Şimdi Ara

Dell Notebook Tavsiye Başlığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
38.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33050 Dell'in bu modeli ile,http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34662 Samsung'un bu modeli arasından hangisi tercih edilir?Dell'in avantajı t9300 olması galiba,Samsung'da da 9600gt var.p8600 işlemci ile t9300 arasında çok fark var mıdır?
  • şuan içinde bulunduğumuz dönemde inspiron serisinin 1525 modeli, fiyat/performans açısından oldukça makul cihazlar. multimedia özellikleride mevcut..
  • selam arkadaslar oyun icin bi laptop alcam 17 inclik... 3gb ram...ısınma sorunu olmayan ve 512 ekran kartı varmı bole laptop veya daha iyisi

• Arkadaşlar hizlial ile ilgili notebooklarda aklınızda kalan herşeyi bana sorabilirsiniz.almak isteyenler çanta ve mouse hediyesi taraffımdan yapılacaktır.buna da donanimhaber ayrıcalığı diyelim. buraa ya yazdığınız soruyu aynı anda pm den gönderirseniz daha hizli cevap verebilirim. bu arada bazı arkadaşlar dell xps 1.83 modelini soruyor bu model şu anda distribütörde yok çok satılan bir cihaz xps in en ucuz makinası diyebiliriz.bu makina için biraz beklemek lazım.
  • selamlar bir yakınıma laptop almak istiyoruz. kendisi sadece internet, film, müzik işleriyle ilgili kullanacak laptopu. yani öyle grafik programlrı ya da oyunla işi olmayacak.. max fiyat olarak 1600 YTL
  • max. 1500 ytl e uygun bi laptop arıyorum . ne önerirsiniz.

not: autocad, matlab kullanıyorum. sorun yaratmayacak bi model.
  • Performans amaçlı kullanılacak.Ekran kartı artırılmadan en az 256 olmalı.Bütçe 1500ytl
  • arkadaşlar herkese merhaba
    bi süredir yeni bir laptop almayı düşünüyorum yalnız bu işler neredeyse hiç anlamadığım için tam bir kaosun içine düştüm
    öyle ağır programlar kullanmayacağım bilgisayarda ancak beni en az 4-5 yıl idare edecek bi makine olmalı. yaptığım araştırmada asus ve casper ın birer modelini beğendim ancak ikisini de fan sorunları yaşattığı gerekçesiyle kimse önermiyor. fiyat-performans bakımından en iyi marka dell diyorlar. ben de bir sorayım dedim. şöyle iyi işlemcili bir bilgisayar önerebilir misiniz bana?? maksimum 1800 ytl'lik bişey olmalı
  • Banada bir tane Dell lazım..

Kullanım amacım, bazı mühendislik programlarını kullanmak..

Çizim programları ve Nastran,Patran,Ansys türü programlar.

Ayırabileceğim para 1200-1500 YTL arası..

Önerisi olan var mı?
  • şimdi arkadaşlar dell de şu anda en uygun 1535 Dell Studio 1535 239H2A CD 1.86GHZ/2GB/160GB/15.4"/ bu Notebook
    yeni studio kasa olan bu notebook sitede 749$+kdv den satılıyor.almak isteyen arkadaşlar donanimhaberde ki forumdan diye belirttiklerinde çanta ve mouse hediyesi alıcaklardır.bu makina özellik olarak intel pentium dual core 1.86ghz 2 gb ram ki ram ler 1+1 şeklinde 160gb harddsikten oluşuyor.yüksek tarzda uygulamaları çalıştırabilecek bir makina değil bundan kastım (ağır programlar genelde çizim programları yada yüksek sistem isteyen oyunlar )cihaz onboard yeni nesil ekran kartına sahip. bu 965 chipsetli anakartlarda kullanılan x3100 ekran kartı 128mb lık bir ekran kartı ama biostan 358mb a kadar çıkarılabilir. makinanın fiyatı 1250 ytl .dolar çıkmadan önce 1100 ytl idi.inşallah dolar düşer de uygun fiyattan satın alırsınız.diğer tüm uygulamalarda çok rahat kullanabileceğiniz bir makina. link:http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0163 aynı gün kargo çıkarabilirim.

