Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.272
Cevap
61
Favori
223.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar batarya yıpranmasını nasıl öğreniyorsunuz? Aralık ayında garantim bitiyor, bataryamda azalma seziyorum eskiden 4-5 saat olan sürem 2 saate indi bu yüzden servise göndermeyi düşünüyorum ancak servisin bulunmadığı bir ilde oturuyorum bu sorun yaratır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, benim de batarya sağlığım %50'lere kadar inmişti. Aynı zamanda da oyunlarda 10-15 dakikadan sonra kesinlikle fps düşüşü yaşıyordum ve bu yüzden bilgisayarımı Koç Sisteme götürdüm. 1 hafta içinde heat sink, batarya ve anakartı değiştirdiklerini ilettiler. Ancak aklıma takılan bir şey var, bilgisayardaki windowsu ben Dijital Lisans şeklinde almıştım ve forumlarda araştırırken bu lisansların ana karta tanımlandığı, anakart değiştiğinde windowsun da gideceği şeklinde okumuşum. Ancak bilgisayarım gönderdiğim gibi geldi, tekrardan windows kurmam gerekmedi. Acaba anakartı değiştirmediler mi gibi bir soru oluştu aklımda. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gudik.

Arkadaşlar batarya yıpranmasını nasıl öğreniyorsunuz? Aralık ayında garantim bitiyor, bataryamda azalma seziyorum eskiden 4-5 saat olan sürem 2 saate indi bu yüzden servise göndermeyi düşünüyorum ancak servisin bulunmadığı bir ilde oturuyorum bu sorun yaratır mı?
    Windows Central
    How to generate a Battery Report in Windows 10
    https://www.windowscentral.com/generate-battery-report-windows-10

• quote:

Orijinalden alıntı: Akheus

Arkadaşlar merhaba, benim de batarya sağlığım %50'lere kadar inmişti. Aynı zamanda da oyunlarda 10-15 dakikadan sonra kesinlikle fps düşüşü yaşıyordum ve bu yüzden bilgisayarımı Koç Sisteme götürdüm. 1 hafta içinde heat sink, batarya ve anakartı değiştirdiklerini ilettiler. Ancak aklıma takılan bir şey var, bilgisayardaki windowsu ben Dijital Lisans şeklinde almıştım ve forumlarda araştırırken bu lisansların ana karta tanımlandığı, anakart değiştiğinde windowsun da gideceği şeklinde okumuşum. Ancak bilgisayarım gönderdiğim gibi geldi, tekrardan windows kurmam gerekmedi. Acaba anakartı değiştirmediler mi gibi bir soru oluştu aklımda. Yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
    anakart değişiminde bütün bilgiler silinir. Eğer bilgileriniz silinmediyse anakart değişmemiştir. Yada servis genel prosedür olan windows sıfırlamayı yapmamış, direk diski aktarmışta olabilir. Ama bunu yapmamaları lazım normalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 27 Temmuz 2019; 0:40:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: incubus

https://www.windowscentral.com/generate-battery-report-windows-10

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ediyorum, 3:01:16 iken ilk kurulumda şu an 1:36:50 değerine gerilemiş, servise nasıl bir not yazmalıyım ve başka sorunların olup olmadığını nasıl anlarım? Heatsink ile anakart değişikliği gerekip gerekmediğini anlamanın yolu var mı? Ve fanlarım cidden çok tozlanmış değiştirmeseler bile temizlerler mi?

• Anakart değişikliği gerizekalılık. Neden öyle yapıyorlar bi bilgide yok. Pil için bozulmadıysa zamanla değerinin düşmesi normal kabul ediliyor.

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    yani bilgilerimizi yerel disk dde saklasak bile gitme ihtimali mi var yani ? Harici harddisk almak zorunda bırakacaklar yani
  • Akheus A kullanıcısına yanıt
    Servisin elinde de o dediğiniz dijital lisanslardan mevcut. Benim arkadaşım zamanında dell 7567'i lisanssız yollamıştı ve geri lisanslı bir şekilde almıştı. Servise sorduğunda ise biz lisansladık demişler. Büyük ihtimal size yeni lisans girilmiştir. Eski lisans anahtarı duruyor ise bir kontrol ediniz.
  • Arkadaşlar ben bayadır bu konuyu takip etmiyorum da beni kısaca bilgilendirebilir misiniz cihazdaki kronik sorunlar hakkında. Bu arada cihazı satın alalı 1 sene oldu pil seviyesi %93 seviyesinde ve arada hard diskten ses geliyor bunlar sıkıntı olur mu?
  • TheyCallMeAlpha kullanıcısına yanıt
    Kronik sorunu ses ile ilgiliydi eğer ses ile ilgili bir probleminiz yoksa sıkıntı yok.

