Şimdi Ara

Dell Notebook Tavsiye Başlığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
38.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayır yahu sadece kategorizasyona gitmek için öyle yapmışlar. Sadece tavsiye o sistem...
  • http://www1.euro.dell.com/content/products/category.aspx/notebooks?c=no&cs=nodhs1&l=no&s=dhs
    arkadaşlar bu sitede 6.200, krona kadar olan modellerden hangisini tavsiye edersiniz,
    15.4 inç ekran olucak , 17 istemiyorum
    studio 15 ve xps serisinden hangisini önerirsiniz
    acil fikre ihtiyacım var.

yada dell den başka bir markamı önerirsiniz
    ben dell daha kalitelidir diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 8 Eylül 2008; 1:52:17 >
  • Arkadaşlar dell notebook almayı düşünüyorum ve gözüme verdiğim linkteki modeli kestirdim ama bi sorun varki hiçbiryerde bu modeli bulamıyorum nolur yardımcı olun.
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=30.001.1296.0176
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.Sambora

http://www1.euro.dell.com/content/products/category.aspx/notebooks?c=no&cs=nodhs1&l=no&s=dhs
    arkadaşlar bu sitede 6.200, krona kadar olan modellerden hangisini tavsiye edersiniz,
    15.4 inç ekran olucak , 17 istemiyorum
    studio 15 ve xps serisinden hangisini önerirsiniz
    acil fikre ihtiyacım var.

yada dell den başka bir markamı önerirsiniz
    ben dell daha kalitelidir diye düşündüm.

lütfen bi fikir verin
    xps ve studio 15 serisinden bu sitede 6.000 6.200 krona kadar olanlardan hangisini alsam sizce

• arkadaslar bu notebook hakkında görüsleriniz nelerdir kullanan warmı? önerirmisiniz?

Dell Insp. 1525-C220

Anakart/İşlemci Özellikleri
    Chipset Intel GM 965 Express
    Marka Model No Intel Core 2 Duo T7250
    Hızı 2.0 GHz
    FSB 800MHz
    L2 Cache 2MB
    Ekran Özellikleri
    Ebadı 15.4"
    Türü WXGA Truelife
    Çözünürlüğü 1280 x 800
    Grafik Kartı Özellikleri
    Marka Model No Intel GMA X3100
    Türü Paylaşımlı
    Grafik belleği maks. 358MB DVMT
    Bellek Özellikleri
    Mevcut Kapasite 2GB
    Türü DDR2
    Hızı 667MHz
    Toplam yuva 2
    Boş yuva Yok
    En fazla desteklenen 4GB
    Sabit Disk Özellikleri
    Kapasitesi 160GB
    Hızı 5400rpm
    Arayüz SATA
    Bütünleşik Parçalar
    Optik Sürücü DVD-RW Double Layer
    Kart Okuyucu 8'li Combo
    Kamera 2.0M piksel
    Ses Sistemi Intel High Definition ses sistemi
    Hoparlör Stereo
    Mikrofon Bütünleşik 2 adet
    İletişim Arabirimleri
    Modem 56K ITU V.92 data/faks modem
    LAN Fast ethernet,Wake-on-LAN ready
    Wireless LAN Dell 1390 802.11 b/g
    Bluetooth WPAN 2.0+EDR
    PCMCIA ExpressCard / 54 slot
    RJ-45 1 adet
    RJ-11 1 adet
    USB 2.0 4 adet
    IEEE1394 Var
    Kızılötesi Yok
    VGA out 1 adet
    S-Video TV-out 1 adet + HDMI port
    DVI Port Yok
    Line-In 1 adet
    Line-Out 1 adet
    Pil Özellikleri
    Türü 6 cell Li-Ion
    Ömrü 3 saat
    Şarj Süresi --
    Pil garanti süresi 6 ay
    Ebat / Ağırlık
    Genişlik 357mm
    Yükselik 26.3/38 mm
    Derinlik 257mm
    Ağırlık 2.88kg
    Yazılım Özellikleri
    İşletim Sistemi Vista Home Premium Türkçe
    Giriş Arabirimleri
    Klavye 88 Tuşlu Türkçe Q klavye
    Mouse Touchpad ve 4 yollu fonksiyonel scroll mouse

• @stevie_8 ;
    Sectiginiz model gayet güzel ekran kartı dısında fazla bir eksigi yok eger bütceniz uygunsa su modeli incelemenizi öneririm

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0165 (hem penry daha iyi islemci hem daha iyi ekran kartı mevcut)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

@stevie_8 ;
    Sectiginiz model gayet güzel ekran kartı dısında fazla bir eksigi yok eger bütceniz uygunsa su modeli incelemenizi öneririm

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0165 (hem penry daha iyi islemci hem daha iyi ekran kartı mevcut)

walla bahsettigim urun icin bile suan bütceyi denklestıremedım o yuzden bunu alamazsam lenovo alabılırım mecburen yada acer ama acer konusunda tereddütlüyüm aslında lenovo konusundada öyleyim..

