Şimdi Ara

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.148
Cevap
37
Favori
395.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eren16

ürünü aldım ve ubuntu ile xp kurdum
    ubuntuda herhangibir sorun yok ama windows xp ye driver bulmak işlence oldu
    piyasada nekadar driver pack varsa indirdim ve driver ları kurdum ama malesef ekran kartının driver ını kuramadım
    google ye gt525m xp driver yazıyorum sonuç alamıyorum
    kendi sitesinde bile xp driver yok

Slm;Galiba artık yayımcılar xp desteğini bitirdiler...Ondan olabilir...
  • Selamlar Arkadaslar!
    Dell Inspiron 5119 B63F45 modelinin sorunsuz calisan ve tum gerekli driver larini bulabilecegim bir kaynak var mi bana verebileceginiz site ya da link.Cunku gerilmeye basladim ve bilgisayari tam ayarlayamadim.Tam faydalanamiyorum laptop'tan ve nerdeyse aldigima dahi pisman olacagim.Bu arada rkran karti gecisinde de sorun yasiyorum.Ekran karti gecisi yapamiyorum.Lutfen bana yardimci olun cunku bilgisayardan sogumaya baslayacagim.
  • duzeltme:Dell Inspiron 5110 B63F45 modeli.Sorunsuz kurabilecegim herhangi bir kaynaga ulasamadim.Son derece rahatsiz edici olmaya basladi.

• ben bu n5110 kasalı dell bilgisayarları bir süredir internetten takip ediyordum. hatta bir kere tam sipariş verecektim ki limit sorunu oldu. geçen bir alışveriş merkezinde denk geldik bu aletle. kasayı hiç beğenmedim. klavyenin ortası hareket ediyordu. bir de tuşların kenarlarında boşluklar vardı. baya kötü görünüyordu. bazı arkadaşlar böyle bir sıkıntı olmuyor demişler. cihazdan cihaza fark ediyor olabilir, bilemiyorum. ama benim teşhirde gördüğüm dell kesinlikle alınası değildi. iyi ki almamışım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yspolat

quote:

Orijinalden alıntı: elgodu

quote:

Orijinalden alıntı: elgodu

benim sorunu çözen varmı peki

filmleri açarken media player clasık de mause donuyomu
    mause bir süre donuyo film açılıyo ama geç açılıyo daha önceki bilgisayarlarım çok kötü olmasına rağmen filmler şırak diye açılıyodu buna koca bi para ödedim filmleri açarken uçması lazzıım ama hikaye

sistem 32 bit
    model b31f35

bütün sitemi deneme yanılma ile çok stabil kurdum
    her seferinde media playır kılasıkle film açarken masue bir süre takılıyo yani leptop kasıyo
    remleri yerinden soktum başka rem taktım yıne aynı
    64 bit kurdum yıne aynı

sorunuçözen varmı
    yada başına gelen

arkadaşlar klite mega kodek kurup film çalıştıran olmadımı hiç
    maus donuyomu eğer donuyosa tamam eğer sizde donmuyosa bende sorun var demek çözmeye çalısayım
    lütfen yardım

Dostum benim bilgisayarımda media player classic kurulu fakat senin yazını görene kadar hiç denememiştim film açmayı çünkü gom playerı kullanıyordum.
    Dediğin gibi açılışta bir donma oluyor sebebi nedir bilmiyorum ama bence programla ilgili bi sorun.MPC yerine bs yada gom'u tercih edebilirsin.

o K-Lite midir nedir gordugum en adi program onu ben masa ustunde dahi kullanirken cok ileri duzeyde masaustu pc'm almasina ragmen donuyordu pc.En adi programlardan biridir o.Full HD film tutkunu oldugum icin piyasadaki her turlu video yada HD film programindan haberim var.Su ana dek en basarili muhtesem program Splash PRO 1.8 sürümüdür.Bilgisayar donanim ve ozelliklerinden cok anlamam ama yazilim ve programlarda son derece deneyimliyimdir.

• Selamlar tekrar arkadaslar!
    Benim bir sirket arkadasimda HP Pavilion DV6 6100st vardi.Kendisi i5 dell serisinin cogundan iyi oldugunu iddia etti.Gordugum kadariyla da hakliydi sanirim.Bilgisayari cok iyi tepki veriyordu.Bendeki 5110 B63F45 ile kiyaslayinca sanki biraz geride kaldi gibi geldi.Ben de driver lari tam yukleyemedigimi belirtince o zaman kiyaslayalim dedim.Acikcasi o laptop'u gorunce acaba yanlis mi ettim diye dusunmekten kendimi alamiyorum.Gayet basariliydi.
    Sizin gorusleriniz nedir bu konuda?Hp'nin bu modeli gercekten iyi midir?Adam da i5 var ama i7 ile bile kiyaslama yapacak cesaret var.Yorumlari size birakiyorum artik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronossus

Selamlar tekrar arkadaslar!
    Benim bir sirket arkadasimda HP Pavilion DV6 6100st vardi.Kendisi i5 dell serisinin cogundan iyi oldugunu iddia etti.Gordugum kadariyla da hakliydi sanirim.Bilgisayari cok iyi tepki veriyordu.Bendeki 5110 B63F45 ile kiyaslayinca sanki biraz geride kaldi gibi geldi.Ben de driver lari tam yukleyemedigimi belirtince o zaman kiyaslayalim dedim.Acikcasi o laptop'u gorunce acaba yanlis mi ettim diye dusunmekten kendimi alamiyorum.Gayet basariliydi.
    Sizin gorusleriniz nedir bu konuda?Hp'nin bu modeli gercekten iyi midir?Adam da i5 var ama i7 ile bile kiyaslama yapacak cesaret var.Yorumlari size birakiyorum artik.

