Şimdi Ara

Logitech K810 Bluetooth ve Aydınlatmalı Son Teknoloji Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Logitech K810 Bluetooth ve Aydınlatmalı Son Teknoloji Klavye
    SIFIR ÜRÜNDÜR.
    KARGO ÜCRETSİZDİR.
    BLUETOOTH ÖZELLİKLİ VE ALTTAN AYDINLATMALIDIR.
    PARMAK SENSÖRÜ V.S. GİBİ PEK ÇOK ÖZELLİĞİ VARDIR.
    ÖZELLİKLERİNİ İNTERNETTEN ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.

RESİMLER İÇİN TIKLAYIN.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Burada 12 taksit ve garantili fiyatı 228 TL. kardeşim. Bence fiyatı bir daha gözden geçirin, iyi bayramlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: traumaniac

Burada 12 taksit ve garantili fiyatı 228 TL. kardeşim. Bence fiyatı bir daha gözden geçirin, iyi bayramlar :)

bilgilendirme için teşekkürler. ordan alabilirsiniz. hayırlı bayramlar.
  • Alıcı değilim kardeşim, buralarda insanlar bilirler neyin kaça nerede satıldığını, belli ki yenisiniz, satışınızın hayrına belirttim ama neticede mal sizin keyif sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: traumaniac

Alıcı değilim kardeşim, buralarda insanlar bilirler neyin kaça nerede satıldığını, belli ki yenisiniz, satışınızın hayrına belirttim ama neticede mal sizin keyif sizin.

6 senelik üyeyim. alıcı olan bana teklifle gelir zaten. zira bu gibi ürünler her kullanıcının alacağı tarzda şeyler değil. o nedenle fiyat kaygısı taşımıyorum. ilginiz için teşekkürler.
  • Dostum ben bunu gerçekten anlamıyorum, serbest piyasa tamam ama, şöyle düşünelim:
    Arkadaş gelip bu fiyata satılmaz derken sana yardımcı oluyor aslında;
    0 garantili fiyatı sizin verdiğinizden daha düşük fiyat.

burada mantıklı hareket teşekkürler bilgilendirme için deyip fiyatı revize etmek.
    Karşılığında adama ters bir cevap vermişsin,
    bu da satış olasılığını düşürecek kadar antipatik görünüyor.

Kişisel algılanıcak bişey yok bence dostum, arkadaş ürünün ederini söylemiş.

Ben de eşşeklik ediyorum aslında burda arabulucu gibi yazmakla; büyük ihtimalle, sanane gibi bir cevap alıcam gibi geliyor ama. hadı bakalım hayırlısı. :))
  • işte kardeş işin espriside burda zaten. farkındaysan bu üyeliğim yeni. eski üyeliğim banlandı. bu gibi muhabbetler yüzünden oldu oda. arkadaş fikrini söyler eleştirir, saygı duyarım. benim satış mantığım bu forum için bu şekilde. isteyen adam gelir beni bulur. fiyatını söyler anlaşırız vesselam. ben genelde pek satılmayan, yada avrupada satılmayan ürünler getirtiyorum. geçen zalmanın TRde olmayan bi fanın yanında aldım bunuda. bende biliyorum TR fiyatını. kaldı ki buda sıfır ürün zaten.

bir kişi yazar, iki kişi yazar ilanın altına. her gelen de bi link verince ayar oluyor insan dogal olarak. bende biliyorum cihazın fiyatını. hayır link veren teklif de yapsa sorun değil. "hiç bişey bilmiyosan yarısını ver " derler bizim oralarda. benim fiyat kaygım yok kardeş. 50tl lik şeye 200 yazar, 15tlye veririm yeri gelir. ama burda millete dolandırıcı sıfatı yapıştırmaya çalışınca bazı mali müfettişler; cevap hakkı doğuyor direk olarak.

ilginiz için sizede ayrıyetten teşekkür ederim kardeş. saygılar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

işte kardeş işin espriside burda zaten. farkındaysan bu üyeliğim yeni. eski üyeliğim banlandı. bu gibi muhabbetler yüzünden oldu oda. arkadaş fikrini söyler eleştirir, saygı duyarım. benim satış mantığım bu forum için bu şekilde. isteyen adam gelir beni bulur. fiyatını söyler anlaşırız vesselam. ben genelde pek satılmayan, yada avrupada satılmayan ürünler getirtiyorum. geçen zalmanın TRde olmayan bi fanın yanında aldım bunuda. bende biliyorum TR fiyatını. kaldı ki buda sıfır ürün zaten.

bir kişi yazar, iki kişi yazar ilanın altına. her gelen de bi link verince ayar oluyor insan dogal olarak. bende biliyorum cihazın fiyatını. hayır link veren teklif de yapsa sorun değil. "hiç bişey bilmiyosan yarısını ver " derler bizim oralarda. benim fiyat kaygım yok kardeş. 50tl lik şeye 200 yazar, 15tlye veririm yeri gelir. ama burda millete dolandırıcı sıfatı yapıştırmaya çalışınca bazı mali müfettişler; cevap hakkı doğuyor direk olarak.

ilginiz için sizede ayrıyetten teşekkür ederim kardeş. saygılar.

BEn de teşekkür ederim.

Şahsım adına Logitech K750 kullanıyorum, ben de 200 filan vardim sanırım,
    işim yazılım olduğu için bu tip klavyeyi kullanmak günlük olarak en çok yaptığım şey,
    hani muhasebeciler kocaman hesap makinesi alırlar ya, sonuçta onların en çok ihtiyacı olan günlük kullanım aracı;
    Biz de bunlarla çok haşırneşir olduğumuz için işimizi zevkle yapmamıza yarıyor.

Ben K750 den çok memnunum, satılan ürünün de k750 den bir üst model olduğuna bakınca, enfes bişey olduğu ortada.
    Alacak olan arkadaşa hayırlı olsun. alınır kullanılıe bence.

• madem serbes piyasa 35 tl nakit teklif ediyorum kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim gibi sıkıntı yok. kimsenin ağzı poşet değil ki büzeyim.
    kaldı ki durum bu olmasa bile daha mezar ve senin ki gibi degil; gerçekten mezarın dibi teklifler de gördüm . o nedenle kasmaya gerek yok.
    zaten üründen bi tane kaldı. forum dısında 150ye verdim birisini.
    demek ki ciddi alıcı; buranın altını çiziyorum, TR den 80tl civarı daha ucuz, aynı ürünü sıfır alabiliyormuş !!! saygılar dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScttsV

dediğim gibi sıkıntı yok. kimsenin ağzı poşet değil ki büzeyim.
    kaldı ki durum bu olmasa bile daha mezar ve senin ki gibi degil; gerçekten mezarın dibi teklifler de gördüm . o nedenle kasmaya gerek yok.
    zaten üründen bi tane kaldı. forum dısında 150ye verdim birisini.
    demek ki ciddi alıcı; buranın altını çiziyorum, TR den 80tl civarı daha ucuz, aynı ürünü sıfır alabiliyormuş !!! saygılar dostlar.

yani size göre bu forum daha ziyade "enayilerden" oluşuyor.
    tutturursanız buradan birine satıyorsunuz, tutturamazsanız başka yerde burada koyduğunuz fiyatı %40 düşürüp (100 lira altına) satıyorsunuz.
    kusura bakmayın ama sizin gibi satıcılara az bile mezar dibi teklifler.
    amaç nedir malın piyasasını öğrenmeye çalışanları yanıltmak mı?
    yarın öbür gün ev araba satarken de aynı taktiği uygularsanız bayağı bir eğlenebilirsiniz alıcılarla diye düşünüyorum.

• hayır bu forum bana göre bi kaç tane uyanık veletten,
    kendini bi markanın CEO su sanan bi kaç zekiden,
    5tl si altın kaplama olan bir kaç züğürtten,
    her ilanın altına novabazzar dan link atan bi kaç hıyardan ibaret birader. heralde ortak calışıyorlar. onu daha çözemedim.

beni bilen bilir. kimseye silah zoruyla bişey satmıyoruz. internet denen bişey var. kimse de MAL değil. araştırır. teklifini yapar anlaşırsak yaparız alış verişimizi.
    bu gibi gayri ihtiyari gereksiz muhabbetler yüzünden 6 senelik üyeliğim banlandı. sevmedigin ot burnunun dibinde bitermiş. hala da kurtulamıycaz anlaşılan.

daha var mı aklına takılan bi soru işareti birader ?
  • ayrıca ev arabada satıyorum kardeş. ama 2,5 tllik pepsi şifresi için forumda konu açıp millete ağız eğenlerin (dilenenlerin) olduğu bi forumda ev, araba ilanı açarsak muhabbet nerelere gelir merak ediyorum doğrusu !!!!
  • Off Topic :) forum yöneticilerinden yorumlar için Beğendim beğenmedim butonları ve sayılarını gözükmesini rica etmek lazım :)

Ayrıca ScttsV Arkadaşa Katılıyorum Pahalı yada bedava ilan'daki rakamı eleştrimek bence çok doğru değil, üstüne üstlük bir de link vermek ahada burada daha ucuz demek çok daha abes kaçıyor,
    bende yapmıştım bir kaç kez ama doğru olmadığını gördüm,

şimdi rakamdan rahatsız olduysan at mesaj 15 TL veriyim kargo da senden olsun diye;
    yada çık git bakma ilana,

bu tarz yorum yapanların direk banlanması lazım Forumdan değil Alış veriş grubundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.