Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
33
Favori
624.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonuç belli oldu mu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahcivanb

Sonuç belli oldu mu hocam
    Yok hocam servise ulaştı. Dün aradılar biraz konuştuk durumu anlattım. Eğer bir sıkıntı olacaksa hiç yapmayalım boş yere hem masraf hem zaman kaybı olmasın dedim. Bakalım servisteki usta bir bakacak duruma göre haber verecek.

Gelişmeler oldukça haberdar ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar bugün itibari ile fsbnotebook firmasına uma işlemi için yolladığım cihazım elime ulaştı. Kargolamada sıkıntı yaşanmasına rağmen ( afyondayım cihazı Konya’ya yollamışlar arayıp yönlendirme yaparak Afyon’a getirttim ve kargo ücretsiz anlaşmalı denmesine rağmen 15 tl kargo ücreti verdim) cihaz tek parça halinde ulaştı. İncelediğim kadarıyla cihaz şuan çalışıyor yapılan işlem başarılı olmuş gibi ama arada ekran gidip geliyor siyah ekran geliyor 5-10 saniye sonra tekrar masaüstü geliyor. Ekranda ara ara donmalar oluyor ve sanki sayfayı yenile dediğimizde tüm öğeleri yenileme gibi ekran ara sıra göz kırpıyor. Birde touncpad çalışmıyor. Yazılımını güncellememe rağmen çalışmıyor. Yaptıracak olan arkadaşların bilgisine. Yine sormak istediğiniz olursa yardımcı olurum.

• tncy18 kullanıcısına yanıt
    En iyisi hiç bulaşmamak galiba boşa masraf

• quote:

Yani eğer verdiğin 100-150 tl ye yok gözüyle bakarsan yaptırmakta fayda var. Ufak çapta evde kullanılır cihaz. Ama yok uğraşmaktan bıktım canıma tak etti diyorsan yeni bir cihaz al👍

• Evet cihazı bugün tekrar yolladım. Ekran sürekli gidip geliyor. Sanırım uma işlemi pek sağlıklı değil. Bence hiç uğraşmasaydım çok iyi olacakmış. Direk çöp olmuş cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tncy18

Evet cihazı bugün tekrar yolladım. Ekran sürekli gidip geliyor. Sanırım uma işlemi pek sağlıklı değil. Bence hiç uğraşmasaydım çok iyi olacakmış. Direk çöp olmuş cihaz.
    yapan kisinin ustaligi ile alakali bence.

ben de yaptirdim, kendi orjinal ekran kartini tekrar ayarladi.

1 bucuk yildir kullaniyorum, sorun yok.

hala oyunlari oynayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

yapan kisinin ustaligi ile alakali bence.

ben de yaptirdim, kendi orjinal ekran kartini tekrar ayarladi.

1 bucuk yildir kullaniyorum, sorun yok.

hala oyunlari oynayabiliyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam siz nerede yaptırdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: tncy18

Hocam siz nerede yaptırdınız?

Alıntıları Göster
    Adapazarında.

3-4 gun kaldi pc adamda. yapti test etti sonra beni aradi cihaz tamam dedi.

150 tl vermistim o zaman.

• quote:

Adapazarında.

3-4 gun kaldi pc adamda. yapti test etti sonra beni aradi cihaz tamam dedi.

150 tl vermistim o zaman.

Alıntıları Göster
    İyi fiyata yaptırmışsın Hocam. Bende 150 tl ye yaptırdım ama randıman vermedi bakalım ne olacak.

• quote:

şuana kadar 30 küsür tane 5010 yaptım. Bir kişi bile demedi donma var şu var bu var vs. uma işleminin eksiksiz yapılması gerekiyor, aksi taktirde cihaz saçmalayabiliyor.
  • Merhaba. Laptop için ssd almak istiyorum. Daha önce ssd takıp kullanan var mı arkadaşlar? Sata 2 olmasına rağmen ssd + w10 ile baya bi performans artışı olur diye düşünüyorum. Şuan donmalar falan oluyor bilgisayarda. Uzun lafın kısası ssd takıp memnun kalan var mı? Marka olarakta bişey düşünmüyorum en ucuzunu bulup takacam
  • Bu laptoba sahibim. Bir hata ile karsilastim. Acilisti dit dit dit uyari verip kapaniyordu. 2 ekran karti onarimi oldu ama kisa sureli cozum oldu. Simdide ana kartiniz yanmis verin 500 tl cik diyorlar. Durum nedir ne degildir ustadlar.

• Az kaldı kırıp atıcam bunu. Bluetooth yıllardır aynı. Bir görünüyor bir görünmüyor. Yok mu bunun bir çözümü ? Sitesindeki Driver'ı yükleme çalışıyorum anahtar istiyor. Dell klasörü içindeki DFU yu gösteriyorum, doğru dosya değilmiş gibi ilerleme kaydedemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Az kaldı kırıp atıcam bunu. Bluetooth yıllardır aynı. Bir görünüyor bir görünmüyor. Yok mu bunun bir çözümü ? Sitesindeki Driver'ı yükleme çalışıyorum anahtar istiyor. Dell klasörü içindeki DFU yu gösteriyorum, doğru dosya değilmiş gibi ilerleme kaydedemiyorum.
    hocam bende anahtar istemiyordu, service tag ile bulmaya çalışın belki farklı driver verir. ben buradakinden kurmuştum sorun çıkarmadıhttp://www.dell.com/support/home/us/en/22/product-support/servicetag/72d7xm1/drivers

• quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Halit Emirleroglu

Kardeşim benim laptobunda ekran kartında sorun var mavi kod hatası vermeye başladı sen nasıl hallettin fiyat olarak ne kadara mal oldu ?

Bende tıkır tıkır saat gibi çalışan anakart mevcut. Dilerseniz anakartı vereyim ya da siz yaptırmaktan vazgeçerseniz pm atın sizden cihazı alayım kasa ekran olarak kullanayım hocam.

Alıntıları Göster
    hocam benim ihtiyacım var anakarta,? satiyor musunuz

• quote:

hocam benim ihtiyacım var anakarta,? satiyor musunuz

Alıntıları Göster
    Hocam anakart hâlâ elimde fakat uzun zamandır çalıştırıp denemedim. Deneyip sizlere dönüş yaparım

• quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

Hocam anakart hâlâ elimde fakat uzun zamandır çalıştırıp denemedim. Deneyip sizlere dönüş yaparım

Alıntıları Göster
    anakart tamir görmüş mü? ekran karti onboard falan yapılıyor, oyle olmadi degil mi?

bir de ne zaman dönüş yaparsiniz?

• Arkadaşlar bizim bu cihaza ram takviyesi yapan oldu mu ?

4 gb ram eklesek uyum sağlar mı

• hocam özel mesaj atmışsın ancak ben mesaj gonderemiyorum.

bu cihazin i3 lü versiyonu var bende de.

usb den won10 ya da win7 kurabiliyorum. sorun olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 12 Haziran 2018; 16:27:56 >
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.