Şimdi Ara

Dell Notebook Tavsiye Başlığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
38.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben de bi dell markalı laptop almayı düşünüyorum model olarak xps düşünüyorum özellikle cod4 ve crysis için alıyorum sizce o seridekiler açar mı ayrıca 1200 lira bütçem var bu paraya alabilir miyim
  • üzgünüm ama o fiyata çook zor be arkadaşım. o oyunlar için bütçeni biraz artırman lazım, xps içinde biraz daha artırman lazım
    quote:

Orjinalden alıntı: oyuncaktabanca

merhaba arkadaşlar ben de bi dell markalı laptop almayı düşünüyorum model olarak xps düşünüyorum özellikle cod4 ve crysis için alıyorum sizce o seridekiler açar mı ayrıca 1200 lira bütçem var bu paraya alabilir miyim
  • eyvallah teşekkürler xps serisi kesinlikle açar bu dediğim oyunları değil mi ? artık para olarak biraz daha biriktireceğiz
  • evet kesin acar güzelde oynarsın ben 2 sinide bitirdim bu oyunların
  • arkadaşlar ben yarına laptop alcam özellikle dell ve sony düşünüyorum dell için 2000 ytlye kadar bütçem var. Çizim programlarımı simülasyonlarımı rahatlıkla kaldırabilecek güçte bi laptop arıyorum. Bunların dışında ekran çözünürlüğünün hd olması ve blu ray ayrıca aradıgım özellikler
    sağolun şimdiden...
  • Arkadaşlar DELL'in XPS 1730 modeli Türkiye'de bulunmuyor mu? Özellikle Ankara'da bu modeli satan, ya da en azından sipariş üzerine getirtebilecek olan, bayi bilen varsa adres / telefon bilgilerini paylaşabilir mi lütfen?
  • 2000 ytl civarında dell laptop tavsiye alabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sailsofcharon

selam beyler bende yeni bi laptop almayı dusunuyorum ve gozume sunu kestirdim

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0165

butcem 1500-1800 ytl arası ve laptobu high def video izlemek ,internete girmek ve arada sırada oyun oynamak için alıcam

eğer tavsiye edebileceğiniz başka laptop varsa lütfen yazın

yukardaki laptop gayet makul gorundu bana yanlız daha once hiç dell kullanmadığım için servisinin nasıl olduğunu merak ediyorum,malum teknolujik alet oyle her zaman alınmıyo marka secerken servise onem vermek lazım hele özellikle Türkiye de.

bide kullanan arkadaşlar herhangi bir sorunla karşılaştımı, seri olarak iyi bi model mi, sistem canavarı vistayı hakkıyla kaldırıyomu??

aynı zamanda makine download maksaktlı uzun aralıklarla çalışıcak ısınma problemi yaratır mı

cevaplar için şimdiden saolun ,saygılar herkese iyi ramazanlar...

dostum aynı ürünü aynı amaçlarla bende almayı düşünüyorum ama fiyatı biraz yüksek kur da arttı iyice pahalandı.biraz bekleyeceğim ben.

• ben oyun oynamam,sağlam bişey istiyorum .1 tane asus a3 kırdım.bide asus çok ısınıyodu,çok da gürültülüydü.öğretmen olduğum için sınıfta film izletebilirim. ses seviyesi, görüntü kalitesi önemli.projeksiyonla kullanabilirim.
    bana ne önrirsiniz 1400 ü geçmeyecek şekilde.teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadettin.sahiner

ben oyun oynamam,sağlam bişey istiyorum .1 tane asus a3 kırdım.bide asus çok ısınıyodu,çok da gürültülüydü.öğretmen olduğum için sınıfta film izletebilirim. ses seviyesi, görüntü kalitesi önemli.projeksiyonla kullanabilirim.
    bana ne önrirsiniz 1400 ü geçmeyecek şekilde.teşekkürler.

Bu modelle ısınma probleminiz olmaz bence.
    Ama ses cok cıkmıyor. Yani bir sınıfa rahat yetecek şekilde değil.
    Hoparlör kullanırsanız gayet iyi bir ürün.

