Şimdi Ara

DELL INSPRION 6000 LAPTOP ISINMA HAKKINDA YARDIM LUTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar 2 yıl once aldıgım dell ınspıron 6000 laptop kullanıyorum özellkleri ii diill... centrino 1.7 512 ram 128mb ekrn kartı falan fılan bole bsy
    benm sorunum pc de oyun oynarkan oyyunun ılk 5dk sında hıc bır sorun yok sonra bılgısayarın calısma sesı artıyor ve oyunda takılmalar olusuyor.. sızce bu ekran kartındanmıdır yoksa pc ısındıgından dolayımıdır? her oyunda takılma oluyor fakat takılmanın baslama suresı deısıyor... mesela bn hc br zaman pcımde fifa 2007 de bir maç yapamadım yani bir mac 6dk ılk yarı oynayabılıyorum genelde fakat counter oynadıgım zaman bi map ın yarısnı oynuyorum rahatlıkla bir map 45dk yani cs ye daha fazla dayanıyor dusunduklerımın ıkısde olabılır mı ? ekran kartı yetmıyor ve pc ısınıyor nyse yorumları sız anlayan arkdslara bırakıyorum ne yazııkkı bu konu hakkında bır yorum yapamıcamm

acaba 1gb ram fln taktırsam bu sorun duzelırmı kiiiiiii ?

• sanırım konuyu yanlıs yere actık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnscn -- 9 Ocak 2008; 18:56:25 >
  • oyun oynarken laptop işlemcileri oyunun işlemci gereksinimlerine göre örneğin senin laptopta 800 mhz ile 1700 mhz hızlarında gider gelir eğer oyun çok performans gerektiriyorsa 1700 mhz ile çalışır buda işlemcinin ısınması ve fanın yüksek devirde çalışması demektir eğer gözenekler tıkalıysa fan havayı alamaz buda aşırı ısı demektir işlemcin yüksek ısılara çıktığında donanım sorunu oluşmaması için otomatik olarak soğuyana kadar 800 mhz de çalışır buda oyunlarda takılma demektir onun için ilk yapman gereken fan gözeneklerini kompresör yada elektrik süpürgesiyle temizlemen... temizledikten sonra sorunun ortadan kalkar.. iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Laptop Format Atma Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.