Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.272
Cevap
61
Favori
223.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ssd zaten 128 gb nasıl kurayım ssdye
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    çok garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökbörüü

hocam ssd zaten 128 gb nasıl kurayım ssdye
    Yeni oyunlarda full grafiklerde takilmalar yapıyor malesef HDD.Ssdye atınca oyunun yuklenme,açılma ve FPS drop konusunda gözle görülür fark olduğunu goreceksiniz.Dediginiz gibi SSD 128 GB onada oyun kurmak olmuyor 😅.Çözüm yeni SSD almak 😅😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökbörüü G kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamadım. Haklı olmadıklarına emin olsam şikayet edeceğim. Berbat bir servis anlayışları var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Portagas kullanıcısına yanıt
    oyun en düşük yarlarda. Sizin öner,n,z var mı ssd olarak? Ayrıca oyunlarda kaç dereceyi görüyorusunuz r6 falan
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    ben de termal macun ve batarya için servise vermeyi düşünüyorum. Piksel sıkışmalarını dert etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökbörüü

oyun en düşük yarlarda. Sizin öner,n,z var mı ssd olarak? Ayrıca oyunlarda kaç dereceyi görüyorusunuz r6 falan
    Hocam r6 bende yüklü degil.Devil May Cry 5 ten bilgi vereyim zaten yeni çıkmış bir oyun.1080 yüksek ayarlarda SSD de yüklü şekilde ve turbo boost kapali 1 saat kadar oynadım sıcaklık 92 ye yukselmisti.Turbo boost açık olsaydı daha yukselirdi.Sogutucuda kullanmiyorum.

SSD olarak bir fikrim yok hocam henüz almayı düşünmüyorum fiyatlar baya yüksek malesef.

• Portagas kullanıcısına yanıt
    evet pcnin yanması beni üzüyor açıkcası uamrım zarar vermez. teşekkürler cevao için
  • son 50 sayfa sürekli problem problem problem. Yazık gerçekten. İnşallah bir daha gaming laptop satamazlar. ürün çıktıktan 2 yıl sonra bile hala fps droplar, aşırı ısınmalar vs. Üzülüyorum verilen onca paralara.
  • Merhabalar ben bilgisayarı 1 yıldır kullanıyorum ve bilgisayarın F1-F12 Tuşlarının üstü aşırı ısınıyor elim değdiğinde neredeyse yanıyor (aldığımdan beri hiç bakım yapmadım yapmayı bilmiyorum en iyi hangi firma termal macun yenileme ve bakim yapıyor?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdYgt -- 1 Temmuz 2019; 2:57:26 >
  • ArdYgt A kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa koçsisteme yollayın

• Aynı cihaz bende de var ilk bakımda sıvı metal uygulaması yaptım ekran kartını görmedi sildim açtım kapadım daha dikkatli oldum çalıştı ve gözle görülür bir rahatlama ısılarda çokça düşüş vardı

Bilgisayar bugunlerde tekrar açtım temizledim bakır bloklar sıvı metal olmuş arındıramadım sıvı metal uygulaması yaparken anakarta döktüm sildim ama ekran kartını görmedi ayriyeten klavye çalışmamaya başladı servise verdim sonucu bekliyorum galiba iyi girecek bana

Sıvı metal uygulayacak arkadaşlar 3m ince yüksek ısılara dayanan bantını alıp işlemci ve ekran kartı yanlarına güzel bantlayıp izole etsinler yoksa elinizde kalır bilgisayar benim gibi

• Başına gelen var mı bilmiyorum. Bilgisayarın orta - en üst tarafında bir sıkıntı var. Normalde fark etmiyorum ama siyah arka plan olunca o kısım daha açık oluyor.

