Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.272
Cevap
61
Favori
223.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlatilan videolara gore Bios ayarlarini yaptim ama hala usb bellegi goremiyorum... Usb bellegi baska bir pcde denedim calisiyor.. Usb 2.0 olmasiyla bir alakasi olamaz degil mi :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    Şarjı %100 yapıp ışıklar kapalı deneyebilir misiniz? Sanırım o yüzden oluyor.

• Arkadaslar bu modelde acaba kameranin sol altinda bir parmak kadar ışık sızması olması normal mi herkeste varmı bu sorun acaba?

• Heisenberg61 kullanıcısına yanıt
    İade için gönderdim hocam diğer arkadaşlar deneyebilir ve bilgi verirse sevinirim

• MezunDoktor M kullanıcısına yanıt
    Benim üründe de var ama sadece siyah ekranda belli. Burda yazılmasa ben hiç farketmemiştim.

• Dela_Hoya kullanıcısına yanıt
    Hocam benim usb de 2.0 dı 7567 konusunda çok güzel açıklamışlar ben oradaki yönergelerle yaptım

• Hisar18 kullanıcısına yanıt
    HDMI'da ne sıkıntısı varmış hocam?
  • alperen.md kullanıcısına yanıt
    Anladım Hocam demekki hatalı çıktı fabrikadan bütün seri.

• Hayır hocam etkilemez.

• Bilgisayarim geldi ufak bir inceleme yaptim.

Işık sızması konusunu cok abartmayin benimde dell logosunun üstünde hafif gorunen bir isik sizmasi var belli bile olmuyor.

Gelelim kasasina, gercekten kaliteli ve saglam bir kasası var bazıları açıklık falan demişti ekran ile kasa arasinda ben goremedim.

Ekran cok güzel gözüküyor renk ayarlarından parlaklik->10 doygunluk->17 yaparsaniz daha guzel olcak bence deneyin hem daha parlak hem daha doygun renkler guzel gozukuyor.Bilgisayari aksam kullandim bence parlaklik gayet yeterli yari parlaklikta kullandim gozumu yormasin diye ful parlaklikta yoruyor çünkü fazla bakinca eger daha fazla olsaydi zaten kendim azaltirdim.Normal bir kullanici icin yeterli, gecmiste msi kullananlar(benim gibi) parlakligin az oldugunu anca farkeder normal bir pc kullananin farketmesi cok zor.

Sag tik vs. problemi yaşamadım belki ilerde olur bilemiycem.

Sarjim oyun oynarken azalmadi hep 100 kaldi bir arkadasimiz bunu soruyordu oyle hatırlıyorum.

Gece 3 den beri pilde bilgisayar parlaklik en azda 6 saat 34 dakika olmus %20 şarjı kaldı.(pil tasarrufu modunda dowload yaptim)

Klavyesi cok yumusak biraz daha yukarda ve sert olabilirdi ama alışılır ben alıştım bile, yazi yazmasi zevkli kolay yazılıyor.Aydinlatmasi vatanda incelerken cok az gelmisti ama simdi evde bakinca cok yeterli geldi bana.

Sogutmasina gelelim, normal kullanimda hic ses çıkarmıyor oyuna girdiginizde canavar oluyor birden, gpu 66° dereceyi geçmiyor resmen şok oldum eski bilgisayarım 96'dan düşmezdi maşallah diyelim de böyle kalsin.

3 tane oyun denedim. İlki overwatch epic ayarlarda->120 fps ultra->160 fps aldim. Daha sonra pubg ultra ayarlarda oynadim 50-60 fps arasinda değişiyor değerler. Son olarak cs-go 1280-1024 de dusuk ayarlarda 2x msaa ile oynuyorum ben silah yarisinda 200-250 fps dust2 de ise 300 fps ile oynadım.(1060 maxq)

Parmak izi okuyucusu çok hızlı çalışıyor cok beğendim.

Merak edilen baska şeyler varsa sorabilirsiniz benimde daha fazla inceleme firsatim olmadi.

• @MajesT3 hocam parmak izini nasıl ayarladınız bide normal dellin sitesindeki driverı kurdunuz değil mi? bide hocam bu şarj azalması kısa sürede olmuyor örneğin 2 saat pubg oynadıktan sonra o şekilde kontrol edebilir misiniz?

@Heisenberg61ışıklar açıktı oynarken , kapalı bugün deniyeceğim hocam tamamdır

edit:sanırım bu şarj olayı normal bi durum ama emin olamadım 1060ın konusundan aldım fotoyu kitapçıkta yazıyormuş

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakeasy -- 4 Ocak 2018; 11:12:22 >

• ayakeasy kullanıcısına yanıt
    Durum şöyle hocam pil yavas şarj oluyor oyundayken hatta baya yavaş ama azaldigini görmedim. W10 homelu geldi bilgisayar vatandan aldim ben +bir sey kurmadim sadece w10 proya yukselttim bende 2 tane vardi zaten bilgisayar okuyorum Microsoft sagolsun veriyor bize :D

Parmak izi ise windows kurulum yaparken pin yerine parmak izi sordu bilgisayarin ilk açılışında.