Driver'ları tam yükleyememek nasıl oluyor ki? Dell'in sitesinden indirip kurun işte.

Edit: bilgisayarınızın performansını test etmek istiyorsanız bu programı kurup test yapabilirsiniz. aldığınız puanı buraya yazın ona göre birşeyler söyleyebilirim:

www.fileserve.com/file/mK6c4Kw/Passmark.PerformanceTest.v7.0.1022.x86.x64-EP1C.rar

Edit2: bende de b63f45 var, muadil Lenovo y570 ve packard bell'den daha yüksek puan alıyor (onlardaki ekran kartı GeForce 540 ya da 555 olmasına rağmen!). Aldığım puan 1650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 5 Ekim 2011; 2:06:22 >

• Mrbalar Benim siz form üyelerine sormk istediğim i5 olan 5110 dan aldım tek sıkıntım kapanırken makına tamamen kapandıgında bır fan yada harddısk dururken bır vuvvv ses yapar ya oyle bır ses mevcut bu sızdede olan dogal bır durum mu bana mı denk geldı acaba :D
  • Arkadaşlar Başlık KULLANICI KULÜBÜ olarak değiştirildi. İlginize, paylaşım ve yardımlarınıza teşekkürler ederiz.
    "ahkbjk" nin hazırladığı imzayı eklemen için :

DELL N5110 15N KULLANICI KULÜBÜ (ANA KONU)
  • selam arkadaşlar;
    bu leptop f/p olarak hoşuma gitti kuzenıme alıyorum fakat tedırgınım genede ıkıgun sonra daha ıyısını bulursam canım sıkılır f/p acısından keske demek ıstemıyorum
    bu sıteden almayı dusunüyorum guvenlıdır dıye tahmın edıyorum ama genede size sormak istedim yoksa içim rahat etmez

veya baska onerılerınız varsa bılmek ısterım
    ılgınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

• halil_tuyun48,

ben MORMANI sitesinden aldım sorun yaşamadım, forumda çok inceledim sadecenotebook'ta da sorun yaşamazsın. Eğer ürüne karar verdiysen her iki siteyi de inceleyip, fiyatı uygun bulduğundan güvenle alabilirsin.

İyi günler ve şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil_tuyun48

selam arkadaşlar;
    bu leptop f/p olarak hoşuma gitti kuzenıme alıyorum fakat tedırgınım genede ıkıgun sonra daha ıyısını bulursam canım sıkılır f/p acısından keske demek ıstemıyorum
    bu sıteden almayı dusunüyorum guvenlıdır dıye tahmın edıyorum ama genede size sormak istedim yoksa içim rahat etmez

veya baska onerılerınız varsa bılmek ısterım
    ılgınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

akakce.com
    Dell Inspiron 5110-B41F45 4 GB 500 GB 15.6" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/bilgisayar-dizustu/en-ucuz-dell-inspiron-5110-b41f45-dizustu-bilgisayar-fiyati,441800.html

En ucuz mormani de gözüküyor şuan.Dolar uçtuğu için fiyatlar da biraz arttı.

• teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için maxsimumla alcağım için 12 olursa sadece notebook 9 ay olursada mormani daha uygun ama bir iki hafta beklemekte fayda varsa beklerim
  • Arkadaşlar pes12 de nvidia yı görmüyor. intelle de açmıyor? :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizma

Arkadaşlar pes12 de nvidia yı görmüyor. intelle de açmıyor? :s

burada aynı konu işlenmiş hocam..
    iyi forumlar..
  • Bende driver oyununu indirdim oyunu actigimda onboard ekran kartinda calistiriyordu. Bazi yerlerde kasiyordu. Daha sonra farkettim onboard ekran kartinda calistirdigini nvidia ayarlarini kurcaladim hangi programlarin gt525 de calisacagina dair oraya driver oyununu ekledim ve sorunum cozuldu ek bisey indirip yuklemeden.
  • bence 1350TL'ye i5 almaktansa 300TL daha ekleyip 1650'ye i7 almak en mantıklısı...
  • Merhaba arkadaşlar;

asus laptop kullanıcısıyım. ama dell alsam mı diye düşünüyorum.

dell 5110-b63p66
    Asus N53SV-sx542v
    Lenovo Y570 59-070782
    Acer AS5745g

karar veremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Merhaba arkadaşlar;

asus laptop kullanıcısıyım. ama dell alsam mı diye düşünüyorum.

dell 5110-b63p66
    Asus N53SV-sx542v
    Lenovo Y570 59-070782
    Acer AS5745g

karar veremedim.

arkadaşta asus var aynı model..bazen bakıyorum kasasına cihazın..acaba asusmu alsaydım diyorum.. sonra dell in teknik servisi geliyor aklıma yok yok diyorum iyiki dell almışım..

ama acer ve lenovoyu aradan çıkart bence dostum..
    iyi forumlar
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.