Onun haricindeki bütün problemleri her oyuncu dizüstü bilgisayarında olan şeyler. Isınma, pilin erken ölmesi vs gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 28 Temmuz 2019; 22:52:53 >
  • bizim laptopa uyumlu vakumlu soğutucu kullanan var mı? Bir de benden başka dcde kulaklığın mikrofonunu algılamayan var mı acaba?
  • Merhaba arkadaşlar.
    Bu cihazın thunderbolt girişini verimli bir şekilde kullanan var mı?
    Bildiğiniz gibi USB 3.0 portları telefon ve tablet cihazlarımızı çok hızlı şarj etmiyor. Bu cihaz üzerinde bulunan Thunderbolt 3 type c çıkışı ile şarj deneyimi yaşayan arkadaş var mı? Memnun mu? Type C to Type C kablo bakıyorum. Almadan danışayım dedim.

• Merhaba Power Manageri kuramiyorum,setup yapiyorum ama programi acacak imge ortada yok kurulmamis oluyor sebebi ne olabilir

• Merhaba
    Dostlar, servise göndericeğiniz bilgisayarların içindeki verilerinizi alın. Çünkü test etmek için prüzsüz windows lazım. O yuzden formatlanır.
    Size bir dost tavsiyesi.
  • UberJager kullanıcısına yanıt
    bende üşendim yedeğini almadım her şeyim gitti de gittiiiii .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: potman55

bende üşendim yedeğini almadım her şeyim gitti de gittiiiii .d
    Sen yine garanti dışı kalmadığı için dua et.
  • Dell 7577 kullanıyorum ,GTX 1050 ekran kartlı olanından.PC yi geçen yıl 12 Temmuzda almıştım (2018).1 yıldır hep prize takılı
    olarak kullanmama rağmen ,pil aşınım düzeyi %13.9 olmuş.Pili iki kere kalibre ettikten sonra aşınım düzeyini ancak % 7.2 ye indirebildim.Bir yıllık bilgisayar için % 7.2 pil yıpranması sizce normal mi ? Biosta ve Dell Power Manager'de pil sağlığı iyi görünüyor.Pille yaşadığınız deneyimleri burda paylaşırsanız ,memnum olurum hemde diğer dell 7577 kullanıcıları yararlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cunkurd

Dell 7577 kullanıyorum ,GTX 1050 ekran kartlı olanından.PC yi geçen yıl 12 Temmuzda almıştım (2018).1 yıldır hep prize takılı
    olarak kullanmama rağmen ,pil aşınım düzeyi %13.9 olmuş.Pili iki kere kalibre ettikten sonra aşınım düzeyini ancak % 7.2 ye indirebildim.Bir yıllık bilgisayar için % 7.2 pil yıpranması sizce normal mi ? Biosta ve Dell Power Manager'de pil sağlığı iyi görünüyor.Pille yaşadığınız deneyimleri burda paylaşırsanız ,memnum olurum hemde diğer dell 7577 kullanıcıları yararlanabilir.
    Merhaba
    Lityum ion pillerde ilk yılda hızla kayıp yaşanması normaldir. bir süre sonra kayıp duracak. Tesla Model arabalarda bile durum böyle. ilk iki yılda hızla kapasite düşer, akabinde çok çok yavaş kapasite kaybı yaşanır. 5 yıldır kullandığım Latitute 5440 notebook pili ilk yılından %20 kapasite kaybı yaşadı. 5 yılın sonunda kapasite kaybı %23. Yani o seviyede kaldı.

• Saçmasapan bi laptopmuş. Alalı 1.5 yıl olacak Cs go oynatan biraz iyi bir pc alalım dedik soğutucu olmasına rağmen makinayı soğutamıyoruz. Ayarlar düşükte 40-50 fps ye düşüyo sıcaktan. Hdd de fps bug yapıyor. Son laptopum olacak galiba. DEll'e de bulaşmam bi daha.
  • Odunbey O kullanıcısına yanıt
    Dell 7577 deki Thunderbolt 3 portundan nasıl yararlanabiliriz.Ben bir tek harici ekran kartı kutusu bağlanabilir diye biliyorum.Thunderbolt3 konusu pek
    bilinmiyor ve yararlanılmıyor sanırım.Dell pc ye Thunderbolt 3 portundan harici ekran kartı bağlıyanlar varsa bu bir avantaj bence.İlerde 3-4 yıl sonra ,yeni çıkan oyunları gtx 1050-60 larla oynıyamayabiliriz, o zaman ekran kartı yükseltmesi yapılabilir.Bu kutuların fiyatları da düşer belki ileride.
  • 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.