Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 - Ana Konu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.272
Cevap
61
Favori
223.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1050ti, gtx970m ayarinda bir kart. bu karta sahip laptoplari ruyamizda goremizdik gecen sene. giris seviyesi gibi sacma siniflandirmalara girmektense masaustu gpu teknolojisinin laptoplara gelmesine sukretmeliyiz bence. Ustelik isinma vb sorunlarda yok daha ne olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

bu bilgisayar mı giriş seviyesi? şaka gibi bir cevap olmuş. tebrik ederim elleriniz dert görmesin.

Yav he he

• serkan294 S kullanıcısına yanıt
    Üstat ben incelemelerde duyduğumu aktardım sadece. Giriş, orta ya da üst gibi segmentlere ayırmaktansa benim için yaptığı işe bakarım ve gayet işimi görecek bir laptop. Masaüstü GPU teknolojisinin bu seviyelere gelmesi hepimiz için olumlu bir gelişme. Fakat dolar ya da euro olarak fiyatlandırmaya bakarsak yurt dışındaki sınıfı giriş seviyesi oyun bilgisayarı olarak lanse edildiğine şahit oldum yabancı inceleme videolarında.
  • Arkadaşlar cihazı 4 gündür kullanıyorum. Bugün yaklasik 6 saat oyun oynadim ve deneyimlerimi aktarmak istiyorum. Gta 5 de en yüksek ayarlarda(tümü) 3 saat oynadim. Cihazın gpu sıcaklığı 65 derece üstüne çıkmadı. Cpu degeri ise maximum 80derece idi. Kesinlikle isinma problemi yok sicakligi hissetmiyorsunuz bile. Soğutucu kullanmadan bu değerleri aldım. Genel olarak cihazdan cok memnunum. Cevremdeki tavsiye isteyenlere tabsiye ediyorum.

• erenkuqo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, ekran kalitesinden de memnun musunuz? Ayrıca hangi konfigürasyonu aldınız?
  • bilgisayarin alanlar tüm update,driverlari ,bios guncelledi mi ? herhangi bir sikintili guncelleme var mı özellikle bios...@alperen.md

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayakeasy kullanıcısına yanıt
    İlk kurulum yaptığımda biosu güncellemedim.Diğer tüm driverları indirdim. Bu hatayı alınca biosu da güncelledim sorun devam etti. Aslında oynuyorum hemen azalmıyor 30 dk sonra azalıyor sanırım.

• acaba yuklenen driverlar veya biosta mi sikinti var?@alperen.md

Bilmiyorum ki yarın servisle bir görüşeceğim

• dell power managerla mı ilgili acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakeasy -- 1 Ocak 2018; 22:53:6 >
    Onu indirip farklı ayarlarda denedim yine olmadı.

Normal kullanımda sıkıntı yok. Yük altında iken oluyor.
    Mesela cs 1.6 1 saat oynadım fan bile çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen.md -- 1 Ocak 2018; 22:56:41 >
  • cgunay C kullanıcısına yanıt
    Ekrani cok kaliteli almadan once suphelerim vardi kasasi nasildir? Ekran menteşesi saglam mi vs fakat su an iyi ki almisim diyorum. Cihazim 1050ti 8gb modeli

• simdiden bu sorunlari duymak can sikiyor...updateleri yapmadan ince boyle bir durum var miydi, updatleri yapmasak mi acaba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayakeasy -- 1 Ocak 2018; 23:39:1 >
  • erenkuqo kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz, kazasız ve belasız kullanırsınız umarım hocam. Teşekkür ederim.
  • Vatandan 1060lı modelini sipariş verdim kdv indirimden internet üzerinde en düşük fiyatın vatanda olması beni çok şaşırttı içinde windows ile gelmesi kötü oldu benim zaten windowsum vardı. Gelince inceleyip buraya yazmayı planlıyorum.
  • bende 1050 ti 8gn ram li versıyonu aldım kasa kalitesi olarak suphem var metal olmaması 4000 liraya daha iyisini bulamadım acıkcası. wındows kurulum updateleri falan bı arkadasla halledıcez inşallah bi sıkıntı olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, görüşlerinizi bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MajesT3

Vatandan 1060lı modelini sipariş verdim kdv indirimden internet üzerinde en düşük fiyatın vatanda olması beni çok şaşırttı içinde windows ile gelmesi kötü oldu benim zaten windowsum vardı. Gelince inceleyip buraya yazmayı planlıyorum.

Vatanın sitesinde ki fiyat iyi ama kdv indirimli fiyat mı o 5450tl civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

quote:

Vatandan 1060lı modelini sipariş verdim kdv indirimden internet üzerinde en düşük fiyatın vatanda olması beni çok şaşırttı içinde windows ile gelmesi kötü oldu benim zaten windowsum vardı. Gelince inceleyip buraya yazmayı planlıyorum.

Aynen şu an 6400 civarı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

quote:

Aynen şu an 6400 civarı

Aynen şu anda öyle. Vatana ilk 5400 küsür tl ile girdiği için indirimsiz fiyatı sanmıştım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.