Şimdi Ara

Acer Travelmate P6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amazonda aşağıdaki cihaz için indirim var. Fiyat olarak efsane olmasa da bu işlemci için uygun bir fiyat olarak görünüyor. Ancak cihazla ilgili doğru dürüst inceleme yok. Mağazalarda da bulamadım. Günlük işler ve yazılım geliştirme amaçlı kullanacağım için ekran kartı olmayan, şarjı uzun süre yetecek ve işlemci gücü yüksek bir cihaz bakıyordum. Ram’in yükseltilebilir olmasıda haliyle önemli. Linkteki cihazı kullanan ya da benzer fiyatta başka tavsiyesi olan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kendi başlığıma kendim yazayım. Düşünenlere fikir vermiş olurum. Freedos’tan Windows11’e geçiş biraz uğraştırdı. SSD’yi görmesi için driver ihtiyacı daha önce karşılaşmadığım bir sorundu ama birkaç saatlik efor sonucu laptop çalışır hale geldi.

Mağazalarda gördüğüm diğer modellere nazaran bu fiyata çok kaliteli bir kasası var. Klavye aydınlatmalı ancak hem dizilim hemde hissiyat pek kaliteli değil. Yüz doğrulama gayet stabil çalışıyor. Ekran kalitesi günlük işler için yeterli, lenovolarda daha soluk ekranlar gördüğüm için bu fiyatta beni tatmin etti. Uzun vadeli kullanımda neler yaşarız zaman gösterecek ancak ilk izlenim beni memnun etti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.