Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 GTX 1060 Max-Q (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
11
Favori
38.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan00133

Arkadaşlar bu ürünün gtx 1060 olanında bataryasında çok güçlü oyunları oynatınca pilde düşme durumu yaşanıyor mu? 1050ti modelinde yaşanıyormuş. (Adaptör yetersiz kalıyormuş) gtx 1050ti olanda 130w bu üründe 180wmış. Lütfen bilgilendirirseniz çok sevinirim.

1060 lık ekran kartlı model kullananlarda öyle bir problem olmadı şimdiye kadar. 1050ti liklerde sorun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt
    Önceden dell 7567 düşünüyordum ama vatanın stoğundan kalktı ve bu ürün daha yeni olmasından kaynaklı olarak bu ürünü incelemeye başladım ama gtx 1060 bütçemi aşmasından dolayı ne yapıcağımı bilmiyorum hocam.
  • quote:

Önceden dell 7567 düşünüyordum ama vatanın stoğundan kalktı ve bu ürün daha yeni olmasından kaynaklı olarak bu ürünü incelemeye başladım ama gtx 1060 bütçemi aşmasından dolayı ne yapıcağımı bilmiyorum hocam.

1050ti modellerinden birini alacaksanız ebrar,sinerji yada hepsiburadadan alabilirsiniz hocam.

1060 lık model 5400 civarlarında fiyatı

• arkadaşlar bende bu laptoptan almayı düşünüyorum ancak beni düşündüren bir nokta var. bu laptopta bulunan gtx1060 ekran kartı kırpılmış bir ekran kartı, max-q dizaynına sahip.(bilmeyen varsa eğer max-q dizayn gtx 1060-70-80 de kullanılan 2.mobil versiyondur. ultrabook veya ince notebooklar için daha da küçültülmüşlerdir.) performans farkı var. ama ne kadar fark var tam olarak bilmiyorum çünkü farklı kaynaklar farklı değerler biçiyor max-q dizayn için. benim sorum normal bir gtx1060 ile bu 7577'yi aynı şartlar altında karşılaştıran var mıdır? bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.
  • clockwork orange C kullanıcısına yanıt
    okuyun lütfen,

https://forum.donanimhaber.com/dell-inspiron-7577-gtx-1060-max-q--129287201-12#130719807

kısaca MSI afterburner yazılımını çekin, core clock +200 ve memory clock +300 yapın tam bir 1060 performansı alın, üstelik pek ısı artışı olmadan.
    Bu sitelerde bir sıkıntı olmaz değil mi hocam. Çünkü vatan gereksiz pahalı herhalde piyasayı elinde tuttuğu için bu böyle. Eskisi gibi indirimde yapmıyor.

• quote:

Bu sitelerde bir sıkıntı olmaz değil mi hocam. Çünkü vatan gereksiz pahalı herhalde piyasayı elinde tuttuğu için bu böyle. Eskisi gibi indirimde yapmıyor.

vatan kdv indirimi yaparsa fiyatı normal seviyeye geliyor ama bu aralar önceki gibi 5400-5500 seviyelerine indirmedi

1060 lı modeli alan arkadaşlar ebrardan alan oldu, sinerjiden aynı şekilde
  • arkadaşlar keyifler nasıl 1060 lı ekran kartlı laptoplarınızda?
    Sağolun hocam. Nisana kadar bakalım neler olucak :)

• Hakan00133 kullanıcısına yanıt
    bakalım neler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylio

60dan sonrası israf değil mi hocam yanlış mı biliyorum 60a sabitlersin hem daha az şarj yer hem daha az ısınır uzun ömürlü gider

GPU'nun çalışmasında 60 FPS ile 100 FPS farkının çok olacağını zannetmiyorum ama, çok hassassanız evet söylenebilir :)
  • Zaten gsync olmadan enerji kazancıda olmuyor bildiğim kadarıyla. Gpu bir pencerede hesaplayabileceği bütün kareleri hesaplıyor, fazlaları drop ediyor ekrana vermeden. (fast). Diğerlerinde de bufferlayıp sıraya sokuyor sanırım, lag o yüzden oluyor.

