Şimdi Ara

DELL INSPIRON 6000 TEST SONUCLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
17.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne kadar yüksek olursa o kadar iyi.. Oyunlarda çok preformanslı değil ama programlarda baya iyi bi makine dha geniş bilgiyi Dell kullanıcı platformu başlıklı konudan alabilirsiniz..

quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

Testlere göz attım fakat teknik konulardan anlamıyorum malesef. test yapan arakdaşa teşekkürler

Fakat bir arkadaşımız şu test sonuçlarını özetliyebilir mi ?

eksileri artıları nelerdir?

saygılar sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan430

selam arkadaşlar. burda sadece test sonuçları ve sony dvd yazıcılar mı tartışılıyor. bu sorunumu 3 kere yazdım buraya ve yardım istedim ama kimsenin umrunda değil sanırım ya da kimse yardım etmek istemiyor. sorunum şu; bilgisayarım kendi kendine reset atıyor, mavi bir ekran geliyor ve hemen kapanıyor makina ve açıldıktan sonra sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı mesajı geliyor. kimi zaman açtıktan 1 saat sonra kimi zamanda 4 saat sonra reset atıyor. bunun sebebini anlayamadım, böyle bir arıza ile karşılaşan oldu mu hiç.

Çok isyan etmişsin yaa..
    Valla daha önce görmedim senin mesajını hiç.
    Ama benim masaüstü bilgisayarımda seninkilerin benzerini yapıyordu sorun büyük ihtimalle ramlarde.
    bende 2 tane ram vardı biri bozukmuş onu değiştirince düzelmişti.
    Tavsiyem ramleri kontrol ettir
    Ben teker teker takıp kontrol ettim birinde makina açılmayınca anladım ki taktığım ram bozuk
    bu yöntemi dene bi senn...

• evet ben karşılaştım formak at ve remleri tedt et bazen işletimden bazende remden oluyor kardeş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.