• Sectiginiz ürün fiyat/performans olarak zaten harika yakın fiyata daha iyi performans olarak vermistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 9 Eylül 2008; 3:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Sectiginiz ürün fiyat/performans olarak zaten harika yakın fiyata daha iyi performans olarak vermistim

cok sagol bu ürünü almaya calıscam yarın bi gelişme olmasını beklıorum eger olursa bunu alıcam eger olmazsa dedıgım gibi daha uygun olan IBM e yönelcem.. onun hakkında yorumun nedir peki? bu arada bahsettıgım dell'in bi kronik sorunu warmı ısınma gibi? bide pili oyun oynarken fln kac saat gidior bi bilgin warmı? yardımın ıcın cok tesekkurler bu arada

• IBM olarakda bazı modeller gercekten güzel ve uygun tabi dell sahibi olmak bir baska Kronik olarak fazla olmasada bir miktar ısınma var ama diger modellerin ısınmasına bakarak hic bisey sayılabilir,emin olabilirsin
    6 cell pil ile 1:30-2 saat civari oyun oynayarak dayanır
  • Arkadaşlar bende şu iki model arasında kaldım sitede söylendiğine göre vatanda indirim 10 eylüle kadar bugün almam gerekiyor bilgisayarı yardımcı olursanız sevinirim ... Üniversite için çanakkaleye gidicem orada düzgün oyunlar olsun grafik ve yazılım programları olsun hepsini rahat çalıştırmasını istiyorum ve HP ısınması nekadar problem olur sizce , fiyat aralığımda bu makinelere göre belli oluyordur sanırım NOT: daha önce hiç uzun süre laptop kullanmadım problemler üzerine biraz ayrıntıya girerseniz sevinirim...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34300

(Not : sitede ekran kartı için üstte gs derken altta GT demiş )

HP PAV.DV5-1040ET
    CPU Teknolojisi Intel Core 2 Montevina P8600
    CPU Hızı 2.4 GHz
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 3 GB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    VGA RAM 512 Mb
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GF 8600 M GT
    Ekran Boyu(inch) 15.4 " BRIGHT VIEW
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1280*800

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33051

DELL INSPIRON1520

CPU Teknolojisi PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100
    CPU Hızı 2.5 GHz
    CPU Bus Hızı 800 MHz
    CPU Ön Bellek 6MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    VGA RAM 256 Mb Paylaşımsız(1023 Mb Turbo Cache)
    Ekran Boyu(inch) 15.4 " TRUE LIFE
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1440*900

vatandaki indirimde bu arkadaşlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/kampanya.jpg görünüşe bakılırsa hp normalinde daha pahalı dell'den ama kararsızm... yardımcı olursanız sevinirim...

• özellik olarak aralarında pek fark yok. dell inspironların hdd si sorunu var. hp nin ısınma 100 leri görüyor makineler. bir dell kullanıcısı olarak ben tabiki dell derim. bana göre hp den daha kalitelidirler. tabiki son kararı sen vereceksin. eminim 2 forumuda okumuşsundur ona göre ver kararını. bu özellikler içinde ben dell alırdım ve eğer 2 laptop arasında kalırsam 1 tanesi kesinlikle hp olmazdı.
    quote:

Orjinalden alıntı: janissaryy35

Arkadaşlar bende şu iki model arasında kaldım sitede söylendiğine göre vatanda indirim 10 eylüle kadar bugün almam gerekiyor bilgisayarı yardımcı olursanız sevinirim ... Üniversite için çanakkaleye gidicem orada düzgün oyunlar olsun grafik ve yazılım programları olsun hepsini rahat çalıştırmasını istiyorum ve HP ısınması nekadar problem olur sizce , fiyat aralığımda bu makinelere göre belli oluyordur sanırım NOT: daha önce hiç uzun süre laptop kullanmadım problemler üzerine biraz ayrıntıya girerseniz sevinirim...

