Bildirim
DELL İnspiron İ7559
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amerika'dan alınan ürünlerde uluslararası garanti diye birşey yok. Avrupa'dan alının ürünler için geçerli uluslRarası garanti olayı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: peruwasa
Bu Laptop suan türkiyede yok sanırım Amerika'dan aldıracağım bu laptopu kullanan yada bilgisi olan varsa yorumda bulunursa sevinirim. Ayrıca diğer sormak istediğim şeyse ben bu ürünü Türkiye'ye getirdiğimde garantisi devam edecek mi ? Dell uluslararası garanti desteği veriyor mu ?
hocam aldınız mı bu bilgisayarı? Aldıysanız yorum ve inceleme yapar mısınız?
Almadınızsa Türkiye'de myro bilgisayarda var. Ben de almayı düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: erdoganborklu
quote:
Bu Laptop suan türkiyede yok sanırım Amerika'dan aldıracağım bu laptopu kullanan yada bilgisi olan varsa yorumda bulunursa sevinirim. Ayrıca diğer sormak istediğim şeyse ben bu ürünü Türkiye'ye getirdiğimde garantisi devam edecek mi ? Dell uluslararası garanti desteği veriyor mu ?
Almadınızsa Türkiye'de myro bilgisayarda var. Ben de almayı düşünüyorum.
Urunun linkini atar misiniz? Bende incelemek isterim ayni model mi diye. Bu Bu notebook piyasaya girerse herseyi degistirir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SuperPunch
quote:
Orijinalden alıntı: erdoganborklu
quote:
Almadınızsa Türkiye'de myro bilgisayarda var. Ben de almayı düşünüyorum.
Urunun linkini atar misiniz? Bende incelemek isterim ayni model mi diye. Bu Bu notebook piyasaya girerse herseyi degistirir
Hocam myro.net toptan alışveriş için. Bayii olmanız gerek, özel bi giriş ekranı ve parolası var. Bi arkadaşım bayii olduğu için ben de ordan görebildim. O yüzden link atamıyorum, arkadaş gösterdi bana da. Ama özellikleri kısaca:
Dell Inspıron 7559-B70W81C Core i7-6700HQ/8Gb ram /1Tb hdd/4 Gb GTX960M DDR5/15.6" Full HD 1080p/Win10 Home
-
anladım.bende türkiyede sitelere geldi zannettim. -
Türkiye gelmiş hocam haberiniz olsun..
http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70w81c-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-gtx960m-156-windows-10-pmu349903
Teşekkürler hocam bilgilendirme için amerikadan satın aldım. Üründen memnunum sorusu olanlar varsa sorabilirler -
quote:
Teşekkürler hocam bilgilendirme için amerikadan satın aldım. Üründen memnunum sorusu olanlar varsa sorabilirler
Dell 7559 dusunuyorum kasasi disi yumusak plasktik gibi kirlenme cizilme durumu nasil hocam birde alcagim pcnin gta 5i yuksek modda takilmadan oynatmasini isterim.4gb gtx 960 m bu durumda nasil olur pc ile uyumu nasil? cift fan mevcut fakat sormadan gecmiyom isinma durumu nedir? birde ekran kalitesi nasil renkleri vs? 4kda alabilirim buna deger mi
Az önce size uzun bir cevap yazdım ama forum sayfası mesajı gönderirken hata verdi vaktim olmadığı için bu sefer daha kısa yazıcam :D Kasa malzemesi kaliteli yumuşak bir hissi var ama parmak izi bırakıyor 3 haftadır şimdilik çizilme göremedim. GTA 5 ve Dota 2 yüklü GTA 5 i very highda 1 haftadır sorunsuz akıcı oynuyorum saatlercec oynadığımda bile hiç takılma yaşamadım. Isınma olayı hiç yok diyebilirim çok uzun süre oyun oynandığında w a s d kısmında ısınma 0 sadece entera yakın orta bölgede hafif bir ısınma var. Ekran kalitesi çok iyi değil ama yeterli bence. 4k ben pil süresini kısaltır diye tercih etmedim benim için pil önemliydi çünkü. 15.6" için 4k çözünürlük gereksiz bence tabi siz bilirsiniz başka sorunuz olursa daha sonra cevaplarım. -
quote:
Az önce size uzun bir cevap yazdım ama forum sayfası mesajı gönderirken hata verdi vaktim olmadığı için bu sefer daha kısa yazıcam :D Kasa malzemesi kaliteli yumuşak bir hissi var ama parmak izi bırakıyor 3 haftadır şimdilik çizilme göremedim. GTA 5 ve Dota 2 yüklü GTA 5 i very highda 1 haftadır sorunsuz akıcı oynuyorum saatlercec oynadığımda bile hiç takılma yaşamadım. Isınma olayı hiç yok diyebilirim çok uzun süre oyun oynandığında w a s d kısmında ısınma 0 sadece entera yakın orta bölgede hafif bir ısınma var. Ekran kalitesi çok iyi değil ama yeterli bence. 4k ben pil süresini kısaltır diye tercih etmedim benim için pil önemliydi çünkü. 15.6" için 4k çözünürlük gereksiz bence tabi siz bilirsiniz başka sorunuz olursa daha sonra cevaplarım.
Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ediyorum :) Cizilme sorun olmak parmak izi zaten silince gecer yani ondan yana aklimda bir soru yok ama bu ekran kalitesi fazla iyi degil diyosunuz ya 4k alirsam boyle olmazmi yoksa paneldemi bir sikinti var yani iyi degilden kastiniz nedir? msi ge62 modeli var aklimda ondada 2 gb gtx 960m var bu aklimi karistiriyo ama msi metal kasa yani birde lenovonun y7070 i var bu 3 model arasinda kaldim 3500 4000 tl vermisken icim rahat almak istiyorum sizce hangisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullan hocam. -
Hocam lenovo y7070 gtx860m ve 4.nesil işlemcili modeline vatan 6bin tl fiyat çekmiş.en ucuzuda 4bin küsürlü.o sisteme o parayı verene kadar yarı fiyatına dell veya 4bin civarı msi tercih ederim yerinizde olsam.
quote:
Orijinalden alıntı: ALSancakTr
Hocam lenovo y7070 gtx860m ve 4.nesil işlemcili modeline vatan 6bin tl fiyat çekmiş.en ucuzuda 4bin küsürlü.o sisteme o parayı verene kadar yarı fiyatına dell veya 4bin civarı msi tercih ederim yerinizde olsam.
4 e pek cikmak istemiyorum 4 e cikarsam macbook alirim direk oyun oynamayi gozden cikaririm gunluk isler icin sorunsuz macbook pro kullanirim windowslu 3500 3600 en fazla bahsettigim lenovo bu bi incelermisiniz nasil olurhttp://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-y7070-80du00dutx-notebook-pmu349291
-
Hocam valla bende uzun süredir takipteyim 3000 ve 3700 arası notebookları.bunu simdi gördüm ve tercihlerim arasına ekledim.yazın alacağım birtane.bu makine iyiymiş.şuan tercihlerim arasında gtx960m li msi dell ve bu cihaz var.biraz daha ayrıntılı inceleyeceğim bu gece
quote:
Orijinalden alıntı: ALSancakTr
Hocam valla bende uzun süredir takipteyim 3000 ve 3700 arası notebookları.bunu simdi gördüm ve tercihlerim arasına ekledim.yazın alacağım birtane.bu makine iyiymiş.şuan tercihlerim arasında gtx960m li msi dell ve bu cihaz var.biraz daha ayrıntılı inceleyeceğim bu gece
Peki incelemeler sonucunuzu burdan nedenleriyle paylasirsaniz iyi olur.Suan inceledigimde dell eksileri plastik parmak izi olan kasası,ekran kalitesinin düşük olması artilari 4gb gtx960m,uygun fiyat,6. nesil i7.Msi i inceledigimde artıları metal kasa,msi a has ozellikler,turbo boost vs vs.Eksileri ise 2gb gtx 960m,5. nesil i7,freedos.2016 Yılında bu yeterli gelirmi gelmezmi emin olamıyorum yoksa direk bunu alırım.Lenovo nun artilari 17.3 dokunmatik ekran,metal kasa,4 gb gtx 960m.Eksileride 4. nesil i7 birde ekran kalitesinin yetersiz oldugunu soyleyenler var.Aralarında bir secim yapmak kaldi artik.
-
Ekran konusunda parlaklık düzeyi çok yüksek değil zaten mat ekran diye satılıyor normal panelin üstünde mat bir ekran filmi varmış internette bu filmi çıkaranlar gördüm o zaman parlaklığın ciddi derecede arttığı söyleniyor o konuyu bir araştırın isterseniz. Bana ekran yeterli geldiği için çıkarmadım açıkcası. Lenovo y7070 modelini inceledim bende almayı düşünmüştüm ama şahsi zevk olarak ben y7070 modelinin kasasını beğenmedim. 17.3 olmasından dolayı bu laptopa oldukça ağır arada neredeyse 1 kg fark var buda benim için oldukça olumsuz oldu ve ayrıca fiyat olarakta arada ciddi fark vardı. -
Bu arada değerlendirme yaparken sizin için ne kadar önemli bilmem ama DELL batarya olarak 2 modeldende önde. İnternete bağlı günlük kullanımda şuan 6-7 saat civarı kullanabiliyorum. Ekran parlaklığını kısarsam bu süre dahada uzayabilir. -
Dell in oyun performans incelemesini göremedim hiç.oyun değerlendirmelerinizi yazarmısınız
quote:
Bu arada değerlendirme yaparken sizin için ne kadar önemli bilmem ama DELL batarya olarak 2 modeldende önde. İnternete bağlı günlük kullanımda şuan 6-7 saat civarı kullanabiliyorum. Ekran parlaklığını kısarsam bu süre dahada uzayabilir.
Hocam aslında bu model icin bos vaktinizde guzel bir video cekseniz artilari ve eksileri gosteren gayet iyi olurdu gta v performansida guzel olur
Benzer içerikler
- dell laptop alınır mı
- vivobook nedir
- autocad için laptop önerisi 2024
- macbook nedir
- game garaj laptop alınır mı
- honor magicbook art 14
- yazılım için laptop
- hx işlemci nedir
- en iyi laptop markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X