Şimdi Ara

Dell INSPIRON N4030 SORUNLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ben uzun zamandır n4030 kullanmaktayım Ekstra bir ekleme yapmadım Windows 8.1 de sorunsuz bir şekilde geçinirken bir gün laptop ekran kartını görmemeye başladı onun yerine microsoft basıc adaptor diye bir bağdaştırıcı ortaya çıktı. Lütfen Yardım edin benim gibi madur olan diğer kişilerde yararlansın

• quote:

Orijinalden alıntı: despero9955

Merhaba arkadaşlar Ben uzun zamandır n4030 kullanmaktayım Ekstra bir ekleme yapmadım Windows 8.1 de sorunsuz bir şekilde geçinirken bir gün laptop ekran kartını görmemeye başladı onun yerine microsoft basıc adaptor diye bir bağdaştırıcı ortaya çıktı. Lütfen Yardım edin benim gibi madur olan diğer kişilerde yararlansın

hiçbirşey yapmadığınız halde olduysa driverler silinmiş olabilir. driverleri güncelleyin
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Usta bende su an hem dell in sayfasındakı hemde amd nın sayfasındakı en güncel ve uyumlu driverleri denedim. bu olaylar formattan sonra oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi despero9955 -- 25 Temmuz 2014; 1:22:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: despero9955

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Usta bende su an hem dell in sayfasındakı hemde amd nın sayfasındakı en güncel ve uyumlu driverleri denedim. bu olaylar formattan sonra oldu

formatı nasıl attınız? recovery ile gerimi yüklediniz yoksa direk dvd ilemi attınız
  • DVD ile Attım
  • dell sayfasında windows 8.1 e destek yok. windows 7 ye dönün daha sağlıklı olacaktır
  • dönmeyi denedim ama aynı sorunlar ordada oldu.normalde win 8.1 de ekran karının algılıyor ve en son driveri kurmama imkan sağlıyordu ama bu formattan sonra bişeyler ters gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    DELL INSPİRON 7567 SORULARIM
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Durum bu şekilde eskiden bağdaştırıclarda hd 5000 series yazardı şimdi ise microsoft basıc yazıyor
     Dell INSPIRON N4030 SORUNLARI
  • Usta allah razı olsun win7 64 biti yükledim tüm driverleri indirdim su an hiç sıkıntı yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.