Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar geç yazdığım için özür dilerim : ) 20cm lik fan var dibinde alimünyum kaplama..

thermal macunu yeniledikden sonra.. cpu o.c sini kapatıyoruz batarya ayarlarından %99 yapıyoruz %100 leri..
    daha sonra msi after burner kurarak ordan o.c ayarlarını yapıyorsunuz orjinal bios kullanın 0.95v otomatik ayarlayacaktık max o.c 780 mhz 960mhz memory ayarladım şuan sorunsuz kullanıyorum .. derece max 71 assasians creed de.. iyi günler..
  • laptopa ubuntu kurmak isteyen olursa mesajı alıntılayabilir yada pm atabilir.Dell n5110 ile 3. yıla girdik :)
  • merhaba arkadaşlar. bende dell innspiron n 5110 i7 işlemcili 8gb ram 500 gb harddisk 1gb gt525m nvidia ekran kartlı laptop var. laptopumda bugün 3 kez aldığım bir hata "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" diye hata almaya başladım. pes 13 oynadığım zamanda touchpadin sol tarafından acayip bir ısınma ve bir maçtan sonra donmalar yaşıyorum. önceden böyle bir donma ve hata almıyordum bunun sebebi ne olabilir ?
  • Arkadaşlar 2 yıl 5 aylık dell insprion 5110 maceram artık bitti şükürler olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraphosa_93

merhaba arkadaşlar. bende dell innspiron n 5110 i7 işlemcili 8gb ram 500 gb harddisk 1gb gt525m nvidia ekran kartlı laptop var. laptopumda bugün 3 kez aldığım bir hata "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" diye hata almaya başladım. pes 13 oynadığım zamanda touchpadin sol tarafından acayip bir ısınma ve bir maçtan sonra donmalar yaşıyorum. önceden böyle bir donma ve hata almıyordum bunun sebebi ne olabilir ?

görüntü sürücüsü hatası ikinci ekran kartına geçişte felan sorun olduğunda veriyor.pes13 ile ilgili diğer sayfalara bak sürüyle şey anlattılar.sanırım oyundan kayanklı bir sorun olduğundan ikinci ekran kartını(nvidia) kullanamıyorsun.onu ayarlamalısın eğer bilsisayarın o bölümü aşırı ısınıyorsa bilki ikinci ekran kartı çalışmıyordur.

• deadmanku kullanıcısına yanıt
    ben zaten nvidia yüksek performansı seçiyorum ama yine de ısınma oluyor önceden donma yoktu bu hatayı aldığımdan beri var bu hata kardeşim
  • Bu notebook'un alt kasasını bulabileceğim bir yer var mı acaba?
  • gençler birşey sorucam bu dell in çalanı kaydet özelliğini kullanıyorumda skypeda felan sorun yaratıyo çalanı kaydetle bir müzik açtınmı ya az geliyo yada cızırtılı geliyor driverlar felan hepsi güncel daha yeni temizlendi pc neden olabilir sizce..
  • Arkadaşlar ben Dell Inspiron 5110-B45B45 Core i5/2.50GHz/4GB/230GB 1GB ekran kartlı Notebook Kullanmaktayım alalı 3 sene oldu bu pc de istediğiniz özellileri bi nevi bulabilirsiniz sadece program takılıyosanız oyunlarla işiniz olmuyorsa netde gezinti yapıyorsanız güzel yanlız oyunlarda veya yüksek performansta cok ısınma ve kasma yapıyo ses seviyesi ve kalvye bakımından gayet güzel ekran çözünürlüğü olsun servis kalitesi olarakta evinize kadar geliyolar. Dediğim gibi almak isteyenler İyi bi araştırma yapıp almalılar ben istediğimi bulamıyorum..
  • Merhaba arkadaşlar. 2.Nesil i5 işlemcili Dell inspiron 5110 arıyorum, garantili olması tercih sebebidir, satmak isteyenler pm yoluyla ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selm arkdaşlalar dell n5110 var elımde w8 64 bit gectım ses te cızırtı var,drıverlar guncel sızce sorun ne olabılır bıos suumu 2011
  • ses nereden geliyor hoporlerden mi sabit disk veya baska bir yerden mi ?
  • Windows 7den windows 8.1e geçtim dun ve bilgisayarin sarji normalse 3 saat giderken 1 saat bile gitmemeye basladi. Onlarca driver degistirdim ama çözemedim problemi. Biri yardimci olsun lutfen cildirmak uzereyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Elimde 2 yıl önce aldığım bir Dell N5110 Laptop var. Mobile Intel HM67 Express Chipset ine sahip laptopun üzerinde i3-2310M işlemci mevcut. Ben bu Laptopu uzun zamandır kullanmıyordum hatta satışa çıkartmıştım fakat 1 hafta önce aklıma "acaba yonga setine uygun daha iyi bir işlemci, SSD ve ram takviyesiyle laptopu biraz canlandırabilir miyim" sorusu takıldı. Araştırmaya başladım ve HM67 Cihipsete sahip anakarta alabileceğim işlemcilere bakmaya başladım. i7-2630QM ve i7-2720QM işlemcilerinin bu yonga setine uyumlu olduğunu öğrendim. Fakat ne kadar aradıysam bunlar ile ilgili daha önce yapılmış bir çalışmaya rastlayamadım. Sorum Bu iki i7 işlemciden herhangi birini aldığımda laptop ile uyumlu çalışır mı? Yani yonga setlerinin uyumu işlemci performansı için yeterli midir? Bu konuda sizin tecrübe ve deneyimize başvurmak istiyorum. Görüş ve Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim...

