Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
33
Favori
625.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali coşkun

arkadaşlar bu dell 5010 ların bi kısmı 512mb hd 5470 bi kısmı 1gb hd5470 ekran kartı barındırıyor. bu 2 kart arasında çok fark varmıdır yani iyicede dandik olsun istemiyorum ekran kartının .

hepsi buradadan almayı düşünüyorum http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-inspiron-5010-intel-core-i5-460m-253ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-c46f43/ProductDetails.aspx?productId=bd760273&categoryId=98

varmı firki tecrübesi olan

hocam dandik olmasını istemıyorsan 5650 al derim

• Slm arkadaşlar ben ttnetten 4-5 ay önce i3 dell aldım öyle böyle kullanıyordum pil i çabuk ölmesin diye laptop kapalıyken şarj ediyorum bu bir saçmalık mı ben saçmalıyormuyum boşu boşuna laptop kapalıyken mi şarj ediyorum yardım ederseniz sevinirim birde ttnetten i3 dell alıp gta 4 oynayan var mı varsa kasıyormu gta 4 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dntpnc

quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras

Arkadaşlar iki modelden birini alıcam

4gb ram + HD550V ekran kartı
    3gb ram + HD5650 ekran kartı

siz olsanız hangisini alırdınız? cs 1.6 exe ile bazen oynuyorum. bide borsa ekranı takip ediyorum. ama ekranı zaten 2004dell inspiron 510m bile yapıyodu

siz ne dersiniz? ram mi ekran kartı mı? diğer modelin ekran kartının kalitesi, 1 gb ram'i döver mi...

(dipnot: ikiside i3)
    32 bit işletim sistemi kullandığınız sürece şu an için 1gb ekstra ramin bir işlevi yok.

Ben imzamda yazanı, 3gb ram + 5650'yi seçtim, gayet memnunum :)

550v ile 5650 arasında ciddi bir fark var performans açısındanhttp://img222.imageshack.us/img222/5996/17112010024834capture.png. ayrıca dx11 desteği ile 5650 uzun vadede daha iyi bir seçim olacaktır.

sistemde 64 bit olarak gözüküyor ama?? içinde.

• benim sorumuda yanıtlarmısınzzzz :D:D
  • hocam özellikler neydi? ayrıca dell pil ölçer war mı? bende de i5 g46h43 var bende pill ölçer war hep sarja takılı ama pil sarjı devre dışı ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dntpnc

quote:

Arkadaşlar iki modelden birini alıcam

4gb ram + HD550V ekran kartı
    3gb ram + HD5650 ekran kartı

siz olsanız hangisini alırdınız? cs 1.6 exe ile bazen oynuyorum. bide borsa ekranı takip ediyorum. ama ekranı zaten 2004dell inspiron 510m bile yapıyodu

siz ne dersiniz? ram mi ekran kartı mı? diğer modelin ekran kartının kalitesi, 1 gb ram'i döver mi...

(dipnot: ikiside i3)
    32 bit işletim sistemi kullandığınız sürece şu an için 1gb ekstra ramin bir işlevi yok.

Ben imzamda yazanı, 3gb ram + 5650'yi seçtim, gayet memnunum :)

550v ile 5650 arasında ciddi bir fark var performans açısındanhttp://img222.imageshack.us/img222/5996/17112010024834capture.png. ayrıca dx11 desteği ile 5650 uzun vadede daha iyi bir seçim olacaktır.

sistemde 64 bit olarak gözüküyor ama?? içinde.

Tamam siz 64 bit kullanıyor olabilirsiniz ama ben kendim için verdim o örneği :) özellikle gerekmiyorsa zaten 64bit sistem kullanmayı şimdilik elzem bir durum olarak görmüyorum.

