Şimdi Ara

dell studio 1558 için ne dersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bu ara i7 işlemcılı uygun bır bılgısayar arıyorum. dell studıo 1558 modelı hosuma gıttı
    1080p desteklı oldugu yazıyor. ozellıklerıde ıyı. ne dersenız. alttakı lınkte daha ucuz ama vatan garantısı var tabı oburunde

Not: dell hıc kullanmadım. Aslında asusun i7 sini almak uzereydım stokta kalmamıstı sonra bunu gördüm.

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1558-g72p45-studio-1558-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15,6-dvdrw-1024mb-hd5470-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47795

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5834

• Ekran kartı zayıf , her zamanki gibi. Olmamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Ekran kartı zayıf , her zamanki gibi. Olmamış..
    2000 tl veriyosun az değil işlemci ram gücü ve hdd iyi birde buna bak istersen ;

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-r590-paru1wt-r590-paru1wt-core-i7-720qm-1.60ghz-4gb-1024mb-gt335m-500gb-15.6-bt-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47404

1558 iyimiş aslında ekran kartı çok problem olmuyacaksa iyi bir tercih olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: blacksilicon

2000 tl veriyosun az değil işlemci ram gücü ve hdd iyi birde buna bak istersen ;

http://www.vatanbilgisayar.com/lg-r590-paru1wt-r590-paru1wt-core-i7-720qm-1.60ghz-4gb-1024mb-gt335m-500gb-15.6-bt-dvdrw-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=47404

1558 iyimiş aslında ekran kartı çok problem olmuyacaksa iyi bir tercih olur...

Alıntıları Göster
    http://www.sanalmarketim.com/urun/27e2bfaa4f18d644b74164339a4b7cba/LENOVO-Y560-Core-i7-720QM-1.60GHz-4GB-500GB-HD5730-15.6#34;-Win-7-Prem.-59037224

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

http://www.sanalmarketim.com/urun/27e2bfaa4f18d644b74164339a4b7cba/LENOVO-Y560-Core-i7-720QM-1.60GHz-4GB-500GB-HD5730-15.6#34;-Win-7-Prem.-59037224

harika kofigürasyon

quote:

Orijinalden alıntı: flamet

arkadaslar bu ara i7 işlemcılı uygun bır bılgısayar arıyorum. dell studıo 1558 modelı hosuma gıttı
    1080p desteklı oldugu yazıyor. ozellıklerıde ıyı. ne dersenız. alttakı lınkte daha ucuz ama vatan garantısı var tabı oburunde

Not: dell hıc kullanmadım. Aslında asusun i7 sini almak uzereydım stokta kalmamıstı sonra bunu gördüm.

http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1558-g72p45-studio-1558-core-i7-720qm-1.6ghz-4gb-500gb-15,6-dvdrw-1024mb-hd5470-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=47795

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=5834

çok fazla güncel oyunları oynamayacaksan servis ve kalite açısından bu dell güzel..çözünürlüğüde yüksek dikkatini çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 24 Ağustos 2010; 15:56:00 >

• öncelikle yorumlariniz için teşekkürler. Niye bilmiyorum ama benim atı ekran kartlarını bir bağımlılığım var. Dolayısıyla geforce kullanmıyorum. Oyuna gelince sadece pes ve fm tutkunuyum. Hd film izleyeceğim için dell i düşündüm. Çözünürlüğü için. Sizce ekran kartı çokmu kötü.
  • quote:

öncelikle yorumlariniz için teşekkürler. Niye bilmiyorum ama benim atı ekran kartlarını bir bağımlılığım var. Dolayısıyla geforce kullanmıyorum. Oyuna gelince sadece pes ve fm tutkunuyum. Hd film izleyeceğim için dell i düşündüm. Çözünürlüğü için. Sizce ekran kartı çokmu kötü.

Ekran kartlarını Nvidia ve Ati olarak sınıflandırman çok yanlış. Her iki markanın da birbirinden üstün modelleri var. 5470 böyle bir notebook için zayıf kalan bir kart. En az 5650/5730lu bir model almaya bak..

Ekleme: ihtiyaclarını tekrar okudum , 5470 işini rahatlıkla gorecek bir kart. Bahsettigin oyunları full ayarda oynarsin. HD videoları sıkıntısız seyredersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 24 Ağustos 2010; 23:08:54 >
  • quote:

quote:

öncelikle yorumlariniz için teşekkürler. Niye bilmiyorum ama benim atı ekran kartlarını bir bağımlılığım var. Dolayısıyla geforce kullanmıyorum. Oyuna gelince sadece pes ve fm tutkunuyum. Hd film izleyeceğim için dell i düşündüm. Çözünürlüğü için. Sizce ekran kartı çokmu kötü.

Ekran kartlarını Nvidia ve Ati olarak sınıflandırman çok yanlış. Her iki markanın da birbirinden üstün modelleri var. 5470 böyle bir notebook için zayıf kalan bir kart. En az 5650/5730lu bir model almaya bak..

Ekleme: ihtiyaclarını tekrar okudum , 5470 işini rahatlıkla gorecek bir kart. Bahsettigin oyunları full ayarda oynarsin. HD videoları sıkıntısız seyredersin..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar pcyi aldım yarım saat önce recovery v.s. yapıyorum oyunları yükliyim . performans hd kalite v.s. kapsamlı bir inceleme yayınlıycam

• quote:

Orijinalden alıntı: 13lack

arkadaşlar pcyi aldım yarım saat önce recovery v.s. yapıyorum oyunları yükliyim . performans hd kalite v.s. kapsamlı bir inceleme yayınlıycam

dell makinayı nereden ve kaça aldın,
  • quote:

Orijinalden alıntı: durrsun

quote:

Orijinalden alıntı: 13lack

dell makinayı nereden ve kaça aldın,

Alıntıları Göster
    benım ıhtıyaclarımda aynen senın gıbıydı. tek farkı ben fm yerıne call of duty cok sevıyorum ama o ıhtıyacımı da fazlasıyla gıderdı. bende 1557 var gayet memnunum senn laptopta benımkıne ek olarak 1080p cozunurluk artısı var . oda bence cok gzl bı ek ozellık. ben 1750 tl ye almıstım mart basında

• quote:

Orijinalden alıntı: cemark

benım ıhtıyaclarımda aynen senın gıbıydı. tek farkı ben fm yerıne call of duty cok sevıyorum ama o ıhtıyacımı da fazlasıyla gıderdı. bende 1557 var gayet memnunum senn laptopta benımkıne ek olarak 1080p cozunurluk artısı var . oda bence cok gzl bı ek ozellık. ben 1750 tl ye almıstım mart basında

Alıntıları Göster
    bu modelden almayı düşünüyorum görüş bildirirseniz sevinirim. teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asfae

bu modelden almayı düşünüyorum görüş bildirirseniz sevinirim. teşekkürler...

Alıntıları Göster
    ben biraz geç kaldım ama :)) ben su anda akullanıorm kardeş 1558 su ana kadar takılmadan oynadıgım oyun listesi su :))

Call of Duty - Black Ops
    fıfa 2011
    pes 2011
    MOHA
    FM 2011
    nfs shift
    nfs undercover
    tomb raider underworld
    moh tier 1

bence yete

• quote:

Orijinalden alıntı: isoce

ben biraz geç kaldım ama :)) ben su anda akullanıorm kardeş 1558 su ana kadar takılmadan oynadıgım oyun listesi su :))

Call of Duty - Black Ops
    fıfa 2011
    pes 2011
    MOHA
    FM 2011
    nfs shift
    nfs undercover
    tomb raider underworld
    moh tier 1

bence yete

Alıntıları Göster
    vatanda negüzel 1.700 tlydi worlde kampaya yapmışlar 8 taksit kaçırdım stoklarda kalmadı peynir ekmek gibi satmışlar :) şimdi xps 1645 düşünücem herdalde. özellikle ekran kartından memnunmusun ? ısınma vs. birde ses kartı creative mi yoksa highdefinition audio mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asfae -- 26 Kasım 2010; 13:30:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asfae

vatanda negüzel 1.700 tlydi worlde kampaya yapmışlar 8 taksit kaçırdım stoklarda kalmadı peynir ekmek gibi satmışlar :) şimdi xps 1645 düşünücem herdalde. özellikle ekran kartından memnunmusun ? ısınma vs. birde ses kartı creative mi yoksa highdefinition audio mu ?

