Şimdi Ara

DELL Inspiron N5110 B63P45 driver yardımına ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar DELL Inspiron N5110 B63P45 model freedos laptop satın aldım. win7 64 bit yukledim. fakat bi türlü doğru driverları veya app leri bulamadım. dell in kendi sitesinde drivelar mevcut fakat 5110 serisinin tüm driverlerini tek bi sayfa altında toplamışlar
    bunlardan hangisi benim pc min driverleri anlayamadım. hepsini indirip yukliim dedim bu seferde hatalarla dolu bi pc oldu.. :S
    bu konuda yardımcı olacak birisi varsa cok sevinirim....

• quote:

Orijinalden alıntı: evigbrend

arkadaslar DELL Inspiron N5110 B63P45 model freedos laptop satın aldım. win7 64 bit yukledim. fakat bi türlü doğru driverları veya app leri bulamadım. dell in kendi sitesinde drivelar mevcut fakat 5110 serisinin tüm driverlerini tek bi sayfa altında toplamışlar
    bunlardan hangisi benim pc min driverleri anlayamadım. hepsini indirip yukliim dedim bu seferde hatalarla dolu bi pc oldu.. :S
    bu konuda yardımcı olacak birisi varsa cok sevinirim....

Arkadaşım support.euro.dell.com sitesine girip,ana sayfadan home users yazana tıkla. Sonra açılan sayfada orta kısımda bulunan download drivers yazana tıkla. Ürünün alt kısmında bulunan service tag numarasını oradaki kısmı yaz. Açılan sayfada senin ürünün için geçerli olan tüm sürücülere ulaşabilirsin.
    Kolay gelsin...

• hocam zaten de sorun onda.. bir sürü driver var.. bunlardan hangisi bnm pc nin ? tüm 5110 serisinin driverleri var
    Service Tag: 2N2TVP1 birde sen göz at istersen

pc özellikleride
    İşlemci :Intel Core i7-2630QM (2.0GHz, 6MB cache, Quad Core)
    Chipset: Mobil Intel® 6 Series Express (HM67)
    Ram : 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel
    Sabit Disk : 500GB Serial ATA (5400RPM)
    Ekran Kartı: 1 GB nVidia GeForce GT 525M (Quad Core)
    Ekran :15.6" HD (1366X768) WLED
    Optik Sürücü : 8X DVD+/-RW Drive
    İşletim Sistemi : Windows 7 Home Premium
    Ses Sistemi : SRS Premium SoundTM 2 spkrs@ 2W
    Kablosuz Bağlantı : Europe Intel Centrino Wireless-N 1030 (1x2 b/g/n+ Bluetooth Combo Card)
    Kablosuz: b/g/n+
    Bluetooth : Bluetooth Combo Card
    Dahili Kamera : 1.0 Mp Widescreen HD (1280 x 720) camera , dahili mikrofon
    Numerik Tuş Takımı: Var
    USB: 2* USB 3.0, 1* USB 2.0, 1*USB 2.0 ile E-SATA ve Power Share
    HDMI : Var
    Kart Okuyucu : 8 in 1 Card reader
    Ethernet : Integrated 10/100 Ethernet LAN
    Bağlantı Noktaları: 2* USB 3.0, 1* USB 2.0, 1*USB 2.0 ile E-SATA ve Power Share, HDMI™ and VGA, Ses jakları (1 hat çıkışı, 1 Mikrofon girişi)
    Pil: Primary 6-cell 48W/HR LI-ION

• Chipset,mouse and keyboards.applications,Sata başlığındakilerin tümünü indir.Network teki Ethernet driver,centrino wireless-N 1030.Video dan HD graphics,Intel wireless display connection.Bios un güncel değilse o başlıktakini de indir.Daha sonra nvidia nın sitesinde ekran kartı sürücünü indir.
  • ÇOK TESEKKÜRLER :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.