Şimdi Ara

Dell mi Lenovo mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki bilgisayar arasında kararsız kaldım dell görünüşü ve ekran kartı cok güzel lenovo hafif ve FullHD sizce hangisini almalıyım ?
    DELL INSPIRON CORE i5-420http://www.n11.com/dell-inspiron-core-i5-420-P30053369

Teknik Özellikler

Marka Dell
    Ürün Tipi Performans
    Model Serisi Inspiron 7000
    İşlemci Tipi Intel Core i5
    İşlemci Modeli 4200U
    İşlemci Hızı 1.6 GHz
    Turbo Frekansı 2.6 GHz
    Önbellek 3MB
    Çekirdek Sayısı Çift çekirdek işlemci
    Chipset Mobile Intel HM76 Express
    Ram (Bellek Hızı) 6 GB
    Bellek Türü DDR3 1600Mhz
    Bellek Düzeni 2GB+4GB
    Max.Bellek 16GB
    Toplam Bellek Slotu 2
    Bellek Yükseltme Var
    Sabit Disk 500GB
    Sabit Disk Hızı 5400rpm
    Ekran Kartı 4 GB Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi Nvidia GeForce GT750M
    Grafik Yapısı GDDR5
    Grafik Genişliği 128 bit
    Ekran Boyutu 15.6 inç
    Dokunmatik Ekran Yok
    Ekran Özelliği HD LED
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Optik Okuyucu Yok
    İşletim Sistemi FreeDos
    Webcam HD Kamera
    Ses Dahili Hoparlör ve Mikrofon
    Kart Okuyucu Var
    Wirelles Tümleşik 802.11 b/g/n
    Bluetooth Versiyon 4.0
    Ethernet 10/100
    Hdmı Versiyon 1.4
    Usb Portu 4 x Usb 3.0
    Video Portu Yok
    Parmak İzi Okuyucu Yok
    Firewire Yok
    3G Yok
    Klavye Düzeni Numerik Q TR
    Klavye Özelliği Arkadan aydınlatmalı
    Touchpad Çoklu dokunmatik harekete duyarlı
    Pil Teknolojisi 6 hücreli pil
    Paket İçeriği Notebook, Şarj Aleti, Pil
    Ağırlık 2.60 kg
    Renk Ay Gümüşü
    Garanti Süresi 24 Ay Resmi Dell Yetkili Servisi

LENOVO Z5070 59424603 http://www.teknosa.com/urunler/125032840/lenovo-z5070-59424603-notebook

İşlemci Markası Intel
    İşlemci Modeli inlte 4.nesil Core i7-4510U İşlemci
    İşlemci Tipi Intel Core i7
    İşlemci Hızı i7-4510U - 2.0 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'e kadar
    İşlemci Cache 4 MB
    Ekran Boyutu 15.6
    Ekran Tipi LED HD
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Ekran Kartı Nvidia
    Ekran Kartı Belleği 4GB Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi NVIDIA GeForce GT 840M
    HDMI Var
    Sistem Belleği 8GB
    Bellek Tipi DDR3
    Max Bellek 16 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB SATA HDD / 8 GB SSD Hybrid HDD
    Disk Hızı 5400 RPM
    Optik Sürücü Yok
    Ethernet Var
    Bluetooth Bluetooth 4.0
    Usb Portu 1 x USB 2.0
    Klavye Numerik Q TR
    Hoparlör Stereo hoparlörler
    Kart Okuyucu 2-in-1
    Kamera Var
    İşletim Sistemi (Yazılım) Windows 8.1
    Pil Teknolojisi 3 Hücreli Lithium-Ion
    Garanti Süresi 24 Ay Resmi Lenovo Servisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbSoBloodlyy -- 13 Aralık 2014; 21:23:32 >

• performans açısından dell 7537 daha iyidir.ama bu fiyata 2sinden de çok daha iyi notebooklar var bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

performans açısından dell 7537 daha iyidir.ama bu fiyata 2sinden de çok daha iyi notebooklar var bilginiz olsun.

örneklendirseydiniz bilgi sahibi olabilirdik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

quote:

performans açısından dell 7537 daha iyidir.ama bu fiyata 2sinden de çok daha iyi notebooklar var bilginiz olsun.

örneklendirseydiniz bilgi sahibi olabilirdik :)

Victor g451 ve Asus x550jk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @cebren67 f/p olarak iyi değil.ultrabook ayarında birşey yapmışlar.günlük kullanım için iş görür ama oyun vs. işlerinde sizi üzer.istanbul bilişim hakkında kötü birşey duymadım bu arada.

