Şimdi Ara

Dell Notebook Tavsiye Başlığı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
1
Favori
38.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bilgisayar almayı düşünüyordum ama dolar fırladı malûm. Şu aralar bilgisayar almak ne derece akıl işi bilemem ama dolar düşmeye başladığında yeni bir makina almak istiyorum. Laptop düşünmüyordum başta fakat şimdi aklıma yattı. Sony Vaio diye düşünüyordum ama olumsuz yanlarından bahsedilince vazgeçtim. Keza Casper'da da aynı durm. Dell düşünmeye başladım ve genelde kullanıcıları memnun sanıyorum. Ama Laptop konusunda pek bir bilgim yok.
    Ben bilgisayarı çizim programları, web tasarımı, Photoshop tarzı programlar, oyun, internet, multimedia için kullanacağım. Bu sanırım çok şey oluyor ama :D Oyun derken öyle her canavar gibi özellik isteyen oyunu oynayacağım diye bir derdim yok onu söyleyebilirim. Vermeyi düşündüğüm para 1500-1600 YTL civardında en fazla. Ama tekrar sormak istiyorum, sizce şu sıralar almak mantıklı mı ?
    Bununla birlikte şimdi almaya kalksam bu paraya nereden, hangi modeli-özellikleri alabilirim ?

• selamlar

2000 ytl max. limite sahibim, önereceğiniz en iyi laptop hangisi? performans açısından ve en önemlisi servis ve bakım rahatlığı açısından göz önüne alırsak önerilerinizi bekliyorum.
    saygılarımla. teşekkür
  • selamlar

2000 ytl max. limite sahibim, önereceğiniz en iyi laptop hangisi? performans açısından ve en önemlisi servis ve bakım rahatlığı açısından göz önüne alırsak önerilerinizi bekliyorum.
    saygılarımla. teşekkür
  • Arkadaşlar ben Bigisayar Öğretmeniyim wep sitesi tasarımı yapıyorum Visual Wep Devalauper, photoshop vb kullandığım için
    güçlü ve hızlı bilgisayar arıyorum kesinlikle oyunla alakam yok. Oyun için Masaüstüm var. Düşündüğüm özellikler
    core 2 duo 5750 işlemci en azından 3 gb ram ve gigabyte ethernet mümkünse 12.1 ekran istiyorum bütçemde en fazla
    1500 ytl önerilerinizi bekliyorum. Daha iyiside olabilir Mümkünse işletim sistemi olmasın
  • Dell Inspiron Mini 12 ler türkiyeye ne zmn gelicek bilen varmı ?
  • SELAM ARKADAŞLAR BEN BİLGİSAYR PROGRAMLAMA VE YAZILIMI ÖĞRENCİSİYİM LAPTOP ALMAYI DŞÜNÜYORUM KENDİM DELL XPS 1530 Q03 DİYE DÜŞÜNDÜM AMA SİZİNDE FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM TEŞEKKÜRLER
  • Satış için 2. eli kullanın edit by visceroid
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • max 1600 ytl var oyunda oynayacamm ama crysıs vs değil çok zorlamayan oyunlar hangi modelı tavsiye edersinizzzz!!!
  • e-sata desteği olan 2.4GHZ ve yukarısı - 4GBRam olan bi laptop önerebilirmisiniz?
    1500 ile 2200 YTL arası

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33973
    ayrıca bu laptopı kullanan var mı ? nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire01

e-sata desteği olan 2.4GHZ ve yukarısı - 4GBRam olan bi laptop önerebilirmisiniz?
    1500 ile 2200 YTL arası

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=33973
    ayrıca bu laptopı kullanan var mı ? nasıl?

Linkini verdiğiniz bilgisayar gayet güzel.
  • bu laptop un e-sata desteği var mı ?
    yada e-sata destekleyen buna benzer bi laptop önerebilirmisiniz ?
  • Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 20 gün önce Darty' den kampanyayla Packard Bell Easy Note MB66-P-023 model laptop aşdım.

