Bildirim
Toshiba laptop format yardım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
internetten windows 7 nin isosunu indirip dvd ye yaz kurulum yaparsın sıkıntısız ancak indirdiğin isoya bak serialdeki sürümle tutsun serial home premiuma aitse home premium kurarsın ultimate değil -
ben bikeresinde cdsiz format atmıştım ama nası yaptımnı hatırlamıyorum bunların içinde yüklü oluyormuş sanırsam -
Bilgisayarın açılışta Toshiba logosu çıkınca f12 ye bas boot menusu çıkana kadar (olmazsa f2 dene). Seçeneklerde Windows 7 kurulumu olması lazım. -
bios çıkıyor inglizcem olmadı için nasıl yapılcağını bilmiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: lanqer
elimde toshıba satellıte l505-13u var aldığımda windows 7 idi ama ben sonradan windows 8 format attım ve süresi bitti alırken windows 7 nin cd'sini vermediler ama altında serial yazan kağıt yapışık laptopu windows 7 tekrar çevire bilirmiyim ?
http://forum.donanimhaber.com/m_26227560/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X