@lunhker sağır sultan duydu bir siz duymamışsınız @maliakin95in dediği gibi victor g451 ve asus x550jk.zaten 5 konudan 3ü bu ikisi arasında dönüyor.herkes konu açmadan önce bir arama yapsa önceki gün açılan konulara bu 2si yazıldığını görecek.okuma alışkanlığı pek yok bizim memlekette
  • quote:

@cebren67 f/p olarak iyi değil.ultrabook ayarında birşey yapmışlar.günlük kullanım için iş görür ama oyun vs. işlerinde sizi üzer.istanbul bilişim hakkında kötü birşey duymadım bu arada.

@lunhker sağır sultan duydu bir siz duymamışsınız @maliakin95in dediği gibi victor g451 ve asus x550jk.zaten 5 konudan 3ü bu ikisi arasında dönüyor.herkes konu açmadan önce bir arama yapsa önceki gün açılan konulara bu 2si yazıldığını görecek.okuma alışkanlığı pek yok bizim memlekette

2005 ten bu tarafa 780 mesaj yazdıysam . yazmaktan çok okuyorum anlamına gelir :) . o söylediklerini dediğin gibi sağır sultan duydu ve okudu . başka bir şey önerecek olamaz mısın ? . müneccim miyim ben seninde onları önereceğini nereden bileyim ? ..

• quote:

quote:

@cebren67 f/p olarak iyi değil.ultrabook ayarında birşey yapmışlar.günlük kullanım için iş görür ama oyun vs. işlerinde sizi üzer.istanbul bilişim hakkında kötü birşey duymadım bu arada.

2005 ten bu tarafa 780 mesaj yazdıysam . yazmaktan çok okuyorum anlamına gelir :) . o söylediklerini dediğin gibi sağır sultan duydu ve okudu . başka bir şey önerecek olamaz mısın ? . müneccim miyim ben seninde onları önereceğini nereden bileyim ? ..

sağır sultan birinden duyduysa benden duymuştur büyük ihtimalle diye dedim bu arada basit bir espiriydi biraz alındınız gibi hissettim, genelde böyle şeyler söylerim bu it niye laf attı bana diye düşünmeyin

zaten her konuda 4-5 tane x550jk linki oluyor.sağolsun arkadaşlar yorumlara bakmadan aynı linki atıyorlar.g451 diyeni de taşlıyorlar.taşlanan da ben oluyorum genelde dikkatinizi çekerdi elbet neyseki kalkan v5 aktif taşlar gelmiyor

• quote:

quote:

quote:

sağır sultan birinden duyduysa benden duymuştur büyük ihtimalle diye dedim bu arada basit bir espiriydi biraz alındınız gibi hissettim, genelde böyle şeyler söylerim bu it niye laf attı bana diye düşünmeyin

zaten her konuda 4-5 tane x550jk linki oluyor.sağolsun arkadaşlar yorumlara bakmadan aynı linki atıyorlar.g451 diyeni de taşlıyorlar.taşlanan da ben oluyorum genelde dikkatinizi çekerdi elbet neyseki kalkan v5 aktif taşlar gelmiyor

şimdi ozaman size şöyle bir soru sorayım . benim bilgisayar lenovo y500 sli . 1920*1080 p çözünürlükte oyun oynuyorum mesela metro last light . çözünürlüğü 1366*768 (sanırım buydu) düşürdüğümde görüntü inanılmaz kötü oluyor. .. asusla oyunu oynadığımızda görüntü kötümü olur yoksa onun çözünürlüğü zaten 1366-768 olduğu için bendeki 1920*1080 gibi mi gözükür ..

• nereye baksam asus Victor başka laptop mu kalmadı ya bi ihtimal diyorum yok
  • @cebren67 başka ihtimal olsa o ikisini görmezdiniz her yerde, rahat olun o yüzden

@lunhker aşağı yukarı onun gibi olur. full hd ekranda çözünürülüğü düşürünce görüntünün bozulmasının sebebi aradaki pixel farkıdır.arada çok fazla pixel farkı var.768p yaptığınızda aradaki pixel farkı görüntü bozukluğuna yol açar.onun yerine oyundan ayar düşürmek(gölgeleri kapatmak vs.) daha iyi görüntü verir. 1368x768 çözünürlükte bir ekrandaki görüntünün full hd ekrandaki gibi gözükmesi imkansız bu arada

• teşekkürler. aşağı yukarı bendeki gibiyse düşünmeden alınır . benim kafamı kurcalayan tarafı o ekranıydı :) ..
  • lunhker kullanıcısına yanıt
    aşağı yukarı onun gibi olur derken bahsettiğim başta anlattığınız 1368x768 gibiydi yanlış anlaşılmasın bir tık daha iyi olur diye düşünüyorum en azından o pixel kaybı olmadığı için.gidip bakın bir mağazadan x serisinin ekranına.
  • eyw saolasın . ben bukadar yazmaya alışkın değilim alışkanlık yapar yeter bana bugünlük :) .
  • lunhker kullanıcısına yanıt
    önemli değil.yazmayı boşver sana bişey olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.