Son 61 ürün 1390 YTL kdv dahil. Aynı fiyata 10 taksit.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72822

Dell Studio 1535
    Core2Duo 2.1 GHZ
    2GB RAM 250GB HDD
    Grafik İşlemci Ati Radeon HD 3450 256MB
    Ama işletim sistemi yok. Biraz bilginiz varsa rahatlıkla halledebilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

yanlış anlaşılmasın o kadar para verip 64 bit ekran kartı almak mantıksız oldugu icin rezalet dedim yoksa kendi seviyesinde mükemmel bir ekran kartı (1300-1700ytl)

• arkadaslar ben bu bilgisayarı almayı dusunuyorum acaba ısınma sorunu var mı? .. oyun oynanmayacak bir bilgisayar..

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3494
  • Arkadaşlar bugün DELL Studio 1535 2.16 Ghz Core2Duo 3 GB Ram 256 MB(up to 1GB) ATI RADEON HD3450 bilgisayarımı sonunda aldım..doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum ki ilk bakışta bilgisayar da beni çok yanıltmadı :)) Sorusu olan arkadaşlar varsa beklerim özele de yazabilirsiniz..saygılar sevgiler iyi bayramlar..
  • notebook alıcaz. öğrenci işi oyun önemli değil hızlı hafif 15-17 ekran bir notebook arıyorum. bütçe maks. 1500 ytl ama 1000 ytl civarı olursa daha iyi olur. 2 GB 4 e yükseltilebilir ram, 2x2.0 ghz işlemci olursa iyi olur. bluetooth varsa iyi olur. notebook konusunda yeniyim. pek birşey bilmiyorum. var mı öneriniz Dell değil başka marka da olur varsa pm den ulaşırsa iyi olur. tşkler.
  • @alptekin6121

hayırlı olsun,

kaç paraya geldi alet ..?
  • Merhaba arkadaslar ...

Yurtdisindan Dell 1537 studio alicam.. Fikirlerinizi ögrenmek istiyorum ..

Özellikleri :

- Intel® Core™ 2 Duo Prozessor P8400 (2,26 GHz, 3 MB L2-Cache, 1066-MHz-FSB)

- 2 mgp webcam

- 15,4-Zoll-WXGA+-WLED-Breitbild-Display (1440 x 900) mit TrueLife™

- 4096MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048]

- 320 GB SATA-Festplatte (5.400 U/Min.)

- 256MB ATI® Radeon™ HD 3650 graphics card

- 6 cell akku 56wh

- Fingerprint reader

- Dell bluetooth 370

- Intel WiFi Link 5300 Half Mini Card (802.11 a/g/n) (Centrino)

Bunlarin disinda hersey standart... Kart okuyucu , 4x usb , altan aydinlatmali klavye v.s

Fiyati 909 euro su anda .. eger olumlu yorumlar alirsam düsünmeden alicam cünkü 15 günde geliyor en erken irlandadan ..

ama kafam takilan bikac soru var.. cevaplarsaniz sevinirim ...

1- Ati ekran kartini en son x600 de kullandim ..hep nvidia kullandim .. 3650 ekran karti nvidia da hangi karta denk gelir arkadaslar ? 8600 gt ye mi ? yoksa 8400 gs ye falanmi ?

2- bu modeli yada 1535 modelini kullanan arkadaslar 6 cell pille hersey kisildiginda sadece wireless ve firefox acikken kac saat gidiyor akü ? arastirdigim yerlerde bu model icin kullanicilar normal kullanimda 4 saati buluyor demisler.. dogrumudur ?

3- isinma ne kadar ? dizimin üstünde saatlerce durabilirmi laptop ?

4- en önemlisi , laptopu genelde yatak , koltuk gibi düz olmayan yerlerde kullaniyorum .. su anda kullandigim hp nin havalandirma bölümü bilgisayarin altinda.. ve yatakta yada koltukta kullandigimda haliyle tikaniyor ve hava almayinca isinmaya ses yapmaya basliyor .. biraz daha devam edersem sicaklik cosuyo ve laptop kendini kapatiyor...Dell 1535 de havalandirma yeri nerede acaba ?