• bimeksin kampanyasından i7li modeli aldım bende...
    uzun bir süre çok kötü bir dizüstü kullandıktan sonra buna geçince hayat varmış diyor insan :)
  • Hayırlı olsun. İyi bir seçim yapmışsın :)
  • arkadaşlar herkeze iyi forumlar bi sorum olacaktı dell kutusunun içinde windows yazılım dvd si geliyormu?
  • benimkinde ne driver cd si ne de orjinal win 7 cd si çıktı. not: ttnet kampanyasından aldım
  • evet kimisi var diyo kimisi yok diyo kafam iyice karıştı zaten casper i7 ile dell i7 arasında gidip geliyorum tercih hala yapamadım,

casperin i7 si ve özelliklerine baktığımda dell inkinden oldukça düşük fiyatta
    aslında aklımda hiç casper yoktu bugun vatan computere gittim dell almaya , tam dell e bakarken casper gözüme ilişti ve i7 yi 1333 tl ye görünce orada kalakaldım; kafam allak bullak oldu forumları araştırdım casperi kimileri kötülüyo kimileri sorunsuz diyo;
    aynı şekilde dell içinde sorunlu diyenler var sorunsuz diyenler var kimisi ölü pixel den ve bekleme modundaki cızırtılardan bahsediyo.....

kısacası o kadar para vereceğim ve sorunsuz bir makina almak istiyorum.. vereceğim bütçe belli dell ve casper arasındayım gördüğüm kadarıyla ikisindede sorunlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknologi -- 15 Ocak 2011; 23:29:57 >

• Arkadaşlar format attım laptopa şimdi driver ı yüklenmiyor ağ bağlantısı falan yok lütfen yardımınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologi

evet kimisi var diyo kimisi yok diyo kafam iyice karıştı zaten casper i7 ile dell i7 arasında gidip geliyorum tercih hala yapamadım,

casperin i7 si ve özelliklerine baktığımda dell inkinden oldukça düşük fiyatta
    aslında aklımda hiç casper yoktu bugun vatan computere gittim dell almaya , tam dell e bakarken casper gözüme ilişti ve i7 yi 1333 tl ye görünce orada kalakaldım; kafam allak bullak oldu forumları araştırdım casperi kimileri kötülüyo kimileri sorunsuz diyo;
    aynı şekilde dell içinde sorunlu diyenler var sorunsuz diyenler var kimisi ölü pixel den ve bekleme modundaki cızırtılardan bahsediyo.....

kısacası o kadar para vereceğim ve sorunsuz bir makina almak istiyorum.. vereceğim bütçe belli dell ve casper arasındayım gördüğüm kadarıyla ikisindede sorunlar var

Bence dell almalısın teknik serviside düşünmelisin Dell'in teknik servisi Türkiye'deki en iyi servislerden birisidir. Ben Dell i7 740QM kullanıyorum gayet güzel bir bilgisayar.

• hangi model dell var ttnet mi yoksa piyasadaki dell mi?
    Ağ bağdaştırıcısını kurdunda mı yok kuramadında mı yok?
    İşletim sistemin nedir tam olarak ?
  • Benim arkadaşda ttnet den dell aldı.Kurulum ve drive cdsi çıktı
  • Dostum benimde servisten gelip cuma günü hdd yi değiştirdiler.Sanırım ya 142 yada 146 nolu hataydı ekranda çıkan.Sıfırıyla değiştirebileceklerini ama 3-4 hafta süreceğini söylediklerinde bende hdd değişimi istedim.Ayrıca hdd lerinde genel bir sıkıntı oldugunuda teknik birimden duydum.Can sıkıcı bir durum farkındayım.Şimdi yeni hdd ye kurulum yaptım herşey ok ama daha önce sorunsuz açtıgım bir HD belgeseli şimdi açamıyorum.donuyor ekran.. makina i5 2.53 3gb ram (4 yaptım ben) ati hd 550v ekran kartı.. sizde sürüm olarak kaç yüklü ? ben en sonuncusunuda indirdim yinede takılıyor.elimde eski bir hp var çatır çatır açınca iyice keyfim kaçtı..
  • bu ttnet dell kampanyasindan laptopu internet olmadan sadece borcsuz telefon ile alabiliyor muyuz
  • tel borçsuz ve 6 aydan fazla olacak..

internet hizmetin varsa var olanın üstüne alabiliyorsun ama internetsiz alamazsın SANIRIM çünkü internet hizmet faturasına ekleniyor bu pc.. En ucuz interneti al makinayıda al
  • num lock: off
    caps lock: on

gibi uyarılar ekranın sağ alt köşesinde beliriyor ya, onu nasıl kapatabilirim?
  • Dil seçeneğinin hemen yanındaki bulunan yukarı ok şeklindeki simgeye tıklıyorsun oradn özelleştir diyosun 9 ve A olması gerekiyor onları simge ve gösterileri gizle yapıyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.