Inspiron/studio Vostro : ev kullanıcıları Latitute :kurumsal ve orta/buyuk işletmeler Precision :iş istasyonu XPS : ev kullanıcıları
diye ayırabilirsiniz.
Miniler geçen hafta TR ye girmiş bulunuyor. Esata portlar latitute, precision ve XPS lerde var. Ucuz dell pc arayan arkadas bana msg at sana ayarlarız.. Teknik servisden şikayet eden arkadaş lütfen teknik servis hakkında diye açtığım başlığı okuyunuz. Çizim ile uğrasıyorsanız : latitute veya precision öneririm.
sevgiler.. Tolga
1.web tasarım +grafik tasarım için 2.1500-2000 tl yardımcı olursan sevinirim.
3500 belki 4000 TL ye kadar çıkabilirim ve dell xps m1730 arıyorum bulamıyorum.. bu veya bunun yerine oyun içine hangi laptop ı önerirsiniz.. ayrıca ben böyle ülkenin... demek istiyorum yurtdışında 1 sene önce çıkan şey hala ülkemizde yok..
Bir konuda yanılıyorsunuz.. DELL Ameriada yaynlanan ürünler, 4 hafta sonra Tr ye gelebiliyor. Ancak istediğiniz model Tr de cok satılan bir model olmadığından (kesinlikle super bir cihaz), distributorler getirmeye yanasmıyor. Ancak siz DELL deki tüm ürün ailesine, hatta özel konfig yaparak, ulaşabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacağım. yalnız özel konfig olduğu için teslimat süresi 4-6 hafta olacak. Bunu isterseniz bana özelden msg atın.. tasarım ve grafikci arkadas.. size E5500 öneririm .. Bu paralara yada vostro önermek durumundayım.. ama 5500 daha iyi.. yuksek grafik kartı seceneği de eklerseniz iyi olur.
tamam özel config li dell almak istiyorum, pm attım.. yardım edersin inş.
size msg attım.. sanırım studio 1737 istiyordunuz..
bu arada hafif ve kucuk isteyenler size siddetle E4200 u oneririm. Pahalı ama super ustu bir cihaz...hard diskleri SSD... bozulma derdi yok..
@Tolgadell
İstedğim dizüstü değil masaüstü congfig nereden yapacağız yardım ederseniz sevinirim.
tolgadell/ peki config i nerden yapıyorsun.. normal yabancı dell.com dan yapıp üstüne türkiyeye gelişinin maliyetinimi ekliyorsun? tam olarak nedir? söylersen kendimiz config leyip sana bildirebiliriz..
Tam olarak sudur... Dell de çalışıyorum
Normalde amacım burada sorun yaşayan arkadaslara yardımcı olmak. Birsey satmak değil .... sevgiler.. Tolga
quote:
Orjinalden alıntı: tolgadell
Tam olarak sudur... Dell de çalışıyorum
Normalde amacım burada sorun yaşayan arkadaslara yardımcı olmak. Birsey satmak değil .... sevgiler.. Tolga
Ona satmak değilde bilgisayar alımında yardımcı olmak diyelim.
Ben kendi durumumu anlatayım şu anda dell insprion 6000 modelini kullanmaktayım. Yazın oyun için masaüstü almaya karar verdim. Beğendiğim modeli ise Xps 430 bunu nasıl config yapabilirim ve sipariş için ne yapmamız lazım
Selamlar... Daha önce kendime ait bir dizüstü bilgisayarım olmadı ancak şu an ihtiyacım var açıkçası. Evimdeki masaüstü bilgisayarım dell, çok memnum kaldığım bir pc oldu. O yüzden tekrar tercihimi dell den yana kullanacağım. Ancak dizüstü konusunda çok fazla tecrübem yok.
Office programlarını kullanabileceğim, internete girebileceğim ve film izleyebileceğim bir dizüstü ihtiyacım var. 15.4 ün altında olması lazım. (15.4 istemiyorum). Hafif olmalı ve batarya süresi de önemli benim için. ya da en kötü ihtimal yedek batarya edinebileceğim bir model olmalı.
