Şimdi Ara

DELL Studio 1557 WQ72P4 ile BQ72P45 Arasındaki Fark Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • günahlarını almışım..Bu akşam kargoya verildi olarak görünüyor :)
  • öncelikle herkese merhabalar. bende bu dell 1557 modelinden almayı düşünüyorum hepsiburada dan ancak bu herkesin farklı bir yorumu var. bu ürünü hepsiburada dan alan bir arkadaş allah aşkına bu ürünün özelliklerini paylaşırsa çok sevinirim. mesela üründe e-sata varmı bluetooth varmı bir türlü içim rahat edemedi almaya mesela ereyon da ürününün bluetooth u var gibi görünüyor hepsiburadada herhangi bir bilgi alamadım. bide internette başka bir siteden alışverişe gerçekten çekiniyorum. hepsıburada dan bu ürünü alan bir arkadaş lütfen tüm ürün özelliklerini paylaşsın şimdiden herkese teşekkürler, alanlara da hayırlı olsun.
  • Benim şu an elime geçti..Bu mesajı DELL ile yazıyorum..

e-sata kesin var...

BT da var..Çünkü ayarlarını değiştir falan bir sürü seçenek çıkıyor (w7 li modelde). Ama benim işime yaramayacağı için bilmiyorum nasıl devreye alındığını...
  • arkadaşım sana ısrarla tavsiyem asus olur çünki asus kalitesini ve piyaysasını doldurmuş bir markadır aşağıdaki linkten gir bi incele istersen ....

http://www.farklipazar.com/ProductDetails.asp?productid=2128
  • Arkadaşlar 1557'ler arasındaki fark nedir acaba ? Çok önemli benim için.

Normalde WQ olan seri sonradan çıktı ve Win7 destekli olmasına rağmen Hızlıal sitesinde BQ serisi daha pahalı. Yarın sipariş vereceğim ve bilen biri varsa çok güzel olur :(

BQ72P45

WQ72P4

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/dell-studio-1557-intel-core-i7-720qm-1-6ghz-4gb-500gb-15-6-notebook-wq72p4_30.001.1296.0282.htm

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/dell-xps-1557-intel-core-i7-720qm-1-6ghz-4gb-500gb-15-6-notebook-bq72p4_30.001.1296.0266.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Arkadaşlar 1557'ler arasındaki fark nedir acaba ? Çok önemli benim için.

Normalde WQ olan seri sonradan çıktı ve Win7 destekli olmasına rağmen Hızlıal sitesinde BQ serisi daha pahalı. Yarın sipariş vereceğim ve bilen biri varsa çok güzel olur :(

BQ72P45

WQ72P4

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/dell-studio-1557-intel-core-i7-720qm-1-6ghz-4gb-500gb-15-6-notebook-wq72p4_30.001.1296.0282.htm

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/dell-xps-1557-intel-core-i7-720qm-1-6ghz-4gb-500gb-15-6-notebook-bq72p4_30.001.1296.0266.htm

Bu soru benimde kafamı çok karıştırmıştı 1555 modelinde de aynı sorun vardı hepsiburada da şuan %30 indirimli bir model var B87W45 heryerde bu modelin sadece vista yüklüsü B87P45 olanı vardı ve daha pahalıydı bende sipariş ettim gelen ürünü inceledim aynı özelliklerdeki ürün fakat rengi heryerde black chainlink iken aldığımın rengi black'ti düz siyah ve üstünde P45 modelinin etiketi vardı onunda üstüne W45 etiketi yapıştırmışlar arada sadece işletim sistemi ve renk farkı vardı.

Tahminim şu şekilde bunların ilk gelenleri hep Black renk sonradan gelenler Black Chainlink fakat elde çok kalan black P45 modeller sonradan bir şekilde windows 7'ye upgrate edilmiş ve piyasaya yeni gibi sürülüyo ama donanım olarak bir farkları var mıdır derseniz pek sanmıyorum. Sonradan benim içime sinmedi geri verdim ne gelirken ne geri gönderirken kargo ödemedim ve parayı 1 gün sonra iade ettiler o konudada hepsiburada güvenimi kazandı, tabi incemeyi sadece kutu üzerinden yaptım seri numarasınıda kontrol ettim cihaz üretimi 2009 başlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam ama 2009 kesin.

1557de de aynı durum söz konusu büyük ihtimalle birinin rendi black birinin rengi'de black chainlink veya silver chainlink'tir chainlink olanlar yeni gelenler ve ilk işletim sistemleri win 7 ama diğer ucuz olanlar vistadan win7 ye upgrate tabi bunlar tamemen benim tahminlerimdir.

O mu bu mu derken dell'deki bu belirsizlik benim gidip sony VPCEB1S1E/BJ modelini 1750 liradan almama vesile oldu gönderdiğim dell 1 hafta sonra 200 lira ucuzladı daha iyi oldu sizde araştırın derim bu modeli :)

• Bimeks Vistalısını 1664 TLye düşürmüş...Ancak taksit sayısı az 5-6 falan...Bir de vistalı tabii ki..12 taksitle 1750lere falan geliyor. Nakit almak isteyen olursa ve W7 şart değilse alınabilir..

Yukarıda benim işime yaramayacak dedim ama BT kullandım..Çünkü benim telefon MS pro duo kullanıyor. Bu cihazın kart okuyucusu duo okumuyor. Daha doğrusu içerde kayboluyor kart..O yüzden cepteldeki mp3 leri BT ile 1557ye aktardım..
  • Ayrıca ikisi arasında wireless farkıda olabilri ama henüz kesinleştiremedim.

Bazı sitelerde dell mini wireless kart yazarken kimisinde böyle birşey yazmıyor ve sanırım intel kart kullanılmış. Çünkü Dell'in kendi sitesinde 1557 serisi için 3 ayrı wireless kart seçeneği var. Bunlardan ikisi intel biri de dell mini wireless kart.

Ayrıca halen aradaki farkları tam olarak algılayamadığımdan ve sonra pişman olmak istemediğimden almıyorum ve bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.