Şimdi Ara

Dell inspiron n5110 GT 525m

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim laptop eskiden GT 525m ile birçok oyunu cs:go,War thunder gibi oyunlarda kasma dan oynayabiliyorumdum ama şimdi nedense GT 525m ekran kartımı bilgisayar kullanmıyor şimdi ise Intel HD graphics 3000 kullanıyorum ve oyunlarda 10-15 FPS alıyorum GT 525m de ise 50-60 FPS ve bilgisayar bunu görmüyor aygıt yöneticisine gidiyorum sadece Intel HD graphics 3000 var başka gözükmüyor lütfen yardımcı olun Dell inspiron n5110 GT 525m

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Windows 10 64 Bit kullanıdığınız varsayıyorum;
    https://www.nvidia.com.tr/drivers/results/133006 (bağlantıyı kopyalayın yoksa donanımhaber bağlantının sonuna reklam adresini ekliyor)

Yukarıda yer alan bağlantıdan kartınızın en güncel sürücüsünü yükleyin. Kartınız görülecektir donanım listesinde.

Eğer sürücü yüklü olduğu halde ekran kartınız gözükmüyorsa.
    BIOS girin
    Advanced seçeneğine gelin
    Switchable Graphics gelin
    Display Mode: dGPU Only seçin
    Ayarları kaydedip çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 1 Ekim 2020; 21:44:34 >
  • Uçan Tosbağa Yoshi kullanıcısına yanıt
    Deniyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhamed799

Deniyorum
    Windows 10 64 bit değilse sistem kendinize uygun sürücüyü kurmalısınız yoksa gene olmaz. Windows 7 veya Windows 10 32 bit falan kullanıyorsanız uygun sürücüyü seçin NVIDA sitesinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 1 Ekim 2020; 21:45:44 >
    Burada o seçeneği göremedim Dell inspiron n5110 GT 525m

• quote:

Burada o seçeneği göremedim
    BIOS markadan markaya değişiyor hocam muhtemelen BIOS sürümünüz eskide olabilir. O zaman kesin çözüm için şöyle yapalım.

Cihazınızın BIOS'unu güncelleyin. (dikkatli olun elektrik kesintisi yaşamamalısınız)
    Temiz bir Windows MSDN iso'su indirin ve cihaza format atın.
    Güncellemeleri açın ve windows'a tüm güncelleştirmeleri yapın.
    Güncellemeler bittikten sonra Intel® Driver & Support Assistant (Intel® DSA) indirin ve eksik kalan donanım güncellemelerini yapın.(chipset ve inten grafik kartı önemli)
    Daha sonra NVIDA'nın sitesinden kurduğunuz sistemin sürümüne uygun gt525m sürücüsünü yükleyin.

Bu işlemlerin sonucunda sorununuz çözülecektir diye umuyorum.

Cihaz BIOS um şuan an a11 kullanıyor en yüksek bu diye biliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Cihaz BIOS um şuan an a11 kullanıyor en yüksek bu diye biliyorum
    Sizin için ufak bir araştırma yaptım bu sorun A11 bios sürümüyle gelmiş yabancı forumlarda da bir çok kullanıcı bu sorundan muzdarip. İngilizceniz yoksa şu konuya göz atın;
    https://forum.donanimhaber.com/dell-n5110-modlu-bios-a11-uefi-egpu-advanced-menu--120286516#144630316

Ancak dikkatli olun downgrade bios işlemleri riskli olabilir. @yenersonmez isimli üye bu sorunla baya uğraşmış ona özel mesajdan ulaşın muhtemelen size sorunsuz bios sürümü hakkında bilgi verecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.