Alıntıları Göster
    kardeş ben bi kaç ay önce aldım ama benm bilgisayarcımdn depolarla anlasmalı adam :))) 2000 liraya getirttim vallaha :))) sennde böle imaknın varsa al dün aksam 6 saat call of oynadım banamısın demedi makina xps 1645 bence düşünme. baska makinalara da bak asus a falan

• quote:

kardeş ben bi kaç ay önce aldım ama benm bilgisayarcımdn depolarla anlasmalı adam :))) 2000 liraya getirttim vallaha :))) sennde böle imaknın varsa al dün aksam 6 saat call of oynadım banamısın demedi makina xps 1645 bence düşünme. baska makinalara da bak asus a falan

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, bataryanın altında sim kart girişi var. bu ne işe yarar? bilgisi olan varsa yardım bekliyorum... teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: lothobolger

arkadaşlar, bataryanın altında sim kart girişi var. bu ne işe yarar? bilgisi olan varsa yardım bekliyorum... teşekkürler

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu özellikteki bilgisayara 12 ay taksitle 2.300 tl verilir mi?

Intel Core I7
    İşlemci / Hızı
    Intel Core i7 740QM 1.73 Ghz 6 MB Cache
    İşlemci Hızı Aralığı
    1.6GHz - 1.99GHz
    Hafıza (Ram)
    Bellek Yuvası
    2
    Sistem Belleği MHz
    1333 MHz
    Sistem Belleği
    4096 MB
    Ekran & Grafik
    Ekran Kartı Hafızası
    1 GB
    Ekran Boyutu
    15 - 15.9
    Ekran Kartı
    ATI Mobility Radeon HD 5470 1Gb
    Ekran Özelliği
    15.6" / 1366 x 768 Wxga TrueLife - WLED
    Sürücüler
    Sabit Disk Hızı
    7200 RPM
    Sabit Disk Kapasitesi (GB)
    500 GB
    Optik Sürücü
    DVD Double Layer DVD+RW
    Bağlanabilirlik
    Bluetooth
    Var
    Dahili 3G Modem
    Yok
    Ethernet
    10/100/1000 Gigabit Ethernet Lan
    Fax Modem
    Yok
    Firewire
    Yok
    Hdmi
    Var
    Wireless
    WiFi 802.11b/g/n
    Usb Sayısı
    3 Adet
    Sistem Özellikleri
    Chipset
    Intel
    Kamera
    Var
    Klavye
    Türkçe Q Numerik Klavye, TouchPad
    Marka
    Dell
    Parmakizi Okuyucu
    Yok
    Pil Ömrü
    6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi
    Yazılım
    İşletim Sistemi
    Windows 7 Premium
    Ses
    Ses Kartı
    High Defination Audio
    Taşınabilirlik
    Ağırlık
    2.7 KG
    Garanti
    Garanti Süresi
    2 Yıl

• Kesinlikle verilmez. Parani tam anlamıyla çöpe atmış olursun..

@LothoBolger

Oraya sim kartı takarak her yerden 3G ile İnternet'e baglanabilirsin. VINN gibi duşun yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 28 Kasım 2010; 23:55:55 >
  • quote:

Kesinlikle verilmez. Parani tam anlamıyla çöpe atmış olursun..

@LothoBolger

Oraya sim kartı takarak her yerden 3G ile İnternet'e baglanabilirsin. VINN gibi duşun yani..
    kardeş ben yapamadım o modem olayını yav :))) vınn aldım ondan modemli bilen varsa anlatsa yav
  • quote:

kardeş ben yapamadım o modem olayını yav :))) vınn aldım ondan modemli bilen varsa anlatsa yav

Alıntıları Göster
    hocam taktım sim kartı, yazılımını da yükledim ama kartı tanımadı.. bunun için ayrı kart mı almam gerekiyo?
  • Sim kartla alakalı bir durum olabilir. Hangi firmayı kullanıyorsan bayisiyle görüş..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.