Şimdi Ara

DELL STUDIO XPS 1340 mini review (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: switel

harflour arkadasim. ben bugun dirt 2 'yi yukledim. grafikte cogu kisim high, bazi kizimlar da medium yapinca cok akici sekilde oynuyorum. insallah bu bilgi sana yardimci olmustur. bu arada hepsi high iken de oynanabiliyor ama sanki hafiften yavas cekim gibi geliyo insana. o yuzden sinir etti beni ve bazi ozellikleri mediuma cevirdim.

çook teşekkür ederim arkadaşım. artık karar kıldım alıcam bu pc'yi :)

zaten bu boyutta ki bir aletten ne kadar çekici oyun beklenir ki? oyun için alcak olsam bunu almazdım :)

ama yinede gayet iyiymiş

çok sağol dostum. sayende içim rahatladı

• bende almayı düşünüyorum bu aletten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: doLob

bende almayı düşünüyorum bu aletten..

gel beraber alalım :D
  • fiyatlar nedir nerden alınır araştırdınmı :)
  • fiyatlar pesin 2099tl den basliyo taksitli 2200den basliyo
  • quote:

fiyatlar pesin 2099tl den basliyo taksitli 2200den basliyo

hocam "xps 1340 b87p43" modeli nerede var biliyor musun?
  • quote:

şu aletten bahsediyoruz dimi ??

http://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=25797
  • quote:

quote:

bu değil. Bunun modeli "G74P43"

benim istediğim "B87P43";

http://www.istanbulbilisim.com.tr/XPS_1340-B87P43-DELL-DUNYASI,11614.html

• quote:

Orijinalden alıntı: harflour

quote:

quote:

harflour arkadasim, o dedigin modeli sahibinden ya da gittigidiyordan(yurtdisindan getirilenler) haricinde bulman cok zor. hatta ben bulmana ihtimal bile vermiyorum. zamaninda istanbul bilisim ile de konustum. o urunler gelecekler listesinde bile yokmus. bu arada o dedigin urunun islemcisi daha iyi olabilir ama ekran karti daha kotu haberin olsun. bence bosuna ugrasma diger urunu aramak icin. bulacagini zannetmiyorum. bi ara darty palladium'da satiliyodu ama gecen oraya gittim ama o urun yoktu. gelecek mi diye sordum, hayir dediler. yine de sen bilirsin. icine sinmediyse arastir biraz daha.

doLob arkadasim, bendeki urun bu verdigin linktekinin aynisi. sanirim en uygun fiyat eksen bilgisayarda var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

harflour arkadasim, o dedigin modeli sahibinden ya da gittigidiyordan(yurtdisindan getirilenler) haricinde bulman cok zor. hatta ben bulmana ihtimal bile vermiyorum. zamaninda istanbul bilisim ile de konustum. o urunler gelecekler listesinde bile yokmus. bu arada o dedigin urunun islemcisi daha iyi olabilir ama ekran karti daha kotu haberin olsun. bence bosuna ugrasma diger urunu aramak icin. bulacagini zannetmiyorum. bi ara darty palladium'da satiliyodu ama gecen oraya gittim ama o urun yoktu. gelecek mi diye sordum, hayir dediler. yine de sen bilirsin. icine sinmediyse arastir biraz daha.

doLob arkadasim, bendeki urun bu verdigin linktekinin aynisi. sanirim en uygun fiyat eksen bilgisayarda var.

hadi yaaa :(:( olmaz böyle şey ya.. nefret ediyorum bu olaydan. ne zaman birşey beğensem türkiyeye gelmiyor!
    telefon konusunda da böyle. nasıl bir satış stretijisi yürütüyorlar anlamıyorum.

e napıcam ki ben şimdi. yeni bilgisayar çıkmasını beklerim anca... ah dell ah.....