Özellikleri;

İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.1 GHz
    Bellek : 3 GB DDR2
    Sabit Disk : 160 GB - 5400 RPM - SATA
    Çekirdek : Intel
    Bellek Tipi : DDR2
    Veri Yolu Hızı : 800 MHz
    Ekran Ölçüsü : 15.4 inch
    Ekran Kartı : NVIDIA GeForce 8400M

Ağ Ara Birimleri : 10/100 Ethernet LAN
    Veri Protokolü : Intel 3945 a/b/g - Bluetooth
    Modem Tipi : Fax Modem

Ekran : WXGA
    Ekran Çözünürlüğü : 1280 x 800

Garanti Süresi : 2 Yıl

Ekran Kartı Belleği : 256 MB

Boyutlar : 36.2 x 26.4 x 3.8 cm

Pil Tipi : 6 Hücreli Li-Ion

Bellek : 3 GB
    Maksimum Bellek : 4 GB
    Bellek Hızı : 667 MHz
    Ön Bellek : 3 MB

İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Premium
    Platform : PC

Optik Sürücü : DVD+/-RW

Sabit Disk : 160 GB
    Sabit Disk Hızı : 5400 RPM

Ses Çıkışı : Hoparlör
    Ses Girişi : Mikrofon Girişi

Ekstra Özellikler : Entegre Kamera
    Genişleme Yuvaları : 4 x USB 2.0 - 1 x IEEE 1394 Firewire - VGA Çıkışı

Bu bilgisayara henüz çok fazla program ve bilgi yüklemeden bazı sorunlarla karşılaştım.

Birincisi şarjının verimsiz olması. İlk kullanmadan önce 12 saatin üstünde şarj etmeme rağmen pil kullanılmadığıu halde zayıflıyor. İkinci problemim şarj anında uykudayken açtığımda ışıkların yanmasına karşın ekrana görüntü gelmemesi.

Bu problemler beni rahatsız ettiği için Darty'e gittim. Onlarda sorunlarımın devam etmesi durumunda Müşteri ilişkileri politikaları nedeniyle ilk 1 ayda yapılan iadeleri sorgusuz sualsiz kabul edeceklerini söylediler.

Bu bilgisayarı 1300 ytlye aldım.Kasasını beğendim nümerik klavye olması çok şık. ancak içime sinmeyen durumlarla karşılaşmam beni soğuttu açıkçası.

Bu aralar başka bir laptoplada ilgileniyorum.

Dell Studio 1535 A83P3 Intel Core2 Duo Mobile 2.4GHz 3GB 250GB DVD+-RW (Kameralı) 1700 ytl

İşlemci Intel Core2 Duo 2.4GHz
    Bellek 3072 MB
    Bellek Türü DDR2
    Harddisk 250 GB
    Optik Sürücü DVD+-RW
    Ekran Boyutu 15.4 inç
    Ekran Kartı 256MB ATI Radeon HD 3450
    Ethernet Kartı 10/100/1000 Mbps
    Ağırlık 2.77 kg
    Garanti Süresi 24 Ay

İşlemci, Chipset ve Bellek:
    Intel Core2 Duo T8300 2.4GHz İşlemci, 800MHz FSB, 3MB Önbellek
    3GB (1*1024/2*1024) 667 MHz DDR2 Bellek
    Intel 965 Chipset

Görüntü ve Ses:
    15.4" Wide Screen WXGA 1280x800 LCD Ekran
    256MB ATI Radeon HD 3450 Ekran Kartı
    Intel High Definition ses sistemi
    Dahili Kamera

Depolama:
    250GB 5400Rpm SATA Sabit Disk

İletişim:
    Bluetooth
    WiFi 802.11 a/b/g Kablosuz Bağlantı
    10/100/1000 Ethernet

İşletim Sistemi
    Vista Home Premium

Bağlantılar:
    4x USB
    FireWire (IEEE 1394)
    Genişleme Yuvası
    TV OUT HDMI
    VGA OUT Analog (D-SUB)
    Kart Okuyucu (8 in 1)

Fiziksel Özellikler:
    Ağırlık: 2.77 kg

Sizce darty'e ürünümü iade edip paramı geri alıp üzerine 400 ytl koyup bu bilgisayarı almam doğru olur mu?

