Şimdi Ara

Dell laptop yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle adım emre bundan yaklaşık 9 ay önce dell marka laptopuma şekersiz kahve döküldü laptopun şuanda bir sıkıntısı yok her aksamı çalışıyor ama ilk aldığımda kulaklık girişi bazen kulaklığı tanımıyordu ama artık güncelleme ile hallettiler ozamanda bu yavaşlık vardı hem o hevesle ilerde düzelir diyop geçtim bu arada ilk geldiğinde linux ubuntu kuruluydu ben Windows 10 kurdum ondan mı yavaş şuanda yoksa başka sebeptenmi bilemedim garantiye gonderiyim en iyisi dedim nette bir kaç yazı okudum adamlar sıvı döküldü şu tuş çalışmıyor para istediler demiş bende hiç sıkıntı yok sadece yavaş acaba göndersem para isterlermi yardımcı olursanız sevinirim.

• Garantiniz bitti ise her yollamaya ücret istenir ayrıca sıvı temaslı bir sorun olsa idi kullanamazdınız sistem özelliklerini de yazmış olsanız ona göre daha detaylı bilgi verebilirdik
  • Cevabınız için teşekkürler dell Vega6 Grafik Kartlı AMD Ryzen™ 3 2300U Mobil İşlemci  4 GBx1, DDR4, 2400 MHz 1tb harddisk 2 gb vram
  • Ve garantisi parça değişimi 3 ay normal garantisi 1 yıl kaldı
  • bilgisayarınız gayet iyi yavaşlama sıvı temasından sonramı oldu?

ve bilgisauarın tam neresine döküldü kahve?
  • Klavya kısmına döküldü ilk başta klavyeden ses çıkmıyordu ses toklaşmıştı ama şu anda düzeldi ilk aldığımda da vardı şuan ilk aldığım gibi klavye testinde full çıktı hiç bir sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreYasin00 -- 25 Temmuz 2020; 16:37:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.