• Ben bugun aldım 1340, 2,53Ghz Core2Duo işlemcili.Toshiba bakmaya gitmiştim bunu görünce direk aldım.Daha önce fotoğraflardan çok kalın gibi gelmişti ama yanına gidip bakınca çok beğendim.Hafif bir laptop.İşlemci,Ram ve Harddiskte 13.3" sınıfının en iyisi olmaya aday.500 Gb Hdd ve 7200 RPM.Tavsiye ederim düşünenlere.Ben kapağı bordo olandan aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Derece

Ben bugun aldım 1340, 2,53Ghz Core2Duo işlemcili.Toshiba bakmaya gitmiştim bunu görünce direk aldım.Daha önce fotoğraflardan çok kalın gibi gelmişti ama yanına gidip bakınca çok beğendim.Hafif bir laptop.İşlemci,Ram ve Harddiskte 13.3" sınıfının en iyisi olmaya aday.500 Gb Hdd ve 7200 RPM.Tavsiye ederim düşünenlere.Ben kapağı bordo olandan aldım...

bende de siyah 2.13ghz 320gb olani var. ne kadara aldin? bir de sendeki modelin ekran karti ne?
  • bir de benim merak ettigim olay bu sag tarafta tek basina usb girisi var. ama normalden biraz genis gibi. acaba oraya usb haricinde baska birsey de takilabiliyor mu??

bir de arkada pili cikarinca simcard girisi var. sizde o giris yeri calisiyor mu?
  • SLI ekran karti var ama modellerini unuttum simdi.Biri masaustu icin 128mb, biri 256mb sanirsam.Yuksek performansta ikisi birden calisiyor.

O sagdaki usb, eSata girisi.Cok onemli bir teknoloji.Yeni nesil harddisklerin baglantisi o sekilde olacak, usb den 5-6 kat hizli veri aktarimi yapabiliyor.eSata ve usb istedigini kullanabiliyorsun o giriste yani, boyut farki olmasinin nedeni o.

(zaten bir cok hdd'in su aralar eSata kullandigini, yukarda yeni nesilden kastimin external hard diskler oldugunu hatirlatayim :) )

eSata onemli bir teknoloji ve bulunmasi onemli bir avantaj.

Ing klavye ile yaziyorum, karakter kusuruna bakmayin..

sim card girisini denemedim, 3g kullanmiyorum cunku, bir gun edinirsem denerim..:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 13 Nisan 2010; 0:45:34 >
  • quote:

bir de benim merak ettigim olay bu sag tarafta tek basina usb girisi var. ama normalden biraz genis gibi. acaba oraya usb haricinde baska birsey de takilabiliyor mu??

bir de arkada pili cikarinca simcard girisi var. sizde o giris yeri calisiyor mu?

geniş yuva diye bahsettiğin büyük ihtimal e-sata girişidir. evet oraya usb takabiliyorsun. aynı zamanda e-sata kablosu ile hdd çok hızlı yedekleme yapabilirsin.

simkart girişi ise; günümüzde meşhur olan 3g modemlere ihtiyaç duymadan sadece içinde ki sim kartı o bataryanın altında ki yuvaya takıyorsun ve heryerden internet e girebiliyorsun. dell wwan modemi yerleştirmiş cihaza. birçok notebook ta yoktur bu özellik.
  • quote:

quote:

bir de benim merak ettigim olay bu sag tarafta tek basina usb girisi var. ama normalden biraz genis gibi. acaba oraya usb haricinde baska birsey de takilabiliyor mu??

geniş yuva diye bahsettiğin büyük ihtimal e-sata girişidir. evet oraya usb takabiliyorsun. aynı zamanda e-sata kablosu ile hdd çok hızlı yedekleme yapabilirsin.

simkart girişi ise; günümüzde meşhur olan 3g modemlere ihtiyaç duymadan sadece içinde ki sim kartı o bataryanın altında ki yuvaya takıyorsun ve heryerden internet e girebiliyorsun. dell wwan modemi yerleştirmiş cihaza. birçok notebook ta yoktur bu özellik.

ama kullanamiyorum ki o sim kart yuvasini. telefondaki sim cardimi taktim oraya ama bilgisayarda hicbir degisiklik olmadi. bilgisayar geldiginde win vista yukluydu ama ben win 7 kurdum. acaba win 7 kurarken o bolumun surucusu kurulmadi mi?

• bir de laptopu ilk aldigimda kamerasinin degisik animasyonlari vardi ama win7 yukledikten sonra o ozellik de gitti. acaba onu nasil yukleyebilirim. bir de bilgisayarda hangi driverlerin eksik oldugunu nasil ogrenebilirim?
  • i7 , blu ray ve full hd olan modelini aldımm
    süper ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: caligula
    i7 , blu ray ve full hd olan modelini aldımm
    süper ötesi

oyle bi model cikti mi? 13" olanlarda oyle guclu bir makine cikarmiyorlardi. 15" olmasin seninki?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.