Selamlar. Arkadaşlar bugün G600 aldım. Yardımınıza ihtiyacım var. Tuşları boş olarak ayarlamak istiyorum. Yani fare komut göndersin fakat bu komut bir klavye tuşu olarak sayılmasın kendi başına mesela G20 isimli bir tuş olsun F1 olmasın kendi kendine bir tuş olsun. Ben farklı ortamlarda klavye tuşları yerine fazladan tuş olarak görebileyim. Amacım tuşları oyunun hafızasında tutmak. Farenin programında değil. WoW oynuyorum zaten addon kullanarak komut verebilirim. Nasıl oluşturabilirim ?
Teşekkürler.
tam emin olmamakla birlikte suruculerini yuklersen oyunda mouse button 1-2-3-4-5-6 gibi gormesi lazım , acikcasi sorunu ben tam anlamadim
Farenin üzerindeki tuşları sadece diğer tuşlara kısayol olarak koyabiliyorum fakat ben onların kendilerine özgü tuş olmalarını istiyorum. Logitech gaming software kurulu, tuşları ayarlarken dediğin gibi 1-2-3-4-5 gibi tuşlar yok, diğer klavye tuşları var hocam. Yeni tuş yaratma kullanırken bile klavyeden yaratmak gerekiyor. Yani bu kadar basit bir şeyi koymamış olamazlar diyorum kendi kendime fakat yok gibi. A tuşu yapabiliyorum örneğin. Notepad açıp tuşa bastığında a yazıyor. 1,2,3 şeklinde vardı. Başta bunlardır dedim fakat değillerdi. Rakamı yazdı hepsi notepad üzerinde denediğimde.
hocam oyun icerisinde wowda key config dalgasinda tus atarken mouse_button_5 gibi bisi cikar oradan ayarlaman lazım
yalnış anlamış olabilirim sorunu genede sana bir çözüm önerisi sunuyum; g tuşlarına keystroke atayacaksın. örneğin ctrl+alt+1 g1'e, ctrl+alt+2 g2'e vsvs. daha sonra oyun icerisinden (wow oynuyorsan bartender addonu çek 10sn tüm atamaları yaparsın) ilgili spellere yada makrolara g tuşlarını atayabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Raxael
yalnış anlamış olabilirim sorunu genede sana bir çözüm önerisi sunuyum; g tuşlarına keystroke atayacaksın. örneğin ctrl+alt+1 g1'e, ctrl+alt+2 g2'e vsvs. daha sonra oyun icerisinden (wow oynuyorsan bartender addonu çek 10sn tüm atamaları yaparsın) ilgili spellere yada makrolara g tuşlarını atayabilirsin.
Hocam oyun içinde bartender görmüyor kendine özgü tuş olarak. Yani atayamıyorum.
Raxael'ın dediği gibi yapmak aklıma geldi fakat son çare olarak bırakmıştım. Öyle yapacağım artık. Logitech böyle bir şey koymayarak hayal kırıklığına uğrattı. Yavaştan razer vs. kullanmaya başlayacağım sanırım. Teşekkürler.
g19 ve naga(2014) kullanıcısı olarak söylüyorum; kesinlike software olarak razer kat kat önde logitech'ten..
logitech gaming softwareden istediğin tuşlara sağ tıklayıp unassign yapıp dener misin ? g600üm olmadığı için bilmiyorum ama aslında use generic yaptığında oyun içi key configden bastığında tuşu mouse button x şeklinde görmesi lazım. aslında lgs nin otomatik oyun profilleri var oradan wowu seçtiğinde işinin daha kolay olması lazım.
Unassign yapmak tuşu devredışı bırakıyor direk ne yazıkki :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme