Şimdi Ara

dell inspiron 6000 & SORUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba benim bir sorunum var dell 6000 ile ilgili ve cok ilginc bir anlam veremedim. Ara sıra bilgisayarı kullanmaya ara verince yani elimi klavyeden yada mousten cektikten 2 3 sn gectikten sonra ekren birden bir renge dönüsüyor yesil lila kırmızı mor olabiliyor bu renk ve hic bir işlem yapılamıor mecburen kapa dügmesinden kapatıorum. acılınca normal calısmaya devam ediyor bi sorun olmadan ama dün gene bu sorun oldu bu sefer kapatıp actıgımda masaüstünde de bişey görünmedi sadece ekran resmi görünüyordu bataryayı cıkarıp taktım bende:=) Bu sorun 4 5 kez oldu onun dısında cok uzun zaman kullanmadıgımda oluyor normalde ekran koruyucusu devreye giriyor zaten 2 3 sn sonra girmedigi icin ekran koruyusu bu ekranın kaybolması daha dorusu bi renk olması ekran koruyusunun devreye girerken yarattıgı bir sorun degil diye düsünüorum. Belki bu sorunla karsılasan arkadaslarımız vardır diye umarak bu mesajı attım.. b,irde ekran gidip geliyor gibi oluyor arada sınara 1kararıp gelio göz acıp kapama uzunlugunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edaokten -- 30 Eylül 2006; 22:40:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.