Zaten gsync-freesync burdaki bir takım problemler yüzünden geliştirildi. Donanım seviyesinde bir takım işler oluyor anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incubus -- 22 Ocak 2018; 20:7:21 >
  • https://m.n11.com/dell-7577-fb70d128f161c-i7-7700hq-16gb-128gb-ssd-1tb-6gb-gtx1060-P231140220

Bu niye 4500 e satiyor bu 1060 lı cihazı?

• İlan başlığı yanlış büyük ihtimalle. Çünkü 1060'lının ürün kodu farklı.

Ayrıca 256 gb ssd'si var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgunay -- 22 Ocak 2018; 22:49:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clockwork orange

arkadaşlar bende bu laptoptan almayı düşünüyorum ancak beni düşündüren bir nokta var. bu laptopta bulunan gtx1060 ekran kartı kırpılmış bir ekran kartı, max-q dizaynına sahip.(bilmeyen varsa eğer max-q dizayn gtx 1060-70-80 de kullanılan 2.mobil versiyondur. ultrabook veya ince notebooklar için daha da küçültülmüşlerdir.) performans farkı var. ama ne kadar fark var tam olarak bilmiyorum çünkü farklı kaynaklar farklı değerler biçiyor max-q dizayn için. benim sorum normal bir gtx1060 ile bu 7577'yi aynı şartlar altında karşılaştıran var mıdır? bu konuda bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim.

Küçültülmüş değil de, saat hızları düşürülmüş diyebiliriz. Arkadaşların dediği gibi ufak bir overclockla düzeltilebilir. Özellikle engellediklerini sanmıyorum. Ben yapmıyorum ama, zaten oyunlarda ciddi fan sesi oluyor. Performans da yeterli bence.

• İleri de bir sıkıntı çıkarır mı acaba?

Çıkarmaz hele bir laptop soğutucu ile kullanırsanız sıkıntı çıkarması için sebep yok, overclocksuz hali ile de çok fan sesi çıkartıyor zaten yük altında iken overclock edince fanlar maks devirlerinin üzerine çıkmıyor yani ses aynı ısı ise en fazla 5 derece kadar oynuyor bende de durum bu denemelerimde nette okuduklarım da bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ptahba

Çıkarmaz hele bir laptop soğutucu ile kullanırsanız sıkıntı çıkarması için sebep yok, overclocksuz hali ile de çok fan sesi çıkartıyor zaten yük altında iken overclock edince fanlar maks devirlerinin üzerine çıkmıyor yani ses aynı ısı ise en fazla 5 derece kadar oynuyor bende de durum bu denemelerimde nette okuduklarım da bu yönde.

Sevindim valla. Oyunlar daha da akıcı pürüzsüz

• arkadaşlar bende de 1060 modeli var... vatandan aldım windows kurulu geldi. driverlerin hepsi de yüklü değil mi? sorunum şu bilgisayarda netlik ve parlaklık sorunu var. 1080p hakkı vermiyor. eski pcden farkı yok. önceden aldıgım monster çok daha parlaktı. bu neden böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masumadam3

arkadaşlar bende de 1060 modeli var... vatandan aldım windows kurulu geldi. driverlerin hepsi de yüklü değil mi? sorunum şu bilgisayarda netlik ve parlaklık sorunu var. 1080p hakkı vermiyor. eski pcden farkı yok. önceden aldıgım monster çok daha parlaktı. bu neden böyle?

Daha önce böyle bir şikayette bulunanı görmedim. Konuyu bir aydır takipteyim.

Aramızda böyle bir sorunu ya da hoşnutsuzluğu olan var mı? Bizim gibi alacaklar için iyi bir cevap olur.

Eğer ekranın yapısı böyle ise cihazı tercih etmem açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgunay -- 26 Ocak 2018; 20:19:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.