Şimdi Ara

DELL İnspiron İ7559 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
4
Favori
3.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu hafta çok yoğunum önümüzdeki hafta çekebilirim merak eden arkadaşlar için inceleme videosu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALSancakTr

Dell in oyun performans incelemesini göremedim hiç.oyun değerlendirmelerinizi yazarmısınız

Henüz sadece Dota 2 ve GTA 5 oynayabildim onlardada hiç FPS testi yapmadım ama sorunsuz ısınmasız akıcı olarak oynayabildim. GTA 5 ayarları Nvidia otomatik yaptı very high coğu bir kaç ayar highta sadece sanırım. Bu hafta çok yoğunum önümüzdeki hafta inceleme videosu çekebilirim.
  • Videonuzu bekliyorum bildirirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S_sinan_S S kullanıcısına yanıt
    1 ay once geldi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: peruwasa

Bu Laptop suan türkiyede yok sanırım Amerika'dan aldıracağım bu laptopu kullanan yada bilgisi olan varsa yorumda bulunursa sevinirim. Ayrıca diğer sormak istediğim şeyse ben bu ürünü Türkiye'ye getirdiğimde garantisi devam edecek mi ? Dell uluslararası garanti desteği veriyor mu ?

http://www.sadecenotebook.com/dell-gaming-pandora-7559-b70f161c-pmu401197
  • Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür bu cihazın aydınlatmalı klavye olanını arıyorum.
    Sırf aydınlatma klavye için dokunmatik 4K ekran olanını almaya hazırım.
    Işıklı klavyeli versiyonunu alabileceğim bir yer bilen var mı?
    Bir kaç yere sordum ancak türkiyede bu modelini bulmanın imkansız olduğunu söyledi.

Yardımlar için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loroz

Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür bu cihazın aydınlatmalı klavye olanını arıyorum.
    Bir kaç yere sordum ancak türkiyede bu modelini bulmanın imkansız olduğunu söyledi.

Türkiyeye aydınlatmalı model gelmedi. Dışardan getirme şansınız varsa amerikadan aldırabilirsiniz. Yada amerikadan alıp vergisini ödeyerek yine buradaki fiyat gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: peruwasa

quote:

Orijinalden alıntı: loroz

Arkadaşlar merhaba, bir kaç gündür bu cihazın aydınlatmalı klavye olanını arıyorum.

Türkiyeye aydınlatmalı model gelmedi. Dışardan getirme şansınız varsa amerikadan aldırabilirsiniz. Yada amerikadan alıp vergisini ödeyerek yine buradaki fiyat gibi bir fiyata satın alabilirsiniz.

Aynen 2016 yılında 3k para verip ışıksız klavye kullanmak çok saçma geliyor. Bu yüzden ingiltereden 749 sterline sipariş geçtim. Hatta bahar kampanyası nedeniyle 50 sterlin indirim oldu 699 sterline aldım (FHD modeli). Muhtemelen 1 hafta içinde elimde olur. Klavye seçim ekranında TR olması lazım dediler ama ben göremedim ve UK verdim. Açıkası çokta umrumda değil.

• loroz L kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız hocam hayırlı olsun. Benimkide Türkçe klavye değil ama hiç eksikliğini çekmiyorum bakmadan kullandığım için sadece bakarsanız kafa karışıklığı yapıyor :D
  • slm . hangi siteden aldın ingiltereden ve gümrük olayı nasıl olucak?
  • Dışardan alan arkadaşlar nasıl aldılar, ne sürede ellerinde oldu?
  • Merhaba arkadaşlar benimde ne zamandır gözüm bu notebook un üzerindeydi sonunda bunu almayı düşünüyorum.
    http://www.sadecenotebook.com/dell-inspiron-7559-utb70w81c-pmu401087

+Oyunlarda nerdeyse ısınma olmuyormuş
    +4K ve dokunmatik ekranı varmış ve bu fiyata efsane özellik
    +Bu bilgisayarı alırsam içine Samsung 850 evo m.2 ssd ve 8gb hyperx ram takmayı düşünüyorum buda toplamda 3800 gibi bir fiyata denk geliyor.Sizce böyle yapmak mantıklımıdır yoksa 3800 tl'ye daha iyi laptop alabilirmiyim???

Not:4K'lı sürümünde ışıklı klavye varmıdır yokmudur bilgilendirebilirmisiniz

• Türkiye'de aydınlatmalı klavye bulunmuyormuş malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YACHIRU -- 10 Nisan 2016; 11:49:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YACHIRU

Türkiye'de aydınlatmalı klavye bulunmuyormuş malesef.

Birkaç siteye baktım bazılarında var bazılarında yoktu ebrar bilgisayarda ise var diyor acaba hatalı yazımmı yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagiz456

slm . hangi siteden aldın ingiltereden ve gümrük olayı nasıl olucak?

Merhaba, direk dell.co.uk üzerinden aldım.
    Arkadaşım ingilterede bulunuyor o gelirken getircekti. Ama gelme süresi uzayınca bende beklemek yerine royal mail - PTT ile göndermenin güvenilirliğinin araştırmasını yapıyorum.

Not: 3 gun araştırdım TR de ışıklı klavye yok (ebrar dahil teyit aldım telden). Bulan varsa paylaşırsa sevinirim
  • loroz L kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi falan oldu mu hocam detayları verebilir misiniz? Aldığınız ürünün direkt linki nedir? Kaç günde ulaştı elinize?
    Şimdiden teşekkür ederim. Güle güle kullanın.
  • peruwasa P kullanıcısına yanıt
    Sizce oyunla birlikte yayın kaldırır mı?
    Bir de bilgisayarın webcam kalitesi hakkında bir bilgi verebilir misiniz acaba?
  • Hazaall kullanıcısına yanıt
    Bu konuda çok yorum yapamayacağım ama tavsiyem yayın düşünüyorsanız masaüstü almanız yönünde.
  • peruwasa P kullanıcısına yanıt
    çok fazla seyahat ediyorum yani masaüstü almak benim için çok akıllıca bir şey değil ancak gene de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.