Bugun yeniden deneyip dönüş yapicam hocam

• 8gb ramli model aldım masallah hıcbır sıkıntı yok ram eklemek ıstıyorum +16 gb ram secerken neye dıkkat etmelıyım yanlıs bısey almayalım?
    akakce.com
    Kingston Hyperx Fury Black 16 GB 2400Mhz DDR4 HX424C15FB/16 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/bellek/en-ucuz-kingston-hyperx-fury-black-16gb-2400mhz-ddr4-hx424c15fb-16-fiyati,7000770.html

bu uygunmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibocan1978 -- 4 Ocak 2018; 12:53:38 >

• Geri yollasam mı yollasam mı çok kararsız kaldım. Batarya sorunu büyük ihtimal klavye ışığından kaynaklanıyor. Şu an için başka sorunum da yok. Geri versem yerine alabileceğim başka bilgisayar yok sanırım. Aynısından alsam batarya sorunu yine olacak anladığım kadarıyla. Geri verip eski bilgisayarla devam etsem 1 yıl sonra falan 1060lılar 4 bin civarına düşer mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 4 Ocak 2018; 13:33:9 >
  • Vatana uğradım bugün. 1050 ti li modeli sordum. Gelmiş. 5400 tl civarındaymış. Kdv indiriminde hesaplı iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: MajesT3

Durum şöyle hocam pil yavas şarj oluyor oyundayken hatta baya yavaş ama azaldigini görmedim. W10 homelu geldi bilgisayar vatandan aldim ben +bir sey kurmadim sadece w10 proya yukselttim bende 2 tane vardi zaten bilgisayar okuyorum Microsoft sagolsun veriyor bize :D

Parmak izi ise windows kurulum yaparken pin yerine parmak izi sordu bilgisayarin ilk açılışında.

Bugun yeniden deneyip dönüş yapicam hocam

Yükseltme işlemi nerden yapılıyor hocam? Bende bilgisayar mh. okuyorum, o dediğiniz ücretsiz verilmesi iyi öğrenci olduğumuzdan :)

Vatanda ürünü açıp bir sorun var mı yok mu diye kontrol ettiler di mi hocam?

Hayırlı olsun

• 3 saattir oynuyorum klavye aydınlatması açık ve parlaklık sonda %100 den düşmedi beyler.

W10 etkinleştirme kısmında key değiştir var hocam ordan değiştirince yükseltebiliyorsunuz. İnternetten aldım ben o yüzden kendim kontrol ettim bir sorunla karşılaşmadım. Bütün updateleri yaptım, dell'in kendi updateleri dahil (windows 1709). Sağ tık problemi falan beni çok korkutmuştu gerçekten çok abartmışlar donma bile arada oluyor o da 0.5 sn, aynı şey ekran için de geçerli çok kötü gelcek diye korkmuştum ama şimdi mutluyum renk ayarlarından kendime göre ayarladım gözüme çok hoş gözüküyor.
  • Service Tag i, kendi sitesinde bilgisayarı 7559 gösteren var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: MajesT3

3 saattir oynuyorum klavye aydınlatması açık ve parlaklık sonda %100 den düşmedi beyler.

W10 etkinleştirme kısmında key değiştir var hocam ordan değiştirince yükseltebiliyorsunuz. İnternetten aldım ben o yüzden kendim kontrol ettim bir sorunla karşılaşmadım. Bütün updateleri yaptım, dell'in kendi updateleri dahil (windows 1709). Sağ tık problemi falan beni çok korkutmuştu gerçekten çok abartmışlar donma bile arada oluyor o da 0.5 sn, aynı şey ekran için de geçerli çok kötü gelcek diye korkmuştum ama şimdi mutluyum renk ayarlarından kendime göre ayarladım gözüme çok hoş gözüküyor.

Bazı kişiler ekran çervesi kalın demişti. Bana normal geldi. Bugün gidip baktım iyiydi tasarım. Klavye tuşları nasıl hocam sanki biraz daha kalın olabilirmiş ama alışmak lazım sanırım. Birde bileklik koyulan kısım epey geniş diğer laptoplara oranla. Sanırım soğutma için mi laptop kasası birazcık büyük

• Hangi oyunu oynadınız? Bende şu ana kadar oynadığım oyunlarda sadece GTA 5'te düştü şarj.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.