Bu bendeki işlemci :
    ark.intel.com
    Intel® Core™ i3-2310M İşlemci (3M Önbellek, 2,10 GHz) Ürün Teknik Özellikleri
    http://ark.intel.com/tr/products/52220

Bunlarda uyumlu denilen i7 işlemcilerin linkleri :
    ark.intel.com
    Intel® Core™ i7-2630QM Processor (6M Cache, up to 2.90 GHz) Product Specifications
    http://ark.intel.com/products/52219/Intel-Core-i7-2630QM-Processor-6M-Cache-up-to-2_90-GHz

ark.intel.com
    Intel® Core™ i7-2720QM İşlemci (6M Önbellek, 3,30 GHz'e kadar işlemci hızı) Ürün Teknik Özellikleri
    http://ark.intel.com/tr/products/50067/Intel-Core-i7-2720QM-Processor-6M-Cache-up-to-3_30-GHz

Birde bu var. Bu işlemci olsa tadından yenmez :
    ark.intel.com
    Intel® Core™ i7-2960XM Extreme Edition işlemci (8M önbellek, 3.70 GHz'e kadar işlemci hızı) Ürün Teknik Özellikleri
    http://ark.intel.com/tr/products/53478/Intel-Core-i7-2960XM-Processor-Extreme-Edition-8M-Cache-up-to-3_70-GHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxax -- 29 Aralık 2013; 23:24:25 >

• bendede dell inspiron n5110 marka i5 işlemci windows 7 home basic makine var yalnız format sırasında recevery bölümü silindi. Geri yükleme sansım varmıdır acaba?
  • Windows 8.1 kurdum pcye.Fakat pil süresi baya düştü.Ayrıca fan çoğu zaman devrede.Driverları tamamen kurdum kullanımda herhangi bir sıkıntı yok fakaf fan çok sık devreye giriyor.Daha önce Windows 8 kullanıyordum hiç bir problem yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

laptopa ubuntu kurmak isteyen olursa mesajı alıntılayabilir yada pm atabilir.Dell n5110 ile 3. yıla girdik :)
    Geçenlerde kurdum windowsla senkron çalışacak şekilde, fakat kullanmayı beceremedim açıkçası ubuntu'yu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirigmus

Windows 8.1 kurdum pcye.Fakat pil süresi baya düştü.Ayrıca fan çoğu zaman devrede.Driverları tamamen kurdum kullanımda herhangi bir sıkıntı yok fakaf fan çok sık devreye giriyor.Daha önce Windows 8 kullanıyordum hiç bir problem yoktu.

8.1'de pil ömrü düşüşü bende de oldu, windows 7 en temizi sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ValarAlp -- 7 Ocak 2014; 22:00:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginerS

bendede dell inspiron n5110 marka i5 işlemci windows 7 home basic makine var yalnız format sırasında recevery bölümü silindi. Geri yükleme sansım varmıdır acaba?

Dell support center aracılığıyla bilgisayar yedeği almayı deneyebilirsiniz, bire bir aynısını geri getirmek istiyorsanız uğraşmanız lazım, biraz araştırmayla bulabilirsiniz gerekli yönergeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValarAlp

quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

laptopa ubuntu kurmak isteyen olursa mesajı alıntılayabilir yada pm atabilir.Dell n5110 ile 3. yıla girdik :)
    Geçenlerde kurdum windowsla senkron çalışacak şekilde, fakat kullanmayı beceremedim açıkçası ubuntu'yu :)

ubuntu diğer linux sürümlerine nazaran daha kolay kullanımı.bence bir hafta vermelisiniz eğer windowsu oyun platformu olarak kullanmıyorsanız dönmezsiniz hatta yüzüne bile bakmazsınız.eliniz klasörü bile kapatırken sağa gidiyor ilk başta :).eğer programlama yada bilgisayar bilimlerine meraklıysanız ubuntu tercih edin.ben bilerek yazım o mesajı çünkü ikinci ekran kartı kullanımı için ubuntuda uygulama kurmanız gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.