Makine Mühendisiyim. Solid works ve ansys gibi programları da çalıştırsın istiyorum.

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: coolfire01

bu laptop un e-sata desteği var mı ?
    yada e-sata destekleyen buna benzer bi laptop önerebilirmisiniz ?

http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-dv5-1021et-core-2-duo-p8400-2.26ghz-15.4-4096mb-320gb-tasinabilir-bilgisayar-fw694ea/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd73023

• Arkadaşlar 2600 liraya kadar crysis i iyi çözünürlük ve medium ayarlarda oynatacak laptop tavsiye edebilir misiniz???
  • Arkadaşlar bazı sitelerde Dell Vostro a840 gördüm hoşuma gitti ancak detaylı bir inceleme göremedim, önerirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkaris -- 21 Ocak 2009; 14:28:02 >
  • 1500 ile 2000 TL arasında iyi bir notebook arıyorum. oyun oynamıyorum ama özellikle çizim programlarını yoğun olarak kullanıyorum. Karar vermede yardıma ihtiyacım var bununla ilgili bir model önerirmisiniz
    Teşekkürler...........
  • quote:

Orjinalden alıntı: tarfali

1500 ile 2000 TL arasında iyi bir notebook arıyorum. oyun oynamıyorum ama özellikle çizim programlarını yoğun olarak kullanıyorum. Karar vermede yardıma ihtiyacım var bununla ilgili bir model önerirmisiniz
    Teşekkürler...........

Gold Bil.

Studio 1535

A81P3
    A83P3
    A83P4

Modellerini inceleyebilirsin.
  • http://www.canbilisim.com/pinfo.asp?pid=21213
    Bu Dell'in fiyatı çok uygun bence
  • Arkadaşlar DELL notebook almayu düşünüyorsanız size şunu söyleyeyim sadece düşünün SAKIN ALMAYIN.Neden mi? Ben aldım ne yazık ki aldım Teknik servis denen bir olay yok.Tamemiyle Amerikan usulu çalışıyorlar(aslında çalışmıyorlar) öncelikle 0800 lü numaradan randevu alacaksınız tabi alabilirseniz ben 10 gün boyunca her dakka her çeşit tlfdan denedim bant kaydı ''sesinizi şuan alamıyoruz sonra tekrar deneyiniz'' dışında bir cümle duymadım.Ha eger teknik destek veren yerlere götürürseniz sizi kucağa düşmüş armut gibi görüyorlar ve işine gelirse yaptır gelmezse başka yere deniyor (ki bana ve başka bir dell mağduruna mecidiyeköy teknik servisin söylediği laf budur).En kötüsüde insan gibi değil sanki 2.sınıf vatandaş muamelesi yapıyor teknik servistedekiler garantili bir ürünse götürdüğünüz yani nakit para verilmeyecekse kapı dışarı edilmeniz an meselesidir.Benim laptopun kasası aldıktan 2 ay sonra sol köşesi açıldı.Neyse uzun lafın kısası DELL AMERİKADA büyük olabilir ama türkiyede alınacak bir bilgisayar degil.Saygılar

• mrb arkadaşlar,

uzun süreden bu yana dell notebook kullanıyorum ve marka olarak dell den memnunum.ama bilgisayarım eskidi ve yeni bi laptop almak istiyorum.uygun fiyatlı bir ürün buldum aslında kredi kartıma da 12 taksit de var ama ben photoshop kullanıyorum.sizce bu notebook photoshop için uygunmudur?yardımcı olursanız sevinirim.

ürün linki:http://www.arzustore.com/pinfo.asp?pid=47028
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.