Şimdi Ara

Dell Inspiron 7577 GTX 1060 Max-Q (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
720
Cevap
11
Favori
38.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bir sorun olduğundan değil hocam, tam olarak hangi modeli aldığınızı merak etmiştim. İyi fiyata almışsınız. Aralık sonu arkadaşım 4100 e almıştı hb den bu modeli, kampanyalı fiyata denk gelmişsiniz
    hayırlı olsun tekrardan
  • Cihazı yaklaşık 10 gün kullandim ve battery wear level yüzde 13.9 gözüküyor. Sarj yuzde 20lerde iken direkt yuzde altiya ya da bese düşüyor.Bu sizce batarya ile ilgili bir sorun mu yoksa yazilimsal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda türkiye'de stok durumu nasıl? En ucuz hangi mağazada ve ne kadara satılıyor? Duruma göre yurt dışından getireceğim. Yurt dışından gelen cihazların garantisi nasıl oluyor? Bir sorun oluştuğunda Dell mi bakıyor Koçsistem mi? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: gin!

Şu anda türkiye'de stok durumu nasıl? En ucuz hangi mağazada ve ne kadara satılıyor? Duruma göre yurt dışından getireceğim. Yurt dışından gelen cihazların garantisi nasıl oluyor? Bir sorun oluştuğunda Dell mi bakıyor Koçsistem mi? Teşekkürler.

n11'de 1 tane kalmış, ben ebrar'dan aldım bugün 5.600'e. aynı özellikteki bilgisayarı amazon'dan getirince de aynı paraya denk geliyor. garantisi olmuyor fakat bir sorun olursa amazon'a göndermen gerekiyor ve bayağı bekliyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gin! G kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarin performansini yorumsuz. Fakat aldığım ilk hafta ışık sizmasindan servise yolladim; yirmi gün orada kaldi ve ekran değişti geldi. Simdide bataryamin yipranmasi yuzde 20 görünüyor ve şarj yüzde 20 kaldiginda birden yuzde bese düşüyor. Simdi de bataryamda sorun var. Ha bu herkese denk gelmiyor, sorunsuz kullananlarda var. Ufak tefek sorunları var ; sağlamı denk gelirse ikincisini alsaydim dersin hocam öyle bir pc :)

• höpönassu kullanıcısına yanıt
    Laptop geldi mi?

• merhabalar;
    dell 7577 gtx 1050ti modeli için ADATA ASX6000NP-256GT-C 256GB XPG SX6000 M.2 SSD M.2 2280 PCIe ssd aldım yalnız masaüstü boş kullanımda bile 60 derece yanlış bir ürün mü aldım acaba ?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    geldi hocam. şimdilik bayağı memnun kaldım performansından.

• Herkese merhabalar. Tecrübesi olan arkadaşlara fikirlerini sormak istiyorum.
    Dell 7577 i7 7700hq 4K UHD
    Gtx 1060 mq
    16 GB ram 128 ssd , 1tb hdd
    Win10 yüklü.
    Fiyat $1000 abd den alinacak. Sizce bu para bu cihaza değer mi.
    Diğer alternatifler Asus gl serisi denk özellikler. Ama Asiri isinma sikayeti var cesaret edemiyorum.
    Diger alternatif Msi ge63vr veya gs63vr denk özellikler ile 300 -400 dolar daha pahali. MSİ ı gtx1070 ile alırsam fark $500 dolar üzerine cikiyor.
    Laptop u oyun için pek kullanmicam. Daha çok autocad, photoshop, orta seviye 3Ds rendering ama çok yoğun degil.
    Laptop u en az 5 -6 sene sorunsuz kullanmak istiyorum. O yuzden isinan cihazlar korkutuyor biraz.
    Sizce uzun ömürlü olması açısından Dell doğru tercih midir. Şimdi kullandığım Sony laptop 8 sene sorunsuz kullandim. Sony den başka marka kullanmadığım için markalara biraz yabanciyim.
    Hp omen ve Acer denk modellerini düşünmedim. Sizce uzun süre kullanım için düşünülebilir mi.
    Son olarak, bu aralar yeni modeller geldiği için indirimler var. 1200 dolar civarı MSİ i7 Gtx 1070 kovaliyorum. Biraz ısınma yapıyor ama Asus kadar degil. Undervolt ile biraz tolere ederim diye dusunuyorum.

Ozetle ana kriterler;
    16gb i7 7700 Gtx 1060 veya 1070
    Uzun omurlu olacak
    Asiri isinma sorunu olmayacak
    Biraz fan sesi yük altında OK ama yük yokken sessiz olacak
    Birde Türkiye de servisi çok baş agritmayacak
    Sizin bu senaryo da tercihiniz nasıl olurdu. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz. Biraz uzun oldu kusura bakmayin.

Tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graig74 -- 10 Mart 2018; 11:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: höpönassu

geldi hocam. şimdilik bayağı memnun kaldım performansından.

İyi hocam, sevindim adınıza

• Graig74 G kullanıcısına yanıt
    Hocam delli amerikada 1000 dolara nereden* alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gin! -- 11 Mart 2018; 20:45:45 >
  • gin! G kullanıcısına yanıt
    Ben wall mart tan online aldim. Slickdeals ve Newegg den indirimleri takip edebilirsin, ben indirimi Slick deals tan buldum. Ebay de bırkac sağlam firma var onlar da bazen indirim yapiyor.

