Bir tanıdığımdan 2. el bir Dell inspiron N5010 alma imkanım doğdu,cihazın değerine dair pek bir fikrim yok,az kullanılmış görünüyor,bana yardımcı olabilecek bir arkadaşım olursa çok mutlu olurum.
İşlemci:Intel Core i5 CPU M480 @ 2.67 GHz 2.66 GHz Ram:4GB Sistem türü:64 bit İşletim Sistemi İşlemci Çekirdek Sayısı:2 Sabit disklerin toplam boyutu:280 GB Görüntü Bağdaştırıcı türü:ATI Mobility Radeon HD 5650 Toplam kullanılabilir grafik belleği:2747MB Ayrılmış grafik belleği:1024 MB Ayrılmış sistem belleği: 0 Paylaşılan sistem belleği:1723 MB
Bu cihaza bir değer biçerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim
Oyunları, düşük-orta ayarlarda oynatabilir. İşlemcisi eski nesil i5 ama idare eder. Oyun haricinde ısınma orta seviyededir ama oyunlarda soğutma performansı nasıldır bilmiyorum. Kasa kalitesini de kendiniz incelersiniz. Fiyata gelince ; 900-1050 tl civarında alınabilir. Yalnız 1100 tl veya biraz daha üst fiyat istenirse , 1200-300 tl civarında ; sıfır, yeni nesil ve ekran kartı biraz daha yüksek olan lenovo z580 de alternatif olabilir.
Linkler için teşekkür ederim,sanırım bu sistem benim için yeterli.Sizce 750 liraya bunu almam ne kadar uygun olur?
Eski nesil bir ürün ama 750 tl civarında bu donanımda ürün bulmak zor ve bu fiyata alternatif olabilir. Yalnız garantisi yoksa, bir sorun olduğunda biraz masraflı olabilir.
Yardımınız için size çok teşekkür ederim,önerinizi değerlendireceğim.