Şimdi Ara

Dell Inspiron 6400 T2130

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bilgisayar nasıl bana yardımcı olurmusunuz?
    performans için kullanılmayak biglisayar. işte film icin müzik için bu tarz şeyler için. En önemlisi ses ve ısınma sorunu yani anlıycagınız. arkadasımın bilg calındı hp mis eski bilgisayarı ve sesten ve ısınmadan sikayetciymis, bir de arada ekranda klitlenmeler oluyomus ki tahminim bu da ısınmadan oluyodur...
    herneyse nasıl koclar anlatım baklm bilge insanlar :)

• bilgisayarın özelliklerini yazmayı unuttum.
    özellikler:
    * İşlemci: Intel Dual Core T2130 (1.86 GHz,533 Mhz FSB,1 MB L2 Cache)
    * Sistem Belleği: 1024 MB DDR2
    * Sabit Disk: 120 GB 5400 RPM SATA
    * Grafik Kartı: Bütünleşik Intel Media Accelarator 950 256 MB Paylaşımlı
    * Ekran: 15.4'' Wide Screen XGA 1280*800 TrueLife
    * Optik Sürücü: DVD RW
    * Modem: Internal V92
    * Ses: Onboard
    * Klavye-: Q Türkçe
    * Mouse: Touchpad
    * İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Basic TR
    * Pil / Pil Süresi: 6 hücre 53WHR
    * Diğer Özellikler: Bluetooth,Dell Wireless 1390 802 11 b/g
  • ben daha geçtiğimiz cuma vatandan indirimli kdv dahil 957 ytl ye aldım ve çok ama çok memnunum.kesinlikle tavsiye ederim
  • Jordan ne zaman ve nereden aldın söylermisin. Bende almayi düşünüyorum. Ve peşin mi alın, kredi karti ile mi. Finansbank kartina yüzde 8 indirim yapiyormuş galiba, öyle mi aldın. bahsedermisin. tskrlerr.
    quote:

Orjinalden alıntı: jordan83

ben daha geçtiğimiz cuma vatandan indirimli kdv dahil 957 ytl ye aldım ve çok ama çok memnunum.kesinlikle tavsiye ederim
  • bnde merak ettim ya o fiyata nerden aldın öğle ...
    Gold bilgisayarda da vardı Dell in o modeli ama Stoklarda kalmamış..:( eğer bulabildiğiniz bi yer varsa paylaşalım ltf.. Ayrıca Ses kalıtesine DELLin ustune tanımam...
  • Arkadaşlar bu laptop'dan aldım. Vista kuruluydu, kaldırıp XP kurdum. Tüm driverlerı tanıttım ama 3 tane Temel Sistem Aygıtı yüklenmemiş gözüküyor. Aşağıda linkini verdiğim bölümden hangilerini indirmem lazım ?

http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=TR&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRONI6400%2FE1505&hidos=WW1&hidlang=TR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webbil -- 12 Ocak 2008; 16:38:01 >

• jordan83 vatan'dan aldım demiş ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL INSPİRON 7567 SORULARIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.