Bildirim
Dell Servisten Memnun Musunuz ? Dell G315 1660ti Nasıldır?
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aldın mı hocam? Aldıysan nasıl, memnun kaldın mı? -
Ben aldım kullanıyorum. Gerçekten memnunum. Fakat bu fiyat bandında karşılaştırma yapacak laptop la denk gelmedim. Bundan önce Casper i7 4702HQ kullanıyordum. Geçen sene menteşe problemi yaşadım. Casperde hala Güzel. (Ekran kartı haric). Fakat bu G315 geçince ucak gibi oldu. Malzeme kalitesi Caspere göre oldukça iyi Fakat Casperde de pek sorun yaşamadım. Casperda alt kasa esniyordu ama sıkıntı yoktu. Bu DELL baya oturaklı. Ekran kartının GTX 1660Tİ -MAX-Q olduğundan şüpheleniyordum ama sıkıntı yok 1660Tİ-mobile ekran kartı var. Madddi olark gözüm ryzen 4800H 1660Tİ de idi ama bulamadım. HP nin Max-q su denk geldi hep. Seçimimi bundan yana kullandım memnunum. (Şimdilik)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X