Herkese merhabalar Üniversite öğrencisiyim Yazılım geliştirmek için bilgisayar alacağım elimde ki bilgisayar beni bı ara bölümden soğuttu(HP x9z24ea) Yeni model alicagim ama bu 3 model arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim bilgisayarı sadece yazılım geliştirmek için kullanacağım
Monster Huma h4 v3.1.1 Dell İnspiron 5490 s510f82n Casper Nirvana S500.1051-D750R-G-F
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim :)
Benim tercihimin monster Huma dan yana olurdu .
Teşekkür ederim :)
Dell 1500 TL daha ucuz ama 8gb ram mx230 ekran kartı var Casper 32 gb ram 1tb HDD 1tb SSD var ama 8000 TL ve Casper almayın diyor çoğunluk Bu sebepten bende monster düşündüm ama pek inceleme yorum göremeyince kararsız kalmıştım
kesinlikle huma öneriyorum hem tasarım bakımından hemde özellik bakımından sizi daha uzun süre götürür
Ben de ilk 2 ile thinkpad e490 arasında kaldım Huma alicam ama internette çok az bilgi var maalesef...kullanan kisilerden deneyimlerini ogrenebilirsen buraya yazabilir misin ben monster Facebook grubunda 1-2 kişiye yazıyorum şu an da
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme