Şimdi Ara

DELL STUDIO XPS 1645 KULLANICILAR KULÜBÜ (19 ÜYE) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
40.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim o ekranda çizilme olayı bende de oluyor siliniyor gibi gözüküyor ama çizikler meydana geliyor. ve oyun oynarken soğutucusuz oynarsam bilgisayar o kadar kasılıyor ki. bilgisayarın altını kaldırdığımda biraz soğuyunca eski haline dönüyor. finalleri bitireyim arayacağım bakalım..
  • 5730 ekran kartlısı gelsin de bizde alalım artık şu makinadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endrcvz

laptopu aldım alalı bir refaha kavuşamadım. önce full hd diye hd 1600x900 laptop kakaladılar geri dönüş yaptım nerdeyse 1 ay oldu hala ses seda yok laptop hala bende. tam dedim neyse buda fena çözünürlük değil hem full hd çözünürlüğü çok küçük okunamayacak kadar dedim bu seferde laptopun kapağını her açtığımda parlak parlak çizik gibi şeyleer belirdi. silince geçiyor ama sonra yine aynı. ne iştir arkadaş okadar para veriyoruz bunlar olmamalı. napacağımı şaşırdım iyi niyette bir yere kadar.

Dostum bi kaç mesaj önce bu problemle karşılaşmaman için gerekenleri yazmıştım. Bu problemin çıkış sebebi parlak siyah malzeme ve parlak ekran kullanılmasından kaynaklanıyor.
    Birde Lcdyi tutan panel vidalarında gevşeme olmuştu benim değiştirdiğim modelde , lcd ile wite rest temas ediyor ve bunun sonucunda ekranda zedelenme oluşuyordu.
    Bilgisayarı değiştirdikten sonra yukarıdaki mesajımda yazdıklarıma dikkat ederek o problemide ortadan kaldırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbiceman

kardeşim o ekranda çizilme olayı bende de oluyor siliniyor gibi gözüküyor ama çizikler meydana geliyor. ve oyun oynarken soğutucusuz oynarsam bilgisayar o kadar kasılıyor ki. bilgisayarın altını kaldırdığımda biraz soğuyunca eski haline dönüyor. finalleri bitireyim arayacağım bakalım..

1920*1080 çözünürlükte Very High görüntü kalitesinde oynadığım oyunlarda aşırı yüklenme oluyor bilgisayarda ısınması doğal ama kullandığım coolerpadin yardımıyla henüz 70 derecenin üzerine ne işlemci nede ekran kartı çıktı. Fan sesi artıyor bunu farkedebiliyorsun ama o kadarda olsun herşey en güzel en yüksek olsun istiyoruz bunlarada katlanacağız
    görüşündeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

5730 ekran kartlısı gelsin de bizde alalım artık şu makinadan.

Ürünü ülkemize getiren firmalar ellerindeki ürünlerin adedi azaldığı gibi yeni donanımları sipariş geçiyorlar.İlk çıktığında Blu-Ray okuyuculu model için biraz beklemek zorunda kalmıştım .Umarım bir an önce ekran kartı 5730 olan modeli getirirler
  • üye olduk, imzayı aldık, hayırlısıyla şu yüz tanıma programına da bir çare bula bilrsek daha da güzel olacak
    ]
     DELL STUDIO XPS 1645 KULLANICILAR KULÜBÜ (19 ÜYE)

DeLL Studio XPS 1645 Core I7-720QM 1.6GHz 4GB 500GB 7200 Rpm 15.6

DeLL Studio XPS 1645 Kullanıcıları Kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemigezgin

üye olduk, imzayı aldık, hayırlısıyla şu yüz tanıma programına da bir çare bula bilrsek daha da güzel olacak
    ]

