Şimdi Ara

DELL INSPIRON 6000 TEST SONUCLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
17.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kW

dogru diyorsun acaba alınası bi laptopmu diye düşünüyorumda ...

Bende bunu almayı düşünüyorum ama bu Acer Notebook Aspire 5032WXMi, AMD Turion 1.6GHz gözüme çarptı.İnşallah ikisinin arasında bi seçim yapacam sende incele istersen
    İkisininde fiyatları uygun ikiside kaliteli seç beyen al
  • ozanım ben sana bir şey soracam bende 1,86 ve atix300 lü modeli var bende 3dmark03 ile test yaptım ama ben bu testlerden fazla anlamam puan olarak 2200 civarında bişe cıktı bana cok anormal gibi geldi sence nasıldır ???????
  • hangi testten o puani aldiniz ne kadar yuksekse o kadar iyidir ama test programlari farkliysa hersey degisir..bizim onerdiklerimiz ekran karti icin 3DMARK SE 2001 ...SISTEM TESTI ICIN PCMARK 2002
  • 3d mark 2003 kullandım testte
  • pc mark 2002
    cpu 5580
    memory 9670
    hdd 698
  • gariptir ki 2 tane 512 533 ramim var ama düşük değilmi?
  • pc mark 2002

CPU Score N/A
    Memory Score 12258
    HDD Score 727

Benim Cpu scorumu niye gösteremiyo ki bu anlamadım gitti. Fazlamı geliyo yoksa nedir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: memina

pc mark 2002

CPU Score N/A
    Memory Score 12258
    HDD Score 727

Benim Cpu scorumu niye gösteremiyo ki bu anlamadım gitti. Fazlamı geliyo yoksa nedir :)

ram'in markası nedir acaba?
  • Birim Adı Transcend TS128MSQ64V5J
  • selam arkadaşlar. burda sadece test sonuçları ve sony dvd yazıcılar mı tartışılıyor. bu sorunumu 3 kere yazdım buraya ve yardım istedim ama kimsenin umrunda değil sanırım ya da kimse yardım etmek istemiyor. sorunum şu; bilgisayarım kendi kendine reset atıyor, mavi bir ekran geliyor ve hemen kapanıyor makina ve açıldıktan sonra sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı mesajı geliyor. kimi zaman açtıktan 1 saat sonra kimi zamanda 4 saat sonra reset atıyor. bunun sebebini anlayamadım, böyle bir arıza ile karşılaşan oldu mu hiç.
  • PC MARK 2002 Sonuçları

DELL INSPIRON 6000 TEST SONUCLARI

3D MARK 2001 Sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 16 Şubat 2006 18:43:46 >
  • NERO TEST PROGRAMI ILE YAPILAN TESTLER

NERO TEST PROGRAMI ILE HEM MASAUSTUMUN NEC MARKA 24X CD-RW ROM'UNLA HEM DE NOTEBOOKUMUZUN SONY MARKA DVD-DW 24X -8X ROM'UNLA TESTLER YAPTIM..KUCUK BOYUTLU DOLU BIR CD ILE YAPILAN TESTI HER IKISINE DE UYGULADIM KARSIMIZA CIKAN SONUCLAR ASAGIDAKI GIBIDIR.. FARKLARI GORMENIZ ACISINDAN YARARLI OLACAGI DUSUNCESINDEYIM..

MASAUSTU CD ROM'U ILE YAPILAN TEST SONUCU...

DELL INS 6000 NOTEBOOK CD ROM'U ILE YAPILAN TEST SONUCU...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost_ozan -- 19 Mart 2006; 0:05:58 >

• ultrasharp olayı ekranın görüş açısını genişletiyor mesela normal dizüstülerin ekranına biraz yukardan bakın benim gördüklerimde biraz renk değişimi oluyor. ya da bir filmi 3 arkadaş izlerken yanlardaki arkadaşların görüşü biraz daha karanlık olur. ultrasharp olayında yanlardan bakınca da net görünüyormuş. bunun bir resmi vardı sitesinde bulamadım şimdi. şu an türkiye'de piyasada bulunan dell inspiron 6000'lerin çoğu normal ekran. özellikle belirtilmedikçe ultrasharp olacağını zannetmiyorum. Yabancı bir forumda görmüştüm, kimi bilgisayarcılar dizüstünün ultrasharp özellikli ekranını çıkarıp normalini takıyormuş, dışardan görünümü farklı olmuyormuş. bir şey daha ekleyeyim, anladığım kadarıyla diğer markalarda diamond view, crystal view olarak geçen özelliğin dell deki adı ultrasharp. her marka aynı teknolojii birbirinden görüp kendi adını takmış galiba. bu parlak ekranların bir eksisi varmış, yansıma olayı oluyormuş, insan kendi yüzünü, arkadan geçenleri görüyormuş bilgisayr kullanırken. öyle dediler.

ben kasmayacağım olbim'in kampanyası var ultrasharp 9 cell falan değil alıcam artık, neden çünkü markası dell, fiyat/performans çok iyi, daha fazla uğraşmak zor geliyor

• bu siteye bayıldım...
    dell inspiron 6000 im var biraz tereddütüm vardı.asus mu alsam diye everest programı ile bilgisayarımı karsılastırdım...sizler süpersiniz...
    sanırım dell de...512 ram taktırmayı düsünüorum artık...
  • o kadar şey yapmış ama cpu 30 derece nasıl olur ya anlamadım gitti benim ecdeki masaüstü bile hiç dokunma bişey yapma 40derece en az
  • Nasil su skorlar , 2 Gb ram e gore dusuk degilmi sizce bu skor.Ben pek anlamam da...Sistem imzamdaki sistem.

PC MARK 2002

cpu : 6991
    Memory : 6730
    HDD : 772

3D mark 2001

6016

restart atip ypinca cikan sonuclar bunlar..

Ram skorlarinin buyukluklemi, hizlami alakasi var arkadaslar.. 512 mb bir ram, nasil 2 gb ram den daha iyi bi skor verir ?
  • .
  • ben alali 17 gün oldu, fanı cok sessiz, ekran bence gayet iyi(ancak parlak ekran degil) , bilgisayar gayet iyi, ddr2 2*256 533 mhz ram var, pili , üniv.de wireless acikken(ki wireless sarji en cok bitiren etmenlerden birisidir) 3.5 saat gidiyor, evinde hic birsey yapmadan(mesela windows oyunu olan solitare acarsan 5 saat boyunca kısmet ararsin sanirim )

dizayni biraz kaba gelmişti almadan once , ama aldiktan sonra nedense cok benimsedim dizayni :D ayrica on taraftaki multimedia tuslari gercekten cok işe yariyor, kapak kapaliyken müzk dinleme işinde cok işe yariyor .

bir de kimse yazmamiş ben yazayim,

bu aralar ekran karti kriteri olarak sorulan oyun olan most wanted i son kademenin bir düsügünde oynayabiliorum, son kademeye getirdigimde biras takılma oluyor..

bir de yaninda e-kolay paketi verdiler 3 aylik, bunu naapcam bilmiyorum yaw, para edermi ki bu? :)

• Testlere göz attım fakat teknik konulardan anlamıyorum malesef. test yapan arakdaşa teşekkürler

Fakat bir arkadaşımız şu test sonuçlarını özetliyebilir mi ?

eksileri artıları nelerdir?

saygılar sevgiler
  • pil ömrü iyi gidiyor laptopta.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.