Ayrıca şunların ( xps, insprion, studio, latitude, vostro ) arasındaki fark nedir ?
DELL INS 1525 42P4A T4200 4GB 320GB VHP şuan bu model baya talep görüyor. Fiyatı da uygun. Dell marka düşünen arkadaş warsa kesin incelesin bence
quote:
Orjinalden alıntı: irish
Selamlar... Daha önce kendime ait bir dizüstü bilgisayarım olmadı ancak şu an ihtiyacım var açıkçası. Evimdeki masaüstü bilgisayarım dell, çok memnum kaldığım bir pc oldu. O yüzden tekrar tercihimi dell den yana kullanacağım. Ancak dizüstü konusunda çok fazla tecrübem yok.
Office programlarını kullanabileceğim, internete girebileceğim ve film izleyebileceğim bir dizüstü ihtiyacım var. 15.4 ün altında olması lazım. (15.4 istemiyorum). Hafif olmalı ve batarya süresi de önemli benim için. ya da en kötü ihtimal yedek batarya edinebileceğim bir model olmalı.
Ayrıca şunların ( xps, insprion, studio, latitude, vostro ) arasındaki fark nedir ?
Şuan yeni model olarak Dell in studio serileri pazarda. Ama bir kaç xps modelide war. Eğer küçük istiyorsan xps in 13.3'' notebookları var. Onları araştır bence
yeni bir laptop alacağım ve bu işlemci ile ekran kartlarına baya uzak kalmışım şimdi yaklaşık en fazla 3000tl lik bi laptop alacam hangi seriyi önerirsiniz dell de ve ayrıca hangi işlemci daha iyi t serisimi p serisimi ekran kartlarına gelince genelde 8600gt ile ati hd3450 iyi gördüm Hangi kart daha iyi performans verir laptop multimedia özellikleri iyi olsun istiyorum teşekkürler
Merhaba, DELL VOSTRO A8604VB CORE 2 DUO T5470 1.66GHZ 1024MB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR hakkında deneyimi olan var mı?
Arkadaşlar lütfen bana yardım edin, yurtdışına gidince best buydan laptop almayı planlıyorum. Ama hala karar veremedim. Seçeneklerimi 4'e kadar indirdim ama dediğim gibi kararsızım, seçeneklerimden biri dell xps 16'' ve gönlüm dellden yana. Yine de tam emin olmak için size soruyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Lİnkleri gönderiyorum
Arkadaşlar tez yazmak için yaklaşık 3 yıl önce aldığım dell inspiron 1300 laptopumu yenilemek istiyorum çünkü Xp service Pack 3'ü yüklendikten sonra bariz bir şekilde ağır çalışmaya başladı.Dell'den çok memnun kaldığım için yine aynı marka almak istiyorum daha hızlı olan 1.000-1.500 tl arası önerebileceğiniz bir model var mı? Teşekkür ederim.
Arkadaslar Merhaba, Gecen hafta ABD`den dell studio xps 13" laptop aldim. Son iki gune kadar herhangi bir sorun yasamadim, ayrica pc nin tasarimi gayet guzel tavsiye ederim herkese. Ama: 2 gun once bir sorun basladi, laptop ac gucunde iken inanilmaz derecede yavaslamaya basliyor. hatta o kadar yavasliyor ki, sarkilar tekliyor ve islemcinin ibresi sona kadar cikiyor. Ama ac gucunu kesince laptop biranda duzeliyor ve normal konumuna geliyor. Tum guc ayarlarina baktim ama bir sorun gorunmuyor. Bana yardim edin lutfen fikirlerinizi bekliyorum acilen
Kalin saglicakla
sana sunu soyleyeyım nedense dellın xps lerınde ılk cıkardıgında boyle sorunlar oluyor ve bıos la duzeltıyorlar. yerınde olsam once bır bak yenı bıos varmı sıtede onu yukle eger varsa. bırde ac derken neyı kastettın anlamadım.