bilgisayarın üzerine kola dökme sonucu tuş takımı çalışmıyor. garantisi doldu makinanın.. tuş takımı fiyatları değişiyor. yetkili servis 70$+kdv ve 35tl+kdv ücreti istiyor. başka bağımsız yerlerde fiyat 75 tl ye kadar düşebiliyor. bu fiyat farkı neden kaynaklanıyor? ucuz olanı alsam sorun olur mu? yeni tuş takımı sorunu halletmede yeterli olur mu? kola nedeniyle içinden başka bişeylerin bozulma ihtimali varmı dır? kısacası ne yapmamı önerirsiniz? teşekkürler.
ekran klavyesiyle yazmakta zormuş yahu :)
arkadaşım sen hatayı önceden yapmışsın.laptopların klavyeleri dandik oluyo bende masaüstü var klavyeni içine girmeyen kaçmayan şey kalmadı.(türk kahvesi, susam, ekmek kırığı vb.)keşke en başta ayriyyetten bir klavye alsaydın.her neyse olan olmuş. Ben senin yerinde olsam yetkili servisten alırdım.sonuçta yetkili servis yani pahalı da olsa.
teşekkürler.. valla yetkili servis pek mantıklı gibi gelmiyor, fiyat açısından.. 2.5 kat fazla para istiyor diğerinden.. yeni alacağım tuş takımının üstüne de yine birşeyler dökme olasılığımın yüksek olması ucuz olana yönlendiriyor beni :)
hocam yetkili servisten al bencede.en iyi mal orjinal ve servisin taktığıdır.benden sana söylemesi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme