Şimdi Ara

Dell Markalı Laptopda bilgisayar başlamadan siyah ekran geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar laptop da win8 kuruluydu. Format atıyım dedim. Attım yüklendi basarıyla. Sonra restart attı(format bittikten sonra). Bilgisayar acılıyor ama ekran sipsiyah kürsör görünüyor ve oynatabiliyorum. Ama başka hiçbirşey yapamıyorum. Biosa bile giremiyorum. Nedeni ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nivera

Ya arkadaşlar laptop da win8 kuruluydu. Format atıyım dedim. Attım yüklendi basarıyla. Sonra restart attı(format bittikten sonra). Bilgisayar acılıyor ama ekran sipsiyah kürsör görünüyor ve oynatabiliyorum. Ama başka hiçbirşey yapamıyorum. Biosa bile giremiyorum. Nedeni ne olabilir?

Bios ayarlarinizdan boot ayarlarini legacy boota ayarlayiniz biosa girmek icin actiginiz gibi bios tusuna basiniz boot ayarlariniz fast bootta kaldigimdan bu sekilde hata aliyorsunuz ve bios ayarini yaptiktan sonra tekrardan windows 7 kurulumunu ypiniz sorununuz cozulecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.a. oncelikle
    Lacetti 1.6 motor cebimdeki paraya ve alabilcegim en temiz ikinci el araba gibi duruyor tavsiyenizi bekliyorum hic kullanmadim
    Motoru nasil ne kadar yakiyo parca fiyatlari nasil servis bakimi fiyatlar masraflari tavsiyenizi bekliyorum
    Cebimdeki ve piyasada gordugum kadariyla en iyi bunu alabilcem gibi duruykr

FABRIKA CIKIŞ BRC Lİ BU MODELDE BU TEMİZLIKTE BU FIYATA YOK -http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-fabrika-cikis-brc-li-bu-modelde-bu-temizlikte-bu-fiyata-yok-225630941/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.