Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.888
Cevap
33
Favori
625.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mouse paddeki kaydırma bazen çalışmıyor.Pad işler durumda ama sadece kaydırma çalışmıyor.Fikri olan varmı ?

Alttakide benimkinin sonuçları.. 2.53 i5 3gb olanından aldım ama ram'i 4 e çıkardım.

DELL INSPIRON N5010 (15R) - Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sysinternal -- 7 Ocak 2011; 0:49:03 >
  • Multi touch mı çalışmıyor ? Resimleri büyütme, yön değiştirme gibi ?
  • sağdaki scroll çalışmıyor.ama düzeldi bugün kendiliğinden.anlamadım..
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de G46H45 ile aranıza katıldım. Bunda bu sayfanın etkisi çok oldu. Umarım memnun kalırım. Hepinize teşekkürler. :)
  • Merhaba hoşgeldin, sorunsuz bir bilgisayar olması dileğiyle.
  • evt bende şimdi farkettim, ne yapabiliriz bu konu ile ilgili servisle görüşen oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Orijinalden alıntı: sky_forever

Sevgili DELL'ciler ekranlarına yakından bakın veyawww.hp.com a bi girin bakalım hala GÖREMİYOR MUSUNUZ piksel hareketlerini ve dalgalanmasını adamlar deliler gibi birlik olup HPden bağlantı kurdular ve kurtaracaklar makinalarını...

arkadaşı tebrik ediyorum....

bende farkettim ama bi zararı yok? hatta arkadas demese ruhum duymazdı hiçde etkilemedi

• Rahatsız etmiyor mu?
  • yok ya hiç bi etkisi yok bence?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayboys

quote:

Orijinalden alıntı: kartalaraz

quote:

Orijinalden alıntı: sky_forever

Sevgili DELL'ciler ekranlarına yakından bakın veyawww.hp.com a bi girin bakalım hala GÖREMİYOR MUSUNUZ piksel hareketlerini ve dalgalanmasını adamlar deliler gibi birlik olup HPden bağlantı kurdular ve kurtaracaklar makinalarını...

arkadaşı tebrik ediyorum....

bende farkettim ama bi zararı yok? hatta arkadas demese ruhum duymazdı hiçde etkilemedi

bende yeni farkettim aslında farkedemedim :D çok büyük sorun gibi durmuor
    rahatsız edici hiç bir özelliği yok ekrana yaklaşınca farkediosun o da farkedersen

• Bende bu arkadaş sölemese farketmemiştim, hiçde farkedilmiyor. Ekrana yaklaşıcaksın dikkatlide bakıcaksın anca anlaşılıyor bunuda hp'nin sitesine girince anladım :)
  • bu arada ben bios'u güncelledim A10 sürümüne, acaba ne tür hata giderildi ya da neler eklendi herhangi bir bilgisi olan arkadaş cevaplarsa sevinirim.
  • dellin sitesinden çekerken orda fix olarak yazıyor despciriton falandada olabilir bak ordan snırım işlemci desteği vardı..
  • BEYLER YARDIM !

DELL G46H45 almıştım 25 aralık günü, yaklaşık 10 gün oldu. İlk ekran kartı deneyimimi Call Of Duty Black Ops oyunu ile yaptım dün. Sıcaklık değerleri, işlemci en fazla 89 gördüm ekran kartını ise 81 gördüm. Oyundan cıktıktan sonra 1 saat günlük kullanımda da işlemciyi 73 gördüm tabi bunlar anlık oluyor. 73ü gördükten 2 saniye sonra 60a inebiliyor.

Bu değerleri de CPUID programı ile öğreniyorum. Acaba bu değerler bir sorun teşkil ediyor mu bu soğuk kış günlerinde ?

Çünkü masaüstünde kullanıyorum laptopu harici hiç bir yerde kullanmadım. Fanı ve etrafı yeterince boş. Eğer bu değerler bir sorun teşkil ediyorsa nasıl önlem alabilirim ?
    Bu ısınmayı engellemek neler yapabilirim ?

Bu sorunlar güncel sorunlar şu an sayfadaki arkadaşlarda da vardır muhtemelen. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar, iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayramanil

BEYLER YARDIM !

DELL G46H45 almıştım 25 aralık günü, yaklaşık 10 gün oldu. İlk ekran kartı deneyimimi Call Of Duty Black Ops oyunu ile yaptım dün. Sıcaklık değerleri, işlemci en fazla 89 gördüm ekran kartını ise 81 gördüm. Oyundan cıktıktan sonra 1 saat günlük kullanımda da işlemciyi 73 gördüm tabi bunlar anlık oluyor. 73ü gördükten 2 saniye sonra 60a inebiliyor.

Bu değerleri de CPUID programı ile öğreniyorum. Acaba bu değerler bir sorun teşkil ediyor mu bu soğuk kış günlerinde ?

Çünkü masaüstünde kullanıyorum laptopu harici hiç bir yerde kullanmadım. Fanı ve etrafı yeterince boş. Eğer bu değerler bir sorun teşkil ediyorsa nasıl önlem alabilirim ?
    Bu ısınmayı engellemek neler yapabilirim ?

Bu sorunlar güncel sorunlar şu an sayfadaki arkadaşlarda da vardır muhtemelen. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar, iyi akşamlar.

aynı sorun bendede var kardeş oyundayken bayağı ısınıyor i7 aslında sistem oturmadan almadan gerekti fakat aceleye geldi biraz her neyse de iyi bir soğutucu bulup kullanmak lazım kullanıpda iyi sonuç elde eden varsa bize de önersin lütfen...

• Bende 30 TL'lik 18mm fanlı bir soğutucu var 5 derece düşürüyor sıcaklığı internet'de gezinirken falan en fazla 55 derecelerde oluyor benim bilgisayar, oyunlardaki sıcaklığına bakmadım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Bende 30 TL'lik 18mm fanlı bir soğutucu var 5 derece düşürüyor sıcaklığı internet'de gezinirken falan en fazla 55 derecelerde oluyor benim bilgisayar, oyunlardaki sıcaklığına bakmadım hiç.

adı markası nedir acaba o kadar para verdik 30 tlyide her türlü vereceğiz artık...
  • Bilgisizliğimi maruz görün;

1080p gibi videoları rahat bir şekilde izleyebiliyormusunuz?
    Tuşlar renklendirmeli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 9 Ocak 2011; 13:57:18 >
  • Başka bi konuda o kadar kişiden biz ban yedik neyse açıldı

TTNet'in Dell Notebook kampanyası bitmiş. Bazı Türk Telekom Bayilerini aradım bayramdan önce bitti ama hala sitede kampanyası var görünüyor online başvurular için getiriliyor olabilir dediler. Ama 3 gün önce kaldırıldı o da.

Aradığım Türk Telekom Bayilerinde HP G62'yi sorduğumda ise çok geç getiriyorlar gelincede 2-3 tane geliyor direk bitiyor diyor. Casper notebooklar bol bol var elimizde dedi. HP için 1 ay içinde dağıtım bekliyoruz dediler.
    Ayrıca toplam 7-8 tane bayi aradım. Pazartesi günüde Ofisleri arıycam. Cumartesi kapalıymış yarım gün çalışır diye düşündüm. Dell'e yetişemedik HP'ye talim etmeyi düşünüyorum

• DELL G46H45 notebook bende sipariş verdim yarın gelecek oyun için aldım inşallah pişman olmam.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.