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34300

(Not : sitede ekran kartı için üstte gs derken altta GT demiş )

HP PAV.DV5-1040ET
    CPU Teknolojisi Intel Core 2 Montevina P8600
    CPU Hızı 2.4 GHz
    CPU Bus Hızı 1066 Mhz
    CPU Ön Bellek 3MB
    RAM Kapasitesi 3 GB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    VGA RAM 512 Mb
    Ekran Boyu(inch) 15.4 " BRIGHT VIEW
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1280*800

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33051

DELL INSPIRON1520

CPU Teknolojisi PENRYN INTEL CORE 2 DUO T8100
    CPU Hızı 2.5 GHz
    CPU Bus Hızı 800 MHz
    CPU Ön Bellek 6MB
    RAM Kapasitesi 4096MB
    RAM Tipi DDR2
    HD Kapasite 320 Gb
    VGA RAM 256 Mb Paylaşımsız(1023 Mb Turbo Cache)
    Ekran Boyu(inch) 15.4 " TRUE LIFE
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1440*900

vatandaki indirimde bu arkadaşlarhttp://www.vatanbilgisayar.com/kampanya/kampanya.jpg görünüşe bakılırsa hp normalinde daha pahalı dell'den ama kararsızm... yardımcı olursanız sevinirim...

• Tabiki Tartısmasız XPS
  • Tabiki XPS. Tekrar söylüyorum arkadaşlar Ati 34 serisi 64 bitlik bir kart...
  • arkadasa Dell olmasini israr ederek, 1535 A81P3 aldirdik eksen'den. kendim bir FS Amilo Pro V2045 faciasi kullanicisiyim, Dell 6000'lerin ne kdr saglam, FS'e gore sessiz olduklarini gorunce Dell'de karar kildik. urunu teslim alirken gelen kutu bariz acilmisti, ustune birkac kat bant cekilmisti, durumu sorunca ithlatcisinin garanti belgesini koymasi icin actiini belirttiler ancak biz yine de farkli bi urun istedik, nitekim gelen kutu bu kez bariz acildii belli olmuodu, inandirmak icin onumuzde actilar, notebook'u cikartarak ve ekranini acarak saglam ve kullanilmamis olduunu gosterdiler. neyse eve gidince aleti yakindan inceledik ve asagidaki Dell'e yakistiramadiimiz hatalari gorduk:

1. ekran kapatildiinda sag tarafin tam olarak oturmadiini gorduk, sebebi ise klavyenin saginda olan panelin tam oturmamis olmasi, oturtmaya calistiysak da olmadi, ztn o panelin sonunda bosluk da vardi 1-2 mm, panel kisa gibi duruyor

2. ekranin tam kapanmamasinin sebebini arastirirken ekranin sag tarafinda lastigin olduu kismin biraz altinda bi siskinlik gorduk, ekran ile kasanin o tarafina ic tarafindan bakinca icerideki bant seklinde 2-3 cm boyundaki malzemeyi de gorebilioduk

eksen'e urun iadesi icin gittiimizde buna yetkili servisinin karar verebilecegini soylediler, bakalim Dell'in yerinde garantisi ne kdr etkili??

cok ovulen, ve dunyadaki ilkler arasinda olan Dell'e bunu yakistiramadik dogrusu, boyle bi urunun kalite kontrolden gecmesi ilginc, ki aletin altinda da "Made in Ireland" ibaresi var, g.dogu asya uretimi urunlere gore daha fazla guven veriyor olmasi lazim!!

siz siz olun, mumkunse urunu teslim alirken kabaca sagini solunu inceleyin oyle kabul edin!!

• Elden teslim alıyorsanız mutlaka inceleyin arkadaşlar. Para veriyorsunuz o kadar...
  • hocam güzel diyorsunuz ama çoğu yer denettirerek ürün satmıyor malesef.
    ayrıca eksenden ne kadara aldınız bu modeli?bende almayı düşünüyorum yakında.
  • @ pot3nza

deneme olayi su sekilde, urunu satin aldiktan sonrasi icin soyluyorum. tabi "ben su urunu alacam ama once bi bakmak istiyorum"a sicak bakmazlar. benim dmk istediim satin aldiktan sonra urunu teslim alirken, "sorunsuz teslim aldim" tarzi ibarenin altina imza atmadan urunu kendilerine actirip kabaca kontrol ettirmek, bilmiorum ama olu pixel icin bile baktirilabilir o sirada, sonuc olarak bu dogal hakkiniz!!

urunu 06.09.2008'de 1668 YTL'ye kredi kartina 10 taksitle aldik, kadikoy piyasasindaki en uygun fiyat onlardaydi cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJouneyt -- 10 Eylül 2008; 15:59:10 >
  • arkadaşlar

iki laptop arasında kaldım

dell olanı :

Dell xps 1530 , Core 2 duo 5550 1.83 ghz 667 mhz, 3 gb ram ,250 gb hd,dvd rw,128 mb geforce 8400 gs ekran kartı , 15,4 inç

acer olanı : acer aspire 15,4 , Core 2 duo 5550 ,3 gb ram,320 gb hd,atı radeon hd 3470 256 mb ekran kartı,

acer 6.000 kron = 1,300 ytl
    dell 5,780 kron = 1,253 ytl
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.