5- - 15,4-Zoll-WUXGA+-CCFL-TFT-Breitbild-Display (1920 x 1200) mit TrueLife™ + 40 euro !!!

ekran seceneklerim bunlar ...sizce 40 euro fiyat farki ödeyip 1920x1200 lük ekrani secmelimiyim ? neye yarar bu kadar yüksek cözünürlük ? avantajlari nelerdir ? yoksa bosver hic gerek yok 40 euronu harcamami dersiniz ?

6- Harddisk 320 gb ama ben onu cikartip yerine 500 gb takicam makinanin icine.. harddisk takma olayi kolaymi studiolarda ?

7- Önemli bir soruda daha ; gece tamamen sessiz bir odada bilgisayarin calistigini hissedebilecek kadar sesmi var ? yoksa dahada mi yüksek ? ( fan , harddisk , grafik karti fani sesi vs. )

8 - Bu islemciyle makinaya 4 gb 800 mhz + 4 gb 800 mhz 2 adet ram taksam görürmü calisirmi ? centrino 2 ler 8 gb destekliyor diye biliyorumda ..

Biraz uzun oldu kusura bakmayin ama ben en az 3 sene kullanacagim bir laptop alicam.. bu yüzden cok SIK eliyorum .. eger cevaplarsaniz sorularimi ve fikirlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum ..

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XoXquick -- 29 Eylül 2008; 20:01:36 >

• hocam eyvallah sağolasın.. aleti kargo dahil 1473'e aldım...
    quote:

Orjinalden alıntı: face1tr

@alptekin6121

hayırlı olsun,

kaç paraya geldi alet ..?
  • dostum sırayla cevaplayayım sorularını
    1-3650, 8600GT seviyesinde bir ekran kartıdır.En az onun kadar hatta ondan biraz daha iyi bir performans alabilirsin.8400gs yanından geçemez.Ben şu anda 3450 kullanıyorum ki bunun 8400 seviyesinde oldugunu okumuş ve duymuştum ama 8400den iyi bir kart bence.Yani en basitinden şu anda 8400 kullanan ve pes2008 oynayan arkadaşlar benim gibi 800-600 high da o oyunu o kalitede oynayamıyorlar bizzat gördüm...
    Buradan da bakabilirsin istersen :
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-3650.8839.0.html
    2-bu soruya net bir cevap veremiyorum henüz denemedim gerçekten..deneyen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar
    3-ısınma sorunu yok denecek kadar az.benim ünlü hp 6000 serisi laptopta bacaklarım yanardı.ki çok işlem de yapmadığım halde.bunda oyun oynarken bile onun dörtte birini hissetmiyorum için rahat olsun.
    4-Sol arka tarafta
    5-bence harcama :D ben olsam vermezdim, ama diyorsan ben kaliteli görüntü izlemek istiyorum o kadar para vermişim 40 daha veririm..Ver..
    6-bu konuda bilgim yok açıkçası...ama ona kadar bi tane harici harddisk alsan daha mantıklı gibi geldi bana .gerçi o boyutta bir harddisk büyük oluyor ve heryere götüremezsin o da var tabi...
    7-açıkçası biraz sesli çalışıyor.aynı tarif ettiğin bir ortamda bir anda fan sustu ve farkettim ki biraz sesli çalışıyormuş ama beni rahatsız etmiyor.Alet ısınmıyor fan canavar gibi çalışıyor.o kadar kusur kadı kızında da olur demişler :D
    8-bu konuda hiçbir fikrim yok dostum bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar

Sonuç olarak ben şu anda bilgisayarımdan gayet memnunum(nazar değmesin :D)..beklediğimden daha da iyi.vista hiç kasmıyor,ekran kartı beklediğimin üstünde bir performans verdi alette ısınma sorunu yok ekranı hoş..birtek sesi az çıkıyor biraz ama kulaklıkla hallediyorum onu da..onun dışında da şu an için bir sorun gözükmüyor...ki senin alacağın alet çok daha iyi uçar herhalde benimkine göre..:))bence dell iyi bir seçim ben uzun bir araştırma sonucunda aldım ve hem bilgisayar kalitesi olarak hem de servis olarak dell gayet iyi durumda.pişman olacağını sanmıyorum :))
    quote:

Orjinalden alıntı: Lanethead

Merhaba arkadaslar ...

Yurtdisindan Dell 1537 studio alicam.. Fikirlerinizi ögrenmek istiyorum ..

Özellikleri :

- Intel® Core™ 2 Duo Prozessor P8400 (2,26 GHz, 3 MB L2-Cache, 1066-MHz-FSB)

- 2 mgp webcam

- 4096MB 800MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048]

- 320 GB SATA-Festplatte (5.400 U/Min.)

- 256MB ATI® Radeon™ HD 3650 graphics card

- 6 cell akku 56wh

- Fingerprint reader

- Dell bluetooth 370

- Intel WiFi Link 5300 Half Mini Card (802.11 a/g/n) (Centrino)

Bunlarin disinda hersey standart... Kart okuyucu , 4x usb , altan aydinlatmali klavye v.s

Fiyati 909 euro su anda .. eger olumlu yorumlar alirsam düsünmeden alicam cünkü 15 günde geliyor en erken irlandadan ..

ama kafam takilan bikac soru var.. cevaplarsaniz sevinirim ...

1- Ati ekran kartini en son x600 de kullandim ..hep nvidia kullandim .. 3650 ekran karti nvidia da hangi karta denk gelir arkadaslar ? 8600 gt ye mi ? yoksa 8400 gs ye falanmi ?

2- bu modeli yada 1535 modelini kullanan arkadaslar 6 cell pille hersey kisildiginda sadece wireless ve firefox acikken kac saat gidiyor akü ? arastirdigim yerlerde bu model icin kullanicilar normal kullanimda 4 saati buluyor demisler.. dogrumudur ?

3- isinma ne kadar ? dizimin üstünde saatlerce durabilirmi laptop ?

4- en önemlisi , laptopu genelde yatak , koltuk gibi düz olmayan yerlerde kullaniyorum .. su anda kullandigim hp nin havalandirma bölümü bilgisayarin altinda.. ve yatakta yada koltukta kullandigimda haliyle tikaniyor ve hava almayinca isinmaya ses yapmaya basliyor .. biraz daha devam edersem sicaklik cosuyo ve laptop kendini kapatiyor...Dell 1535 de havalandirma yeri nerede acaba ?

5- - 15,4-Zoll-WUXGA+-CCFL-TFT-Breitbild-Display (1920 x 1200) mit TrueLife™ + 40 euro !!!

ekran seceneklerim bunlar ...sizce 40 euro fiyat farki ödeyip 1920x1200 lük ekrani secmelimiyim ? neye yarar bu kadar yüksek cözünürlük ? avantajlari nelerdir ? yoksa bosver hic gerek yok 40 euronu harcamami dersiniz ?

6- Harddisk 320 gb ama ben onu cikartip yerine 500 gb takicam makinanin icine.. harddisk takma olayi kolaymi studiolarda ?

7- Önemli bir soruda daha ; gece tamamen sessiz bir odada bilgisayarin calistigini hissedebilecek kadar sesmi var ? yoksa dahada mi yüksek ? ( fan , harddisk , grafik karti fani sesi vs. )

8 - Bu islemciyle makinaya 4 gb 800 mhz + 4 gb 800 mhz 2 adet ram taksam görürmü calisirmi ? centrino 2 ler 8 gb destekliyor diye biliyorumda ..

Biraz uzun oldu kusura bakmayin ama ben en az 3 sene kullanacagim bir laptop alicam.. bu yüzden cok SIK eliyorum .. eger cevaplarsaniz sorularimi ve fikirlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum ..

saygilar

• cok tesekkürler dostum .. cok yardimci oldun .. kafamda sekillenmeye basladi .. ibm ve asus un birer modeliyle dell toplam 3 laptoptan birini alicam ..dell sayende son 100 metreye hizli girdi :)
  • ne demek kardeş lafı mı olur...benim için zevkti ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: Lanethead

cok tesekkürler dostum .. cok yardimci oldun .. kafamda sekillenmeye basladi .. ibm ve asus un birer modeliyle dell toplam 3 laptoptan birini alicam ..dell sayende son 100 metreye hizli girdi :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.