Şimdi Ara

DELL INSPIRON N5010 Yardımı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben DELL INSPIRON N5010 laptop aldım.. fakat içindeki yazılım sahte çıktı.. ve recovery falan da yok.. bu kullanan arkadaşlar varsa benim için Kurtarma Diskini Upload edebilir mi? yada benim ile haberleşmesini rica ediyorum... pc' nin arka Etiketi: DELL MODEL: INSPIRON N5010
    DELL MODEL NO: 5010-7577

• merhaba
    sizin cihazınız lisanslı işletim sistem limi eger öyleyse sahte cıkma imkanı yok
    ama freedos aldıysanız sonradan işletim sistemi kurmuslardır

eger lisanslı aldıysanız ve aldıgınız yerden cd cıkmadıysa dell müşteri hizmetlerini arayın yardımcı olurlar...
  • yok kardeş cd falan vermediler... ve adam freedos falan da demedi.. direk vermiş pc yi..ben yoktum alınırken..senin pc ne? yardımcı olabilecek misin?? bende başka bir bilgisayarın kurtarma kurulum cd si ile yeniden kurmayı planlıyorum.. sence işe yarar mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur52

yok kardeş cd falan vermediler... ve adam freedos falan da demedi.. direk vermiş pc yi..ben yoktum alınırken..senin pc ne? yardımcı olabilecek misin?? bende başka bir bilgisayarın kurtarma kurulum cd si ile yeniden kurmayı planlıyorum.. sence işe yarar mı??

evet aynı modelin cd ci ile kurabilirsin
    yada dısarıdan bulabilecegin bi işletim cd si ilede kurup sonra
    www.dell.com.tr sitesinden ürün desteği bölümünden driver larıda kurabilirsin...
  • Pc nin altında key yokmu?
    Git aldığın yere götür böyle böyle de gerekli yardımı yapmaları gerekir
  • yok walla gittik sorduk. adam ben size orjinal demedim ki dedi :((.. aynı model bi pc ile kurmak istiyorum ama windows orjinal olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur52

yok walla gittik sorduk. adam ben size orjinal demedim ki dedi :((.. aynı model bi pc ile kurmak istiyorum ama windows orjinal olur mu?

orjinal lisanslı işletim almazsan sahte yazılım yüklemiş olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire 5520 sorunu
    13 yıl önce açıldı
    DELL INSPİRON 7567 SORULARIM
    8 yıl önce açıldı
    Dell Inspiron 7577 - Ana Konu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.