Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK MSİ MPG Z390M GAMING EDGE AC Satın Al 12 Temmuz 2023 20:24 1 1 SATILIK MSİ MPG Z390M GAMING EDGE AC Merhabalar anakartın hiçbir sıkıntısı yoktur. Kullanmakta olduğum sistemi dağıttım parçaları yek tek satıla çıkarttım. Dükkandaki diğer ürünlere de bakabilirsiniz. Anakartın bütün parçaları kutusu ve kutu içerikleri eksiksizdir. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Pazarlık içeren mesajlara yanıt verilmeyecektir. Lütfen pazarlık yapmayınız fiyat gayet uygun.Ankara içi elden teslim tercihimdir. Takas düşünmüyorum. Sahibinden param güvende linki; SATILIK MSİ MPG Z390M GAMING EDGE AC - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1107483958Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] SATILIK MSİ MPG Z390M GAMING EDGE AC [SATILDI] NZXT KRAKEN G12 Sıvı Soğutma Gpu Montaj Kiti Beyaz [SATILDI] satılık sistem parçaları, parça satışı vardır, uygun fiyat, fiyatlar son, [SATILDI] Ref ilanıdır, sandisk ssd ultra II 960gb