Şimdi Ara

Dell - Inspiron Laptop I17r

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+17.3%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Diamond+Black/2629094.p?id=1218340950203&skuId=2629094

yurtdşından bu dizüstüyü almayı düşünüyorum? fakat bunlarda ekran kartları olmuyr mu bu paylaşmlı mı? ve bu paraya değer mi? 8 gb ram olması çok etkledi beni

• Harici ekran kartı yok işlemci üzerindeki GPU ile çalışıyor
    Kullanım amacınız nedir?
  • kullanım amacım biraz da oyun olacak o yüzden ekran kartını önemsiyorum. sitesinde Intel® HD graphics 3000 sayesinde 1.6 gb a kadar çıkabileceği yazıyor. bu iyi bir değer değil mi? Intel® HD graphics 3000 ayrı bir ekran kartı gibi değil mi? ilgin için teşekkürler kardeş. 3 yıldır ilgilenmyrdm şimdi dizüstünü değüştrcem tekrar araştrmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Harici ekran kartı yok işlemci üzerindeki GPU ile çalışıyor
    Kullanım amacınız nedir?

kullanım amacım biraz da oyun olacak o yüzden ekran kartını önemsiyorum. sitesinde Intel® hd graphics 3000 sayesinde 1.6 gb a kadar çıkabileceği yazıyor. bu iyi bir değer değil mi? Intel® HD graphics 3000 ayrı bir ekran kartı gibi değil mi? ilgin için teşekkürler kardeş. 3 yıldır ilgilenmyrdm şimdi dizüstünü değüştrcem tekrar araştrmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quattro7x7

quote:

Kullanım amacınız nedir?

kullanım amacım biraz da oyun olacak o yüzden ekran kartını önemsiyorum. sitesinde Intel® hd graphics 3000 sayesinde 1.6 gb a kadar çıkabileceği yazıyor. bu iyi bir değer değil mi? Intel® HD graphics 3000 ayrı bir ekran kartı gibi değil mi? ilgin için teşekkürler kardeş. 3 yıldır ilgilenmyrdm şimdi dizüstünü değüştrcem tekrar araştrmaya başladım.

Bellek önemli değil bu kart çok vasat
    http://pcdepo.com/asus-k53sv-sx144d-notebook-urun5910.html
    İleride RAM,HDD gibi şeyleri çok kolay şekilde yükseltebilirsiniz ama ekran kartı değiştirmek çok meşakkâtli bir iş

• quote:

quote:

quote:

Kullanım amacınız nedir?

İleride RAM,HDD gibi şeyleri çok kolay şekilde yükseltebilirsiniz ama ekran kartı değiştirmek çok meşakkâtli bir iş

kardeş çok kesin konuştun emin misin? :) bak senn bu söyledğinden dolayı vazgeçeceğim? intel den bu kadar kötü bir şey çıkar mı?

• ekran kartı nedeniyle dell alınmaz

dell alacaksanız ki ben tüm markalar arasında dell i tercih ediyorum, ekran kartının gt525m veya gt540m olduğu modelleri tercih edin.işlemci i5 2410 yada i7 2630 olabilir.ramin 4gb olması yeterli

aranılan özelliklerde dell bulunamazsa, yukarıda önerilen asus k53 serisi tercih edilebilir.
  • @aslanemre58 ,

hayrola ilk defa hp önermemişsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kullanım amacınız nedir?

kardeş çok kesin konuştun emin misin? :) bak senn bu söyledğinden dolayı vazgeçeceğim? intel den bu kadar kötü bir şey çıkar mı?

Hocam aynı kart benim cihazda da var örnek vermek açısından birkaç ekran görüntüsü paylaşayım:
    COD Black Ops 800x600 ve en düşük detaylar(zaten görüntüden anlaşılacağı üzere çamur gibi)
    Min. 10'a kadar düştü max. 40 FPS gördü o da video falan girdiği için.Yani genel olarak 21-22 FPS civarı oynatıyor ki 24'ün aşağısı kabul edilemez

• quote:

Orijinalden alıntı: cce

@aslanemre58 ,

hayrola ilk defa hp önermemişsin

O fiyatlara 6770M'li HP zor hocam olsa arkadaşa 6770M'li bir canavar önerirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 16 Ağustos 2011; 4:07:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cce

ekran kartı nedeniyle dell alınmaz

dell alacaksanız ki ben tüm markalar arasında dell i tercih ediyorum, ekran kartının gt525m veya gt540m olduğu modelleri tercih edin.işlemci i5 2410 yada i7 2630 olabilir.ramin 4gb olması yeterli

aranılan özelliklerde dell bulunamazsa, yukarıda önerilen asus k53 serisi tercih edilebilir.

benm istediğim model de i5-2401 sadece "Intel® HD graphics 3000" aklımı karştryr. özellklernde bunun 1.6 gb a kadar çıktığını söylyr. oyun için bu ekran kartı değeri yeterli değill mi?
  • yeterli değil

bazı oyunlar oynanabilse de son cikan güncel oyunlarda ve çıkacaklarda işe yaramayacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.