Arkadaşlar ben DELL INSPIRON N5010 laptop aldım.. fakat içindeki yazılım sahte çıktı.. ve recovery falan da yok.. bu kullanan arkadaşlar varsa benim için Kurtarma Diskini Upload edebilir mi? yada benim ile haberleşmesini rica ediyorum... pc' nin arka Etiketi: DELL MODEL: INSPIRON N5010 DELL MODEL NO: 5010-7577
merhaba sizin cihazınız lisanslı işletim sistem limi eger öyleyse sahte cıkma imkanı yok ama freedos aldıysanız sonradan işletim sistemi kurmuslardır
eger lisanslı aldıysanız ve aldıgınız yerden cd cıkmadıysa dell müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar...
yok kardeş cd falan vermediler... ve adam freedos falan da demedi.. direk vermiş pc yi..ben yoktum alınırken..senin pc ne? yardımcı olabilecek misin?? bende başka bir bilgisayarın kurtarma kurulum cd si ile yeniden kurmayı planlıyorum.. sence işe yarar mı??
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur52
yok kardeş cd falan vermediler... ve adam freedos falan da demedi.. direk vermiş pc yi..ben yoktum alınırken..senin pc ne? yardımcı olabilecek misin?? bende başka bir bilgisayarın kurtarma kurulum cd si ile yeniden kurmayı planlıyorum.. sence işe yarar mı??
evet aynı modelin cd ci ile kurabilirsin yada dısarıdan bulabilecegin bi işletim cd si ilede kurup sonra www.dell.com.tr sitesinden ürün desteği bölümünden driver larıda kurabilirsin...
Pc nin altında key yokmu? Git aldığın yere götür böyle böyle de gerekli yardımı yapmaları gerekir
yok walla gittik sorduk. adam ben size orjinal demedim ki dedi :((.. aynı model bi pc ile kurmak istiyorum ama windows orjinal olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: ozgur52
yok walla gittik sorduk. adam ben size orjinal demedim ki dedi :((.. aynı model bi pc ile kurmak istiyorum ama windows orjinal olur mu?
orjinal lisanslı işletim almazsan sahte yazılım yüklemiş olursun