Şimdi Ara

DELL INSPRION 7567 KAFAYI YİYECEĞİM YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop u ilk aldığım zaman gayet güzel ve sıkıntısız şekilde kullanıyordum ancak 6-7 aydır istediiğim performansı vermiyor öncelikle ben yayın acan biriyim bilgisayarımı ilk aldığımda obs den gayet rahatlıkla yayın açıp oynayabiliyordum ancak daha sonrada sorunu bir türlü çözemediğim birşey oldu ve obsde yayın açınca oyunlardadki fps direkt 30 a düşüyor buda yayın açmamı engelliyor birde normalde oyunlar 100-120 fps alma ihtimalim varken ne yaptıysam yapayım 60fpsyi geçiremedim oyun en düşük ayardaykende 60 ultradaykende 60 fps veriyor bu sorunlarla karşılaşan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim en son çözüm garantiye göndermek olacak yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler. :) :)

• Hangi oyunda 60 fps mesela ? Csgo da bir ayar var fpsyi 60a sabitliyor monitör 60hz olduğu için bu ayarı iptal et düzelir , aynı şekilde başka oyunlarda da bu durumu yaşıyor olabilirsiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V-Sync açılmıştır.
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    her oyunda aynı vsyn-c acık değil ne denediysem olmadı 60 fps alayım sıkıntı yok da obs de yayın acınca otomatik 30fps düşmesi cok saçma oyunların önceden böyle bişey yoktu sonradan oldu
  • Misaros kullanıcısına yanıt
    vsync ile ilgili değil
  • OBS'de Game capture kullanıyorsun degıl mi?
  • 24 kullanıcısına yanıt
    yok kullanmıyorum hiç bir zamanda kullanmadım ama diyorumya önceden sıkıntı olmuyordu sonradan obs de sıkıntı cıkmaya başladı ne yaptıysamda düzelmedi yazılımsal sıkıntımı var acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Freedos laptop aldım yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FurkanKrky kullanıcısına yanıt
    Bize canlı yayın yaptığın kanalı söyleyebilirmisin bir bakacağım merak ettim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanal bu bakabilirsin son yayınalr nvdianın shadowplay inden yaptım sıkıntısız yaptım ancak obs le yapmaya calısırken sıkıntı yasıyorum

• OBS ti denetim masasından kaldır tamamen sonra yeniden yükle.Belki OBS ayarlarında sorun vardır silip geri yüklersen belki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ABCEFCF5 -- 12 Haziran 2018; 15:38:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.