Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.888
Cevap
33
Favori
624.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci ve bataryayı satabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradaki işlemi yaptıktan sonra overclock yapabildim ama aldığım riske değmedi
    acerfans.ru
    Разгон процессора - 57 cтраница
    http://acerfans.ru/forum/topic_383/57

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü

• quote:

Orijinalden alıntı: zargana100

buradaki işlemi yaptıktan sonra overclock yapabildim ama aldığım riske değmedi
    acerfans.ru
    Разгон процессора - 57 cтраница
    http://acerfans.ru/forum/topic_383/57

%12 lik bir overclock yapmışsın.
    Zaten çok fazla fark etmez.
    %20 nin üzerine çıkarsan gözle görülür farklar olmaya başlar.

• canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    Bana öncelikli olarak anakart laxım sonrada batarya ve i5 i7 işlemci

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.5 Senedir kullandığım dell n5010 i5 laptobum 3 ay önce işlemci arızası verdi.8 defa bip bip sesinden sonra kapanıyor.İşlemcinin tırnakları bilgisayarcı tarafından ufak bi operasyonla yapıldı.Ama şuan aynı hatayı tekrar veriyor.Anlaşılan anakartla beraber değişmesi gerekiyor.ELİNDE ANAKART İŞLEMCİ Sİ OLAN VARSA LÜTFEN YAZABİLİRMİİ.SATIN ALABİLİRİM....
  • Arkadaşlar n5010 bilgisayarıma internette gördüğüm şekilde termal macun sürdüm ve topladım. Ancak nedense bir daha hiç açılmadı. Nedeni ne olabilir sizce? Daha önce de birçok kez fan temizliği de yapmıştım ama hiç sıkıntı olmamıştı. Yardım edin lutfen :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cide0

Arkadaşlar n5010 bilgisayarıma internette gördüğüm şekilde termal macun sürdüm ve topladım. Ancak nedense bir daha hiç açılmadı. Nedeni ne olabilir sizce? Daha önce de birçok kez fan temizliği de yapmıştım ama hiç sıkıntı olmamıştı. Yardım edin lutfen :(

aynı durum bende de oldu.
    eski çıkardığım macunu tekrar sürüyorum çalışıyor.
    siliyorum ve yeni macun sürüyorum açılmıyordu.
    mecburen eski macunu tekrar yayıp kullandım.
    yeni aldığım öylece kaldı.
    Nedenini bulamadım bir türlü.
  • Youtube.da izledigimbir videoda silikon gibi birşey vardı. Acaba onu bulup koysak düzelir mi? Çünkü benim eski macundan eser yok :)

• macunu dışına taşırmış olabilir misiniz acaba? ya da kalitesiz bir macun mu kullandınız? ben de aynı işlemi yaptım sorun çıkmadı.
  • canpolat_28 kullanıcısına yanıt
    dahili hoparlörleri kaça bırakırsın?
  • many@ik M kullanıcısına yanıt
    Macunu netten 10 liraya aldım. Çok da hoşuma gitmedi ama yine de kullandım. Başka bir macun alıp tekrar deneyeceğim. Dışına taşırmamaya gayret ettim.

• mhmt_e M kullanıcısına yanıt
    Çok ince sürün. Fazla sürerseniz dışına taşıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: many@ik

Çok ince sürün. Fazla sürerseniz dışına taşıyor.

Çalışmama sebebi dışına taşmış olması olabilir mi acaba? Çalıştığım için daha açıp bakamadım çünkü. Çok dikkat ettim ama belki az da olsa taşmış olabilir

• arkadaslar merhaba...dell inspiron n5010 ama 15r mi degılmı o kadarını bılmıyorum...sıyah ekranda 8 bip gelıyordu..D tusuna basılı tutarak actım ve ekrana ana renkler geldıkten sonra acıldı...fakat bu bılgısayar wındowsun hangı surumu ıle daha uyumludur onu ogrenmek ıstıyorum...orjınali 5 sene once aldıgımda windows 7 64 bit idi...simdi ben buna windows 7 32 bit yuklesem olurmu...ve bırde suruculerı nerden bulabılırım...dell sitesinde bulunan suruculer 32 bit ile uyumlumdur...tesekkurler simdiden
  • mhmetdemir1980 M kullanıcısına yanıt
    Ben de 32 bit kullanıyorum. Dell in kendi sitesinde hem 32 hem 64 bit için driver mevcut.

• servis kodunu gırdıgımde benım bılgısayarım ıcın sadece windows 7 64 bit ve vista 64 bit cıkıyor...windows 7 32 bit cıkmıyo...wındows 7 32 bit ben kendım yukledım...yardımcı olurmusnuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmetdemir1980 -- 13 Ekim 2015; 13:45:50 >
  • İlginçtir ki şu anda ben de eski driverleri bulamıyorum.
    Acaba site mi yenilediler?
    Sadece 64 bit driverleri var?
  • yav arkadaşlar elinde windows xp için driver olan varsa verebilir mi acaba teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: many@ik

arkadaşlar 2011 yılının mart ayından beri i5 480m işlemcili 4gb ram 1gb 5650 ekran kartı 320 gb hdd olan versiyonunu kullanıyorum. temizliğini yapmadığım zaman ısınma sorunu başlıyor. o yüzden en fazla yılda 1 fanını temizlemek gerekiyor. eğer bilgisayarı tozlanmaya müsait bir yerde kullanıyorsanız 6 ayda bir temizleseniz daha iyi olur. iki senede bir termal macun değişimi de yaparsanız bir sıkıntısı kalmıyor. biraz ilgi istiyor yani.

4 buçuk sene bitti. bu süre zarfında en az 4-5 kere şiddetli bir şekilde düştü. o yüzden sol usb nin orası ve sol köşe kırıldı. sol usb çalışmıyor.

bir ara eve hırsız girdi. pc yi de çaldı. 3 gün sonra çöplükten bulundu bilgisayar. bu olayda ufak tefek birkaç çizik oluştu, F1 tuşu kayboldu ve batarya bozuldu. başka bir hasar oluşmadı.

bu olaydan 3-5 ay sonra hoparlörler bozuldu.(muhtemelen vlc player yüzüden. sesi %200 lere getirdiğimden) garanti bittiği için hala o şekilde kullanıyorum.

normal zamanlarda zaten çok da özenli kullanmadım. öğrenciyken arkadaşlarla sık sık pes oynardık. masaya koyardık pc yi yanında çekirdek kabukları, çay, kahve vs olurdu. hatta masa küçük olduğu için çay bardağını falan touchpad in iki yanındaki boşluğa koyardık. ikinci öğretim olduğum için gece açardım sabah 5-6 lara kadar aralıksız açık kalırdı.

şimdi dönüp bakıyorumda bu pc gerçekten iyi dayanmış bana. baya bir hasarı olmasına rağmen hala çalışıyor. her işimi görüyor. inşallah daha kullanmaya devam ederim. bu kadar övdüm başına bir şey gelmese bari. duygusal bir bağ oluştu resmen.

ben de 5. yılındayım şuan. ilk 2 yıl çok ssıkıntı çıkardı ama eve 3 kere servis çagırtıp evde anakart ekran kartı sogutma sistemi ve klavyeyi ücretsiz olarak degistirttim. 5 sene boyunca ne bi kere fan temizligi ne de macun sürdürttüm tekrar. Aynen katılıyorum sana hocam. Gerçekten saygı duyulacak bilgisayar ve teknik servis. Bi sonraki pc için asus almayı düşünüyorum ama dell'den vazgeçebilir miyim bilmiyorum

• Ram bellek ihtiyaci olanlar icin bilgi amacli yazilmistir.
    Dell N5010
    Intel HM57 Chipset
    I3 380M islemci
    Bios surumu 15A icin uygun olan ve uygunlugu test edilen ram belleklerin adı asagidadir. Kolay gelsin. Bu model ram bellekte seçici davranmaktadir. Bunuda tecrube edindim ve size faydasi olsun diye yazdim.

4Gb 1333 Mhz 10600
    Corsair CMSO4GX3M1A1333C9
    Hynix HMT351S6BFR8C-H9

• 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.