Şimdi Ara

Dell - Lenova Öneri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bütçe olarak max 1500. Sadece internet,film,office,slayt ders amaçli kullanmak üzere PC ariyorum. Oyun neredeyse hic oynamam.Belki yazın CS,Pes,GTA oynarim. Aslında önceliğim hafif ince ve sarji uzun gitmesi. Bu yüzden dell e sicak bakiyorum. Sizin yorum ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. Bu fiyata degermi ya da eksi yönleri neler. Başka tavsiyeniz varsa onlara da açıgım şimdiden teşekkürler.

Dell Vostro 5470 S21W45C

Lenovo Ideapad G510 59 415871

LENOVO G500 59424122

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up...

• Listede seçilen bu ürün daha mantıklı 4GB RAM ve AMD Radeon R5 M230 ile Core i5-4200M var. Bunu alınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hawk-Claw -- 21 Ekim 2014; 18:36:14 >
  • 4 GB RAM bulunuyor. Diğer özellikler dediginiz gibi daha iyi.

Eşit:
    Liste disindan da onerebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwayter -- 21 Ekim 2014; 18:29:39 >
  • Up...

Yorumlarinizi bekliyorum. 1-2 gün içinde alman lazim :)

• Bunu yeni gördüm. Sizce bu nasil. 1 GB GT720 mi yoksa 2 GB Radeon R5 M230 mi?

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-b5400-59-416684-notebook-pmu366320

• Pcdepo fiyatları arttirmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sakın vatan bilgisayardan bişey almayın lenovo y510p modelini mağazada kurulum yaptırıp herşeyi çalışıyor denilip teslim ettiler evde kamerasının çalışmadığını 2 gün sonra farkedebildim geri götürüp ambalajıyla birlikte sorununu söyledim değişim istediğimi bana ne yapılmasını sormalarına rağmen değişim yapmayıp 2 günlük laptopu teknik servise gönderip değişimin teknik servisin karar vereceğini söyleyince şoke oldum 20 gün servis süresinin olduğunu söylediler ve cihazım 13 gün sonra teknik servisten tamir edilmiş şekilde gönderdiler arıza kaydında benim değişim istediğim yazdığı halde 2 günlük cihazı tamir edip yollamışlar vatan bilgisayar sitesinede mesaj yolladım aynı şekilde onlarda teknik servisin değişim kararının kendisine bağlı olduğunu söylüyorlar 15 günlük değişim hakkımı resmen çiğnediler hem vatan hemde lenovo
  • Karar verdiniz mi?

• Dün bunu aldim ama henüz elime ulaşmadı.

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-b5400-59-416684-notebook-pmu366320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwayter -- 24 Ekim 2014; 14:21:24 >
  • @xwayter
    Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

@xwayter
    Hayırlı olsun.

Teşekkürler

• O fiyata super laptop bulmussunuz tek eksisi gt720 yerine gt740 olsaydi super olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: lastosda123

O fiyata super laptop bulmussunuz tek eksisi gt720 yerine gt740 olsaydi super olurdu

Aslinda Asus x550jk a kadar bile yükselmiştim sonradan bana fazla gelicegini düşündüm çünkü oyun çok çok az oynarim. Microsoft da öğrencilere ücretsiz 8.1 verdiği icin onu yüklücem.İşimi gorucegini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xwayter -- 26 Ekim 2014; 16:21:02 >
  • Wayy ucretsizmiymis gerçekten :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lastosda123

Wayy ucretsizmiymis gerçekten :D

Evet şuan da 8.1 indiriyorum. Key de veriyor. Okulun verdiği edu.tr mail adresi ile aldim. Öğrencilere bedava windows 8.1 diye aratirsan dh konusunu görürsün. Orda daha detaylı anlatilmis.

• Oh ne guzel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.