Şimdi Ara

DELL STUDIO XPS 1340 mini review (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ekran karti yeterlidir bence. daha oyun yuklemedim ama windows sistem performansinda 5.7 puan aliyor. 7 uzerinden 5.7 gayet iyi olsa gerek.

suan icin tek sorun haporloru. sesler cok tiz geliyor. high defination audio oldugundan mi oyle geliyo yoksa haporlorler mi patlak anlamadim.
  • hangi kart 5.7 alıyor? 9500M mi?

high defination programında ayarları oluyor diye biliyorum.
    benim hp de de öyleydi bass arttırdım şimdi gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harflour -- 8 Mart 2010; 16:38:29 >
  • ses olayini cozdum. windows 7 kurunca audio driverinde problem cikmis. driveri kurunca ruya gibi ses vermeye basladi. walla alette benim iphone'dan daha iyi ses cikiyor.

benim ekran kartim inbidia geforce g210m. o dedigin kartli modeli yurtdisi urunler haric bulman cok zor.

bu arada aletin wwan ozelligi varmis. bu ne ise yariyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 8 Mart 2010; 19:19:40 >
  • bildiğim kadarıyla, wwan'ın, wlan'dan farkı wireless gibi belli çaplı dar mesafe de değil de,
    GSM, 3G gibi geniş büyük ve geniş çaplı internet kapsam alanı olması.

bunun için simkart girişi oluyor sanırım. çoğu notebookta yok bu modem. zamanla yaygınlaşacak gibi. ve güzel bir yanı da;

paylaşım hızı wlan'a göre daha fazla olması.
  • pili cikartinca orada ufak bir yer var. sanirim simkart oraya giriyo.
  • @ pharmza

Bıos güncellemesi denediniz mi?
  • Hayırlı olsun.

Marka olarak harika bir seçim yapmışsınız.Umarım Teknik Servis Destekelerinden haberiniz vardır.

Gerçekten süper bir Teknik Destekleri var.

http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/topics/landing_pages/tr/nbd_service?c=tr&l=tr&s=gen
  • bu bilgisayarı alıcam nisan ayı içerisinde :)

tek korkum ekran ve ekran kartı idi, sanırım onlarda yeter bana.
    arkadaşlar bu bilgisayarı bulabileceğim en uygun yer neresi???
  • kadikoyde ekser bilgisayarda( adini yanlis hatirliyo olabilirim. girisi kirmizi biryerdi) 12 taksite 2.230tl. sanirim en ucuz orada. daha da asagi fiyat verenler var ama guvenilir yerler degil onlar.

bu arada pesin fiyati da 2.099tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 9 Mart 2010; 18:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

kadikoyde ekser bilgisayarda( adini yanlis hatirliyo olabilirim. girisi kirmizi biryerdi) 12 taksite 2.230tl. sanirim en ucuz orada. daha da asagi fiyat verenler var ama guvenilir yerler degil onlar.

bu arada pesin fiyati da 2.099tl

eksen bilgisayar sanırım. evet biliyorum orayı sağolasın. benim istediğim modeli yok.
    umarım sorunsuz ve ucuz bir şekilde alabilirim :) tekrar tşkrlr:)
  • senin istedigin model derken ekran karti geforce 9500m islemci de 2.5ghz diyosan o bi tek palladium darty de var. oradaki fiyati da 2.600 tl
  • işlemci eksen de de 2.53 zaten. ekran kartı da fark etmez.
    benim istediğim derken "xps 1340 b87p45" eksende varmış ama bitmiş. onu kasteddim:)

ya sonkez sorucam. sizce alayım mı bu pc'yi. yoksa yeni çıkmasını mı bekleyim?
    alınır bir bilgisayar mı? değer mi o paraya?
  • eksendekinin islemcisi 2.2ghz (pesin fiyati 2.099tl olan)

eger alacagin bilgisayarin malzeme kalitesine onem veriyorsan kesinlikle al derim. tam bir mac fanatigi olarak sunu soyleyebilirim. kesinlikle havasi mac'lerden daha iyi. bircok ozellik de var zaten. alet calisirken resmen ses cikarmiyor. karar sana kalmis. ben o parayi verdigime kesinlikle pisman degilim. diger markalarda da var ayni ozellikte olan urunler. fiyatlari da 1800-1900 arasi ama hem bundaki ekstra ozellikler onlarda yok hem de malzeme kaliteleri cok kotu. gecen elime bir tane asus bilgisayar aldim. alet resmen tutarken gicirdiyo. sanki elimde dagilacak gibi. dedigim gibi. senin beklentilerini bilemem. karar sana kalmis.
  • arkadaslar biraz once simkart yuvasina taktim simkartimi ama hicbir degisiklik olmadi. acaba nasil internete baglanacagim?
  • yorumun için öncelikle teşekkür ederim :)

wwan özelliğini daha önce hiç kullanmadım. öncelikle nerden açıldığını bulmalısın bence :)
    3g sim kartı olması gerektiğini biliyorum ama :D

Bağlantı yöneticilerinden fln wwan bağlantı tipini seçip profil fln oluşturuyosun. bu kadarını biliyorum ancak.
    biraz dene bulursan bana da haber ver :)
  • quote:

arkadaslar biraz once simkart yuvasina taktim simkartimi ama hicbir degisiklik olmadi. acaba nasil internete baglanacagim?

Çünkü cihazın içinde modül yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkozen

quote:

arkadaslar biraz once simkart yuvasina taktim simkartimi ama hicbir degisiklik olmadi. acaba nasil internete baglanacagim?

Çünkü cihazın içinde modül yok.

cihazin pilini cikartinca orada simkart yuvasi var. cihazin on tarafinda wifi ve bluetooth isiginin yaninda da hat isigi var. yoksa winfows 7 ye yukseltirken cihazi o driverini yuklemedim mi?
  • aygıt yöneticisi ve ağ yöneticisinden bakabilirsin.
  • arkadaşlar g210m veya geforce 9500 M ekran kartında s.t.a.l.k.e.r oyununu oynayabilirmiyim?
    ya da farcry 2 oyununu? farcry 3 çıkacakmış o mesela? sizce bu kartlar bu oyunları kaldırır mı?
  • harflour arkadasim. ben bugun dirt 2 'yi yukledim. grafikte cogu kisim high, bazi kizimlar da medium yapinca cok akici sekilde oynuyorum. insallah bu bilgi sana yardimci olmustur. bu arada hepsi high iken de oynanabiliyor ama sanki hafiften yavas cekim gibi geliyo insana. o yuzden sinir etti beni ve bazi ozellikleri mediuma cevirdim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.