çizim işi ile uğraşan arkadaşlar için Dell Studio 1535 A585H3 C2D 2.1GHZ/3GB/160GB/15.4"/Notebook öneriyorum bu makinada 3450 ati ekran kartına sahip bu ekran kartı nvidia nın 8400 ekran kartı gibi aslında üzerindeki ekran kartı çokta iyi bir ekran kartı değil işlemci ve ram desteği sayesinde ekran kartının bazı açıklarını kapatan bir notebook bu.1500 ytl fiyatı civarında notebook arayanlar için iyi bir çözüm. çizim için kullanılabilecek bir makina bu ama benim tavsiyem daha güçlü bir ekran kartı olan cihaz seçilmeli link:http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0170

şimdiki tavsiye ediceğim cihaz hem oyun hemde çizim programları için çok yeterli bir makina fiyat olarak da zaten epey yukarıda ama kesinlikle fiyatının hakkını veriyor. Dell XPS 1530 XPS1530Q03 C2D 2.5GHZ/3GB/250GB/15.4"/Notebook bu makinada 8600m gt ekran kartına sahip benim şu anda evde kullandığım dell dizüstündeki ekran kartı .her türlü uygulamayı çok rahat bir şekilde açıyor hiçbir şekilde sıkıntı vermiyor.işlemcim 2.0ghz ram 2 gb bu makina işlemci ve ram olarakta benim sistemin üzerinde olduğundan performans olarak da daha deli bir cihaz olduğu kesin.buna birde xps tasarımı eklendiğinde ortaya muhteşem bir notebook çıkıyor.bu cihazda şu anda stokta bulunmakta .sadece siyah rengi var zira şu anda türkiyedeki hiçbir distiribütörde kırmızısı yok (resimlerde kırımızı gözüküyor) bu makina içinde link:http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1296.0087

ayrıca arkadaşlar şu anda dolar kur u çok yukarıda bu da almak istediğiniz sitemde nerden baksanız 150-200 ytl gibi bir fark oluşturuyor.bunuda dikkate almanızı öneririm dell studio olarak piyasaya sürdüğü notebooklarda 3450 gibi bir ekran kartı kullanmayı tercih etmiş işlemci ve diğer özellikler yükselsede bu tercihinden hiçbir şekilde vazgeçmiyor.benim 3450 yi test etme imkanım olmadı.bu sebepten performansı ile ilgili bir yorum yapamıcam.ama bütün sistemlerinde kullandığına göre öyle çokta boş bir kart olmadığını düşünüyorum.eğer burda 3450 ekran kartı kullanmış bir arkadaşımız varsa onun yorumlarınıda dikkate almanızı öneririm.yukarıda belirttiğim ve dell in piyasa da olan en yeni modellerinde tedarik gibi bir sıkıntı yaşamıyoruz.isteyen arkadaşlara aynı gün kargo yapabilirim.

tşk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memphis1tr -- 14 Ekim 2008; 10:40:34 >

• arkadaşlar 1600-1700 ytl civarında bi bilgisayar almak istiyorum oyunu flan rahatça oyanayabileceğim önerebileceğiniz modeller varmı?
  • hd2600, 9600m gt ,86000m gt, hd3650 bu ekran kartlarından birini kullanan istediğiniz fiyat aralığındaki herhangi bir notebook olabilir.
  • ToshibaSatellite A300-1EC

Dell 1535 A81P3 yada 1535 575P2 yada 1535 585F2A

Bu bilgisayarlardan hangisini önerirsiniz?
  • a300-1ec shared ekran kartına sahip işlemci ve ram olarak iyi bir makina ama piyasada şu anda uygun fiyattan bulmak zor zira tek bir firma ile anlaşıldı ve adamlar bu konuda tekel olup pahalı satacaklardır.dell lerde ise 585f2a ekran kartı ile toshibadan daha iyi işlemci olarak daha düşük burda kişiye bağlı olarak seçim yapılabilir.a81p3 yukarıda adı geçen 2 notebooktan da daha iyi işlemci ve ekran kartı ve ram olarak ben tercihimi a81p3 ten yana kullanırdım.
  • hmm.. teşekkür ederim..
  • 14.1 ve altı ultra taşınabilir sınıftan bir laptop arıyorum 13.3 de olabilir, en önemli isteğimiz hafif olması ve multimedia özelliklerinin iyi olması(ekran, hoparlör,ses kalitesi).

oyun oynanmayacak ama film izlenecek bu klasta ne tavsiye edersiniz? aklımda hep LG P300 vardı ama çok pahalı ve vatan da çok az kalmış sanırım sitesinde bile yok, sadece gittim topkapıda kutuda var
  • Arkadaşlar ben oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum max 2000 ytl ye kadar olabilir ne önerirsiniz.
  • Mrb Arkadaşlar Hepinize öncelikle iyi akşamlar

yarın sabah veya pazartesi günü dizüstü alacağım 3 model arasında kaldım bunlar, Dell Studio 1535 A83P3, Asus M51SE240DV ve Toshiba A300 15A bu iki dizüstü hakkında kıyaslama yaparsanız, sorunları, artı yönleri gibi konularda yorumlarını bekliyorum. Simdiden sağolun.

Dell Studio 1535 A83P3

Özellikler

İşlemci : Intel Core 2 Duo T8300
    İşlemci Hızı : 2,40Ghz 3MB L2 Cache 800M FSB
    Bellek : 3 GB
    Sabit Disk : 250 GB
    Ağırlık : 2,77 kg
    Bluetooth Portu : Var
    Ekran Belleği : 256 MB (Max 1279MB paylaşımlı)
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800
    Ethernet : Var
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Hoparlör : Var
    Bellek Tipi : DDR2
    Model : 1535 A83P3
    Modem : Var
    Ekran Özelliği : WXGA TrueLife
    Grafik Tipi : Ati Radeon HD3450
    İşlemci Tipi : Çift Çekirdek
    Klavye/mouse : Var
    Optik Sürücüler : DVD-RW
    Fırewıre Bağlantı : Var
    Pil Tipi : Li-Ion 6 Hücreli
    Menşei : İthal
    Touchpad Mouse : Var
    Ses Kartı : Var
    Tv-out Çıkışı : HDMI
    Wireless : Var
    Kart Okuyucu : 8 in 1
    Dahili Kamera : Var
    Usb Bağlantı Adedi : 4
    Yazılım : Vista Home Premium TR
    Asus M51SE240DV

Özellikler

CPU Cinsi - HIZI Intel® Core 2 Duo İşlemci T8300 2.4 GHz L2 Cache 3mb
    Ekran Boyu(Inch) 15.4" WXGA/WXGA+/WSXGA+ Color-Shine
    Ekran Tipi WXGA, 1280 x 800, Glare Ekran
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon® HD 3470 256mb
    Bellek(MB) 3GB
    Bellek Tipi DDR2
    Sabit Disk 250GB
    Optik Sürücü DVD Multi Light Scribe
    Faks-modem 56K
    Ses 3D efektler & full duplex
    Network 10/100/1000 Ethernet , Intel® PRO/Wireless 3945ABG
    Port 1 x Ekpres kart, 1 x Mikrofon girişi, 1 x Kulaklık çıkışı (S/PDIF), 1 x VGA port/Mini D-sub 15-pin (harici monitör için), 3 x USB 2.0 port, 1 x IEEE 1394 port 1 x RJ11 Modem için telefon girişi, 1 x RJ45 LAN girişi
    1 x E-SATA
    Pil Ömrü 6 Hücreli Li-Ion pil 3 saat pil ömrü (Yaklaşık-Kullanıma Bağlıdır)
    Ağırlık(KG) 2.kg
    Yazılım Microsoft Windows Vista Basic
    Ek Özellikler 1.3 MegaPiksel dönebilen web kamera
    8-in-1 kart okuyucu: SD,MMC,MS-Pro,mini SD w/ adapter,MS-Duo,MS-Pro Duo
    Bütünleşik Bluetooth� V2.0+EDR (opsiyonel özellik)
    Boyutlar : 36.5 x 26.9 x 2.8 - 4 cm (W x D x H)

Toshiba A300 15A

Özellikler

Intel® Centrino® İşlemci Teknolojisi
    Intel® Core2 Duo işlemci T8100
    (2.1 GHz, 3 MB L2 cache, 800 MHZ FSB)
    Intel® Kablosuz WiFi Bağlantı 4965AGN ağ bağlantısı ve
    Intel® PM965 Express chipset
    Orijinal Windows® Vista Home Premium Edition Tr / İng
    2,048 MB DDR2 RAM - max. 4,096 MB
    250 GB (5.400 rpm) Seri ATA HDD
    15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT ekran (1,280x800 çözünürlük)
    ATI MOBILITY RADEON HD3650 HyperMemory teknolojili,
    512 MB yerleşik, 1,279 MB kullanılabilir grafik belleği, 16x PCI Exp
    DVD Super Multi çift katmanlı sürücü
    Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi ve Dolby Sound Room,
    Harman Kardon® stereo hoparlörler
    5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4 x USB 2.0, i.LINK® ),
    TV çıkışı (s-video), Express Card Slot, Kulaklık soketi ile
    paylaşımlı S/PDIF (optik)
    Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N), Bluetooth 2.1 EDR
    56K modem, Ethernet LAN 10/100
    Li-Ion pil
    Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP),
    2.7 kg ağırlık
    2 yıl garanti

Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler

• oncelikle merhaba arkadaslar ben ew kullanicisiyim ve ogrenciyim bana 250 max 300 ytl yi gecmeyecek 2. el sadece internet icin pc lazim ama internette te kazmayacak eger "hem gzl hemde ucuzunu zor bulursun" derseniz max 350 lira olur oda zor ogrenciyiz yani anlayin simdiden yorumlar icin tskrler ama konuda up!!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.