Ekranın her yeri siyah, fakat en üst - orta kısmı siyahtan biraz daha açık oluyor. Başka renk tonlarında gözüm algılamıyor sanırım. Sadece siyahta oluyor bu olay. Sizce ne yapmalıyım? Servise göndermelik bir durum mu ki?
  • potman55 P kullanıcısına yanıt
    şu an servis durumunu kontrol ettim parça bekleniyor diyor galiba bir şeyler değişecek para çıkmayacak gibi duruyor çünkü kullanıcı hatası olduğunda bilgi vererek işleme devam edeceklerini söylemişlerdi sonuçları yazacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: potman55

şu an servis durumunu kontrol ettim parça bekleniyor diyor galiba bir şeyler değişecek para çıkmayacak gibi duruyor çünkü kullanıcı hatası olduğunda bilgi vererek işleme devam edeceklerini söylemişlerdi sonuçları yazacağım
    Bende 1.5 yildir bu pc yi kullaniyorum fakat özellikle son 7 8 aydir bigisayar pubg gibi oyunlarda isinmadan kaynaklı sürekli kasmaya başladı oyunda ki normal de aldigim fps lerde de ciddi düşüşler oldu ben de servise gondermektense bir maceraya girişip kendim bilgisayari açıp macununu değiştirmek istedim(3 4 ay önce ) sonra elimdeki tornavida da yüzünden 2 3 vidayi yalama yaptim ve vidalarin tümünü açmadığım için macun değişimi yapamadim garantisi de bu vida yalamalarindan dolayi zaten bitmiştir diye yollamadim 3 4 ay daha dayandım ama havanin isinmasi ile birlikte katlanilmaz derecelere ulaşti pc bende bunu göze alip garantiye yolladim onlara da anlattim sorunları 1.-Adaptor degisimindrn sonra batarya gücü yari yariya düştü 2- Oyunlarda fps düşüklüğü 3-Termal macun değişimi istedim
    Garanti dışı sayilirsa beni bilgilendirmelerini özellikle söyledim ki zaten öyle bisey olursa arayip fiyati bildireceğiz dediler dün ise konuştuğum yetkili pc için Anakart,Fan ve Batarya değişimi için Dell'den parça beklediklerini söylediler hiç beklemediğim yerden yani Anakart bile değişecek diyince şaşırdım ama hepsinin garanti kapsaminda olduğunu söyledi bakalim bekliyorum bende.

• potman55 P kullanıcısına yanıt
    Masraf çıkarsa zaten Anakart değişir ve bir bilgisayar parası kadar daha masraf çıkar.
    Eğer teknik servis elemanı ne olduğunu anlamadıysa ücretsiz değişirler. Bu en iyi ihtimal, sizin içinde umarım öyle olur.

Ama lütfen bir daha böyle saçma sapan işlere girmeyin. Sıvı metal uygulaması gerçekten çılgınlık. Bu tip saçmalıklar yüzünden değişen her bir parça ülke ekonomisine bir zarar. Gaming laptop olayı zaten komple son 3-4 yılın en büyük balonu. Ne zaman patlayacak diye bekliyorum ben.
  • incubus İ kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam ama sıvı metal olayı gerçekten işe yarıyor hem pc yormuyor hemde oyunlarda rahatlık sağlıyor ama daha oyun oynama hevesim yok zaten 1 2 saat oynarım oynamam gerek yok böyle şeylere gerçekten pc tozlanmaya ısınmaya başladığı zaman yolluyacağım servise devam garantisi bitiğinde ise sadece tozunu alıp normal macun sürer geçerim riske gerek yok
  • Bende i5 7300hq, gtx 1060lı modeli var, 1.5 sene oldu alalı, şimdiye kadar kullandığım soğutması en iyi dizüstü diyebilirim, Allah nazarlardan saklasın, çok övülen msi da kullandım önceden, bu ondan çok daha iyi, 71 derece üstü daha görmedim hiç bi oyunda, ben mi çok şanslıyım, süper bi termal macun mu attılar acaba, herkes problem yaşarken. Tek sıkıntı batarya da %29 kayıp var, garantisi de bitti, değiştirmedim

Yeni bios sürümü gelmiş, yüklemiyorum daha bazıları ısınma problemi yaşamış yükledikten sonra, o yüzden korkuyorum...
  • şimdi aradım koç sistemi anakart fan klavye heatsink değişecekmiş sipariş verilmiş garanti kapsamında değişiyor sevindirici bir haber daha da bulaşmam sıvı metal olayına yapanda acele etmeden çok dikkatli yapsın
  • armegon33 A kullanıcısına yanıt
    Benim de 1.5 yıl oldu. Biosu güncelledikten sonra ısınma, fan sorunu çıkmaya başladı. Yeni bios bekliyorum.
    Yoksa 1.5 yıldır en ufak sorununu görmedim desem yeridir.
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.