Fast Access için DeLL support a başvurmak gerekiyor. Benim ilk aldığım studio xps de fast access yoktu .Sonraki aldığımda geldi. Fakat kaldırdım. Kaldırmamın sebebi öncelikle açılışta sorun yaşamam , yüz tanıma çok geliştirilmemiş ve kullanıcı adı parola isteyen her sitede otomatik olarak yüz tanıma programının aktif duruma geçirilip geçilmeyeceğini sorması. Maile girerken yüz tanıma isteyip istemediğimi soruyor. Ben memnun kalmadım ve kaldırdım. Tekrar yüklemek için aramada yapmadım fakat araştırdığım kadarıyla ücretli bir program ama DeLL müşterilerine ücretsiz veriliyor onun için DeLL ile irtibata geçiniz yazıyor. İstersen bir ara görüş yardımcı olucaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunrise_Tr -- 5 Haziran 2010; 14:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunrise_Tr

quote:

kardeşim o ekranda çizilme olayı bende de oluyor siliniyor gibi gözüküyor ama çizikler meydana geliyor. ve oyun oynarken soğutucusuz oynarsam bilgisayar o kadar kasılıyor ki. bilgisayarın altını kaldırdığımda biraz soğuyunca eski haline dönüyor. finalleri bitireyim arayacağım bakalım..

1920*1080 çözünürlükte Very High görüntü kalitesinde oynadığım oyunlarda aşırı yüklenme oluyor bilgisayarda ısınması doğal ama kullandığım coolerpadin yardımıyla henüz 70 derecenin üzerine ne işlemci nede ekran kartı çıktı. Fan sesi artıyor bunu farkedebiliyorsun ama o kadarda olsun herşey en güzel en yüksek olsun istiyoruz bunlarada katlanacağız
    görüşündeyim

kardeşim ısındığı zaman bişey olmasa katlanırım da. bilgisayar da oyun oynayamıyorum ısınınca.

• quote:

kardeşim ısındığı zaman bişey olmasa katlanırım da. bilgisayar da oyun oynayamıyorum ısınınca.

Zalman NC 2000 coolerpad öneriyorum oyun için
  • kardeşim 2500 tl verip b ilgisayarı soğutucusuz kasmadan kullanamayacaksam olmaz. parayı çöpe atmış olurum. soğutucusuz ısınsa bile oyunda kasması olmaz
  • Acı ama gerçek bu ürünü alıyorsanız Zalman NC 2000 de alacaksınız bende var 11 dereceye yakın düşürüyor tavsiye ederim
  • Vicodin bahsettiğin sıcaklık düşüşü CPU için mi geçerli yoksa Çekirdekler için mi ?
  • quote:

quote:

üye olduk, imzayı aldık, hayırlısıyla şu yüz tanıma programına da bir çare bula bilrsek daha da güzel olacak
    ]

Fast Access için DeLL support a başvurmak gerekiyor. Benim ilk aldığım studio xps de fast access yoktu .Sonraki aldığımda geldi. Fakat kaldırdım. Kaldırmamın sebebi öncelikle açılışta sorun yaşamam , yüz tanıma çok geliştirilmemiş ve kullanıcı adı parola isteyen her sitede otomatik olarak yüz tanıma programının aktif duruma geçirilip geçilmeyeceğini sorması. Maile girerken yüz tanıma isteyip istemediğimi soruyor. Ben memnun kalmadım ve kaldırdım. Tekrar yüklemek için aramada yapmadım fakat araştırdığım kadarıyla ücretli bir program ama DeLL müşterilerine ücretsiz veriliyor onun için DeLL ile irtibata geçiniz yazıyor. İstersen bir ara görüş yardımcı olucaklardır.

fast access den vazgeçtim, bu defa da Wireless sorunu doğdu, yan komşunun kablosuz modemini görüyorum modeme bağlanıyorum, bir süre internette gezindikten sonra, bağlantı kesiliyor, modemi görüyor ancak bağlanmıyor, modemde bir sorun vardır diye düşündüm, başka bir modem aygıtına baglandım, onda da aynısını yaptı, yine bir süre bağlandıktan sonra, modemi görmesine rağmen bağlanamıyor,
    maalesef fabrika ayarlarınada dönemiyorum, hard diske komple format atmıştım (en büyük hatam bu oldu)

• Dell laptopumu Denge bilgisayar değiştirmeye yanaşmıyor. Full Hd diye Hd 1600x900 sattılar, oyaladılar, presedür dediler şimdide delle temasa geçin dediler.

