Şimdi Ara

Dell Tam Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni dell bilgisayar aldım, firefox benzeri uygulamalar tam ekran olmamakta üstte çubuk şeklinde masaüstü bulunmakta. Mouse u üstüne götürdüğümde normal masaüstü sağtıkı fln işliyo kullanabiliosunuz.. Fakat tam ekran video izlerken oyun oynarken böle bi sorun oluşmuo. Dell kaynaklı bi programın yada nvidia nın bunu yaptıgını dusunuorm yanıt verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.....
     Dell Tam Ekran Sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: ValarAlp

Arkadaşlar yeni dell bilgisayar aldım, firefox benzeri uygulamalar tam ekran olmamakta üstte çubuk şeklinde masaüstü bulunmakta. Mouse u üstüne götürdüğümde normal masaüstü sağtıkı fln işliyo kullanabiliosunuz.. Fakat tam ekran video izlerken oyun oynarken böle bi sorun oluşmuo. Dell kaynaklı bi programın yada nvidia nın bunu yaptıgını dusunuorm yanıt verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.....
     Dell Tam Ekran Sorunu

Ekran kartını güncellemelisin, kurulumu yaparken gelişmiş seçeneklere gir ve bütün tikleri işaretle, kısacası tam kurulum yap

• teşekkürler.... nvidia sürücüyü bi daha kurdum, intel graphics te vardı onu da yeniledim ( aero puanım 5,5 e cıktı bu vesile ile ) sanırım ondan oldu ama ben hala dell storage'ı kaldırdıgım için oldugunu dusunuorm gariptir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Çift Monitör Tam Ekran Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.