Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Dell Alienware AW3821DW Satın Al 12 Kasım 2022 15:20 1 1 Dell Alienware AW3821DW Merhabalar, itopyadan 09.09.2022 tarihinde satın aldığım AW3821DW kodlu alienware 38" inçlik monitörümü satıyorum. Ürünün herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır, taş gibi ve oldukça estetiktir. Ölü piksel, blb vs yoktur. Öncelikle Ankara içi elden satmayı düşünüyorum, ciddi alıcılar ürünü gelip evde deneyebilir, inceleyebilir. Bu ürünü araştıran ve almayı düşünenlerin zaten gerekli teknik bilgiye sahip olduğunu düşünerek ilanı teknik bilgi ile doldurmak istemiyorum. Bir aylık kullanımım süresince oldukça memnun kaldım. Aynı paneli kullanan LG UltraGear 38GN950-B ve MSI Optix MEG381CQR türkiye fiyatları ortada. Bu ürün için ilan fiyatı kabul edersiniz ki oldukça uygun.Gaming monitör olarak geçmekle birlikte iş ve içerik tüketimi için de oldukça kullanışlı bir monitör. Ağırlıklı iş için aldığım bu monitörü plan değişikliği nedeni ile satıyorum. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Takas düşünmüyorum. Alienware 37.5" AW3821DW 144Hz 1ms 2xHDMI DP USB WQHD HDR600 IPS G-Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYASistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 20500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 9 Eylül 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK MSİ MPG Z390M GAMING EDGE AC [SATILDI] NZXT KRAKEN G12 Sıvı Soğutma Gpu Montaj Kiti Beyaz [SATILDI] satılık sistem parçaları, parça satışı vardır, uygun fiyat, fiyatlar son, [SATILDI] Ref ilanıdır, sandisk ssd ultra II 960gb