Bu olaylar şöyle dursun. bu laptopu almak akıl karı değil onuda gördüm bu kadar parayı haketmiyor. bu laptopu geri versem bir daha asla dell'e bakmam bile.

Çok para, az hizmet... lanet olsun!
  • Merhaba arkadaşlar bende Sony'nin şikayetlerinden dolayı DEll 1645 almaya karar verdim ama pil süresi ne kadar gidiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla
    Minik_esek
  • arkadaşlar sorunum var, neden oldu bilmiyorum? bilg.ı ilk açarken dokunmatik tuşların ışıkları falan yanıyor, sonra windows açılınca dokunmatik tuşların ışıkları sönüyo... tuşlar kullanım dışı.. çalışmıyor? sorun nedir_ bilen var mı???
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiNiK_eSeK

Merhaba arkadaşlar bende Sony'nin şikayetlerinden dolayı DEll 1645 almaya karar verdim ama pil süresi ne kadar gidiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla
    Minik_esek

internet açık max. 2 saat gidiyor bende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehennemli

arkadaşlar sorunum var, neden oldu bilmiyorum? bilg.ı ilk açarken dokunmatik tuşların ışıkları falan yanıyor, sonra windows açılınca dokunmatik tuşların ışıkları sönüyo... tuşlar kullanım dışı.. çalışmıyor? sorun nedir_ bilen var mı???

niye bilmiyorum ama dokunmatik tuşlar çalışmıyor, aradım bugün servisi, p.tesi salı gelecek servis, büyük ihtimal dokunmatik tuşların olduğu parça değişecek.. sorun farklı birşey değilse :S
  • quote:

quote:

quote:

]

fast access den vazgeçtim, bu defa da Wireless sorunu doğdu, yan komşunun kablosuz modemini görüyorum modeme bağlanıyorum, bir süre internette gezindikten sonra, bağlantı kesiliyor, modemi görüyor ancak bağlanmıyor, modemde bir sorun vardır diye düşündüm, başka bir modem aygıtına baglandım, onda da aynısını yaptı, yine bir süre bağlandıktan sonra, modemi görmesine rağmen bağlanamıyor,
    maalesef fabrika ayarlarınada dönemiyorum, hard diske komple format atmıştım (en büyük hatam bu oldu)

sinyal zayıf geliyorsa, ondan kopar ;) modemi görür ama sinyal zayıf olduğundan bağlantı kopar tekrar bağlaır.. bütün wifi.lerde olan sorun.
    Fast access, otrum açma kısmında fast access e tıkla, enable yap, ondan sonra, biir süre seni tanımıcak, şifre ile giriş yapacaksın ama şifre ile girerken kameraya bak, bir süre sonra kayıt ediyor ve açıyor ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: cehennemli

quote:

quote:

quote:

]

sinyal zayıf geliyorsa, ondan kopar ;) modemi görür ama sinyal zayıf olduğundan bağlantı kopar tekrar bağlaır.. bütün wifi.lerde olan sorun.
    Fast access, otrum açma kısmında fast access e tıkla, enable yap, ondan sonra, biir süre seni tanımıcak, şifre ile giriş yapacaksın ama şifre ile girerken kameraya bak, bir süre sonra kayıt ediyor ve açıyor ;)

mesele de burada ya zaten cehennemli kardeş, oturum açma bölümü dahil fastaccess denen hiç bir şey yok, driver'ini de yüklemiyor. son çare Sunrise_Tr nin dediği gibi dell ile irtibata geçmekten başka çare kalmadı

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.