Ürün geldi şimdilik gayet iyi ama indirimli bir MSİ gtx1070 denk gelirse bunu geri verebilirim. Sizin tecrübeniz varsa MSİ mi Dell mi 5 yıl üstü kullanım için hangisi daha dayaniklidir.

• Merhaba Kuzeyli.2891. DM mesajinizi aldim ama forum yabanci cep tel nosunu kabul etmedigi icin profilimi guncellemiyor ve size DM den cevap yazmama izin vermiyor. Burdan yazarsaniz cevap verebilirim.
  • teşekkür ederim ilginize öncelikle. walmart veya neweg gibi sitelerle ilgili bilgi alacktım. tel varsa wwpden sorayım müsadeniz olursa. bilgisayarınız hayırlı olsun. süper makine
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Siz bana DM den mail adresinizi atarsaniz size mail atarim ordan benim icin daha kolay olur. cocuklar evde telefonu elimde gorunce rahat birakmiyorlar
  • Herkese iyi forumlar. bizim Dell Maxq lari da ilgilendiren bir durumu soracaktim. masaustunde sag tus tiklamalarinda ve bazi dosyalarin acilmasinda takilmalar ve gereginden fazla beklemeler oluyor. Su anda problem dahili ve harici grafik karti arasindaki otomatik gecisten kaynaklaniyor gibi goruluyor. Intel forum da henuz net bir cozul bulunamadi.Sizlerden bu duruma cozum bulan oldu mu. yada Turkiye'deki bilgisayarlarda bu problem var mi.
  • bir arkadaşım için soruyorum, illa vatan, teknosa gibi bir yerden mağazadan alınacak ailesinden dolayı. vatanda şuan 5835 TL (win10), ebrar fiyatı 5250 TL (freedos) sizce alınır mı bu fiyata vatandan yoksa beklemeli miyiz daha?

ben arkadaşımın yerinde olsam fazla para vermemek için 1050ti olanı alırdım internetten ama illa mağazadan alınacağı için biraz sıkıntı. vatanda 1050ti 16 gb ram olan model 5700 küsürdü.

güncelleme: ben mesajı yazarken 1060 olan model 5857,41 TL olmuş ve stok bitmiş. 1050ti 16 gb ram model ise 5819,38 TL olmuş yuh.
  • Graig74 G kullanıcısına yanıt
    masaüstünde intel ve nvidia arası geçişler olmuyor diye biliyorum sizin ekran kartı ne?
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Benim donanim bu sekilde: i7 7700, 4K, ve Gtx1060. Tum update ler yapildi.

Problemler ise,
    1) masaustunde sag tusa bastiginizda sag tus menusu 2-3 saniye gecikmeli aciliyor
    2) Sarj gostergesine sol tusla basildiginda mouse imleci donuyor ve 2-3 saniye gecikmeli aciliyor.
    3) Yine maustundeyken (bilgisayar herhangi bir islem yapmiyorken) Chrome internet, bilgisayarim veya diger dosyalari acmak icin tikladiginizda bazen 3 -4 saniye gecikmeli aciliyor.
    4) Ornegin youtube sayfasi acikken (sayfayi tam boy yapmayin) kenarindan tutup saga sola dogru cekistirip buyutup kuculturken kenarinda yirtilmalar oluyor.

Intel forumunda kullanicilardan gelen aciklamalar su sekilde: Windows 10 in animasyonlari malesef Nvdia card tarafindan yonetiliyor o yuzden masaustunde de olsa sag tus yapinca veya pencere actiginizda harici ekran karti devreye giriyor bu arada da gecikmeler yasaniyor. Nvidia karti iptal ettiginizde sorun ortadan kalkiyor (arada gecis olmadigi icin).
    Durumla alakali daha detayli bilgi ve Bu durumun tespit edildigi laptop listesi asagidaki link de var. Intel bazi guncellemeler yayinladi ama bu her PC de ise yaramadi. O yuzden Windows a bi guncelleme yapilmasi bekleniyor.
    Sizlerde bu durum var mi? Eger yoksa ekran karti ve windows un surucu numarasini (guncelleme versiyonlarini) paylasirmisiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=-euiZmHZwlc
    https://communities.intel.com/thread/119093

Edit: Yukarida belirtmeyi unuttum. Eger pc NVidia card uzerinden bir islem yapiyorsa (Nvidia card aktifse) bu sorunlar olmuyor Cunku zaten kart aktif ve dahili kartla aralarinda gecisler olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graig74 -- 16 Mart 2018; 19:15:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Graig74

Ben wall mart tan online aldim. Slickdeals ve Newegg den indirimleri takip edebilirsin, ben indirimi Slick deals tan buldum. Ebay de bırkac sağlam firma var onlar da bazen indirim yapiyor.

Ürün geldi şimdilik gayet iyi ama indirimli bir MSİ gtx1070 denk gelirse bunu geri verebilirim. Sizin tecrübeniz varsa MSİ mi Dell mi 5 yıl üstü kullanım için hangisi daha dayaniklidir.

Hangi ekran kartlı işlemcili modeli tam olarak aldınız hocam? Ne kadar fiyata geldi ürün yaklaşık? Kaç günde elinize ulaştı?
    Ssd markası ne acaba?

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Klavyeniz kırmızı sanırım di mi

Edit: diğer mesajlarınızda özellikleri gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 17 Mart 2018; 2:44:56 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.